Brud og brudgom Dekoreret Pumpkins

Brud og brudgom Dekoreret Pumpkins
Tilføj et slør for at oprette et græskar brud.

Gør brud og brudgom dekoreret græskar til et bryllup ved hjælp af en af ​​mange metoder til rådighed. De græskar er en fantastisk tilføjelse til en perfekt Halloween bryllup.

Dekoreret Wedding Græskar

Dekoreret bryllup græskar er et glimrende valg for bryllupper i oktober. Selv par, der ikke har et eksplicit Halloween tema og bare en generel efterår bryllup tema kan vise en dekoreret græskar med stolthed.

En række metoder er tilgængelige til at skabe brud og brudgom dekoreret græskar. Faktisk kan endda par uden carving ekspertise skabe et par jack-o-lanterner perfekt til et bryllup. Sørg for, at bryllupsfotograf fanger græskar bruden og gommen, så dekorationer er bevaret for evigt.

Carved Bryllup Græskar

Carved bryllup græskar er et imponerende syn på et bryllup. Græskar udskæring kits at skabe silhuetter af en brud og brudgom er en fantastisk måde at vise færdigheder. Indviklede mønstre ofte bruden og gommen i en omfavnelse, som regel med blomstrer omgiver dem. Nogle par har endda deres egne ansigter skåret i græskar. Par, der ikke har talentet til at gøre det selv, skal kontakte de lokale græskar gårde at få anbefalinger til at ansætte en professionel billedskærer til at skabe billeder til deres wedding.Less vanskelige designs tillader par at gøre udskæringer selv. Overvej carving en simpel lykkelig jack-o-lanterne ansigt i to græskar, derefter tilføje en købt top hat og butterfly til en og et slør til en anden. Alternativt skære monogram eller initialer bruden og gommen i græskar.

Husk, at ægte bryllup græskar skal skåret dagen før eller endda dagen for brylluppet for at holde dem til at kigge frisk.

I stedet for at bruge rigtige græskar, mange håndværk butikker bære faux græskar der er perfekt til udskæring og kan holdes som et minde efter brylluppet. Brug batteridrevne lys og ikke lys inde i dem.

Malet Bryllup Græskar

En malet bryllup græskar med et brud og brudgom motiv er en finurlig måde at dekorere på et bryllup. Det er også mindre rodet og gør det muligt for par at forberede græskar flere uger i forvejen. Indstillinger til maling brud og brudgom græskar inkluderer:

  • Mal hele græskar hvid eller sort, og derefter male et brud og brudgom silhuet i den modsatte farve.
  • Mal en favorit engagement foto på græskar.
  • Paint sød karakter ansigter på græskar og pryde dem med et slør og butterfly.
  • Paint bryllup clipart på et græskar, der repræsenterer bruden og gommen, såsom et par af bryllup klokker eller duer.

Øv maleri på et græskar før gør den faktiske græskar til brylluppet. Den ujævne, riflede overflade er meget forskellig fra lærred eller papir.

Display brud og brudgom Dekoreret Pumpkins

Brud og brudgom Dekoreret Pumpkins
Flere Halloween Bryllup Dekorationer

Brud og brudgom dekoreret græskar er en fremragende centerpiece eller dekoration på en Halloween tema brude brusebad. Brug faux græskar, hvis de er udskåret og give dem til bruden til at bruge som en del af hendes Halloween bryllup dekorationer efter bruser er slut.

Ved et bryllup ceremoni, viser de malede græskar på de trin, der fører ind i ceremonien stedet eller på gæstebog bordet. De kan også placeres på små søjler nær dørene eller endda på toppen af ​​hø baller.

Efter ceremonien, flytte græskar til modtagelse. Der, kan de placeres på kagen bordet eller anvendes som en del af hoved bordpynt. Føj miniature græskar til gæst tabeller med et slør og bowtie som en del af centerpieces.

Udendørs Halloween bryllup receptioner tillader par at få kreative ved visning deres brud og brudgom dekoreret græskar. Stak flere store græskar oven hinanden, svarende til opførelsen af ​​en snemand. Placer en dekoreret brud græskar hoved og dekoreret brudgom græskar hoved oven på to forskellige stakke til at skabe naturlig størrelse græskar nygifte.Græskar dekoreret til at ligne en brud og brudgom er skæve og sjove Halloween og falde bryllup dekorationer. De græskar vil tilføje et festligt indslag til en oktober bryllup fest.