Brug af stearinlys til foråret Udsmykning

Den glød af levende lys minder om jul og vinter, men de kan også lyse op din forår indretning. Hvis dine vinter stearinlys er parfumeret med honningkager og fyr så sæt dem til side til næste år. Du kan bruge uparfumerede stearinlys som helst tidspunkt af året. En anden mulighed er at købe stearinlys med dufte af lilla, frisk regn, og vanille, mens du sætter dine vinter stearinlys væk.

Trin 1

Konverter din pejs
Når foråret chill er overstået, vil du ikke være at bruge din pejs indtil efteråret, men det kan stadig tjene et formål som en centerpiece. Du bliver nødt til at rense pejsen, så kan du oprette et lys arrangement i det. Gruppe bloklys sammen om lysestager af messing, nikkel, glas, eller sølv. Hvis du er på udkig efter ekstra gnist, så prøv glas stearinlys cylindre. En anden mulighed er kandelabre, der er designet specielt til pejse. Hvis du ønsker en anden kulisse, så prøv en dekorativ skærm.

Trin 2

Pudsigt Dekorationer

  • Hvis du vil genbruge dine vinter stearinlys, lave stearinlys ringe med kunstige blomster. Du kan oprette ringe ud af blomster wire og kunstige forårsblomster, herunder tulipaner, hyacinter, påskeliljer og efterstillede vinstokke. Derudover placerer et lys inde i en lille vinstok krans med blomster gemt inde. Brug krans som en centerpiece, og lægge så mange stearinlys, som du ønsker inde i det.
  • Lav en blomsterarter arrangement med stearinlys. Vælg en kurv eller keramik skål, og lægge skum inde i det. Skær et hul i midten af ​​skummet for at gøre plads til et lys i et glas holder. Sørg for at bruge et glas indehaver at forhindre skummet fra fangst i brand. Udfyld de tomme rum med kunstige blomster, og variere arrangementet ved at placere grene i forskellige højder i arrangementet, såsom kirsebær blomster eller fisse pil.
  • Dæk dit mantel med kunstig vedbend og vinstokke. Indsæt blomster og glas lysestager i forskellige steder rundt omkring i Mantel. Brug lysestager i forskellige højder og tilføje andre hånd, ligesom topiaries.
  • Brug gamle anlæg indehavere med foråret designs som kaniner, kyllinger eller florals. Når du sætter et lys i midten, arrangere kunstige blomster omkring det for en centerpiece.
  • Vinglas gøre en elegant skærm, om du lægger dem på et bord eller en hylde. Placer en offerfund stearinlys i hver enkelt og scatter vinstokke og blomster rundt briller for at skabe et komplet look.
  • Søjle stearinlys kan omdannes til foråret tilbehør ved pryder dem med pushpins. Du kan finde pushpins med kaniner, mariehøns, blomster, frøer og andre foråret temaer på ethvert fartøj butik i nærheden af ​​dig.
  • Du kan forynge bloklys til foråret med en lim pistol og nogle bånd. Vælg farver, der minder dig om forår gerne lilla, grøn, gul og pink. Så vind båndet rundt om lys overlappende det som du går og lime den rundt stearinlys. Hvis du ønsker at blande tingene op, bruge forskellige farver for at skabe striber.
  • Hvis du elsker voksende planter, starte græsfrø i bittesmå potter. Placer bloklys på et stativ og arrangere de små potter omkring dem. Hvis du ønsker at tilføje mere farve, så prøv blomster og dekorerede påskeæg.

Disse farverige ordninger vil opmuntre dig på en regnvejrsdag. Næste gang det regner, kan du bruge din tid inden døre, hvilket gør flere af disse charmerende dekorationer.

Besøg Wall Decor og Hjem Accents for mere information om væg- og home decor produkter specielt moderne væg kunst, træ vægtæpper og unikke væg kunst indretning.