Brug Brætspil i klasseværelset Interview

Brug Brætspil i klasseværelset Interview
Jill Bazos taler om at bruge brætspil i klasseværelset.

Jill Bazos er vice president for marketing hos Sababa Toys. Jill har fået flere strategiske sessioner for sådanne blue chip virksomheder som Campbells, Nestle og Johnson & Johnson så godt. Jill ultimative bevis på dedikation til kid business var hendes bidrag af hendes egne tre små piger til hendes målgruppe. Som mener, at arbejdet med at forme deres verden blot ville styrke sin viden om Børns Udvikling, besluttede Jill at flytte sin karriere til hendes hjem, hvor hun skabte Kid Pro Co, et selskab dedikeret til markedsføring til børn og deres forældre. Virksomheden fokuserer på vigtigheden af ​​udviklingsstrategien, som bruges til at skabe nye produkter, forretningsplaner, marketing planer og programmer. Endvidere Kid Pro Co, Inc. bistået i lanceringen af ​​to unikke nystartede virksomheder i Manhattan: Fresh Direct, den banebrydende, online købmand business og The Power of Play (ved Aha Learning Systems!), En medrivende spil værksted, der guider forældre i at skabe en optimal play erfaringer mellem dem og deres barn. Jill tilbyder følgende oplysninger og tips til at vælge og bruge spil i klasseværelset.

Fortæl os lidt om dig selv

Jeg virkelig begyndte at tilpasse min karriere i college ved crafting min uddannelse til at rumme min passion for børn og legetøj. Jeg deltog Tufts University, hvor jeg afsluttede en dobbelt major i barnets udvikling samt datalogi og studeret effekten af ​​nye og skiftende teknologi på børn. Siden begyndelsen har jeg viet mit liv til intelligent, ansvarlig markedsføring til børn og deres familier.

Jeg har arbejdet på ledelse, udvikling og implementering af marketing-programmer for Playskool, Tonka, Hasbro, Kenner og Milton Bradley, Mott s og flere og også ledes konti i kid underholdning plads fra play arenaer til licenseret ejendom tøj.

Fortæl os lidt om din virksomhed

Sababa Group, bestående af Sababa Legetøj Front Porch Classics, er en New York baseret legetøj og spil virksomhed, der er forfriskende, energisk og ultra kreativ. Virksomhedens produkter spænder fra basale, klassiske legetøj af høj kvalitet, gaveartikler. Sammen med proprietære produkter, har Sababa indgået et samarbejde med flere blue-chip licensgivere til at producere nogle af de bedste, all-time, flere generationer legetøj og spil, herunder Fisher-Price klassikere, Fisher-Price små mennesker træ puslespil, licenseret versioner af UNO, Etch-A-Sketch, Rubiks terning, Magic 8 Ball, og Scrabble. Uanset produktet, Sababa arbejder hårdt på at skabe elementer, der ikke blot øge leg og stimulerer fantasien, men at forbinde voksne og børn, familie og venner i en magisk, mindeværdig måde.

Hvad er dine mest populære pædagogiske spil?

Flere af Sababa s spil er meget pædagogisk, fra klassiske Fisher-Price legetøj som undervisningen Ur til Word verden linje af produkter. Desuden Sababa gør spil til ældre sæt som Mythology: The Game, buse! (Ordet spil), og selv den evigt populære Scrabble, som Sababa producerer specifikke licenserede versioner.

Hvordan kan lærere og forældre bruger spil til undervisningsbrug?

I en vis forstand, pædagogiske spil er ligesom ærter. Hvis placeret ligesom grøntsager, børn skal spise, vil de sandsynligvis forlade dem på pladen. Hvis du laver et spil ud af dem (hvor mange kan du spise, lave billeder med dem, skjule dem i kartoflerne, etc.) de vil nyde dem.

Læring gennem leg er en af ​​de bedste måder at tilegne sig viden og kreativitet. Enhver spillet kan betragtes uddannelsesmæssige hvis lærere og forældre tager sig tid til at finde værdien og præsentere det på en måde, der lærer kreativitet, den akademiske verden, værdier eller sociale færdigheder.

Kan du give os en kort oversigt over relevante spil til forskellige aldre?

 • Fisher Price Undervisning Clock -3+ år
 • Fisher Price Little People træ puslespil -3+ år
 • Word Verden Word Match -3+ år
 • Ordet verden Talking Word Reader -3+ år
 • Word Verden WordRoll -3+ år
 • Word Verden ord kort og matchende spil -3+ år
 • Word Puzzles -3+ år
 • My First UNO -3+ år
 • UNO -7+ år
 • Mythology: The Game -8+ år
 • Dragonology: The Game -8+ år
 • Mythology: The Game -8+ år
 • Pirateology: The Game -8+ år
 • Luk Box -8+ år
 • Scrabble -8+ år

Har du nogle andre råd eller tips du gerne vil tilbyde?

Legetøj og spil er ikke babysittere. Forældre og pædagoger har et ansvar for at demonstrere spillet adfærd og kigge efter unikke måder at undervise gennem leg. Bonussen skal ikke være på kassen, og hvad der er indeni. Det er bare forbindingen. Det er op til voksne og pædagoger til at bringe et stykke legetøj til livet, om det er så simpelt som en bold eller så komplekst som et strategisk spil. En verden af ​​leg er fyldt med muligheder for at undervise og lære. Det er fuld af ærter. Det er den del, vi elsker!

Hvor kan vi læse mere om dig?

Gå til Sababa Legetøj for mere information, vores produktsortiment og opdaterede nyheder.