Breaking sutten Habit

Breaking sutten Habit

Sutter med til at fylde et barns sutter behov, og de kan være en vidunderlig kilde til trøst for en Tradewinds baby. Hvad sker der, men når dit barn bliver et lille barn, og hendes tilknytning til hendes sut vokser meget stærkere? Hvordan bryder sutten vane med så lidt drama som muligt?

Age of Baby

Hvornår og hvordan du begynder at adskille din baby fra hendes elskede paci virkelig afhænger meget af hendes alder. Hvis hun er bare et spædbarn, hendes behov for at ekstra sugende tid er helt normalt. Faktisk har The American Academy of Pediatrics nylig givet en revideret erklæring om en sammenhæng mellem forbrug sut ved sengetid og en reduceret risiko for SIDS (vuggedød).

Når dit barn bliver et lille barn, men hendes behov for sugende bør stærkt formindsket. Men hvis hun fortsætter med at bruge sutten, hendes vane vil sandsynligvis blive langt sværere at bryde. Selv om nogle forældre fortsat tilskynde deres barns brug af en sut, og det er naturligvis bør komme ned til en individuel beslutning om, hvad der er bedst for deres barn, vil andre forældre gerne helt stoppe deres barns brug af en.

Grunde til at stoppe

Når dit barn bliver et lille barn, kan der være flere tvingende grunde til at begrænse eller stoppe sin brug af sutten, herunder følgende:

  1. Dit barn sutter på en sut størstedelen af ​​dagen, hvilket begrænser hans udviklende sprogkundskaber.
  2. Dit barn insisterer på at sutte på en flaske i stedet for en kop, blot fordi han nyder at sutte på hans paci, også.
  3. Dit barn kan ikke styre sine frustrationer uden at ty til at sutte på en sut.
  4. Dit barn er simpelthen keder sig.

Hvordan man kan bryde sutten Habit

Når du har besluttet det tid for dit barn til at stoppe sutte hendes sut, ikke har planer om at bryde den vane på én dag. Du kan hjælpe dit barn gennem denne proces og gøre det mindre traumatisk for hende ved at bruge følgende forslag:

  1. Eliminer kedsomhed som begrundelse for dit barns behov for en sut. Når du ser ham blive keder sig, hjælpe med at styre ham i retning af en sjov aktivitet for at hjælpe besætte hans sind.
  2. Når dit barn begynder at insistere på at bruge sin sut, kan du prøve at tilskynde ham til at synge en sang eller recitere et børnerim i stedet.
  3. Hjælp dit barn lære at styre sine frustrationer ved verbalt at udtrykke det aktuelle problem.
  4. Hvis du ikke allerede har, begynder at skifte fra en flaske til en kop.
  5. Lad dit barn spiller en stor del af beslutningsprocessen. Giv ham valg. I begyndelsen fortælle ham, at han har et valg af, hvornår man skal bruge sin sut. Gradvist begrænse disse valg.
  6. Brug et belønningssystem. Du vil måske ønsker at indarbejde en sut diagram, og lad dit barn opbygge klistermærker til de dage, han ikke bruge sin paci. Når han akkumuleret så mange stjerner, lad ham vælge et nyt stykke legetøj.

Du kan hjælpe dit barn slippe sin elskede sut. Husk, at denne proces kan være smertefuld og traumatisk, især hvis han ekstremt er knyttet til den. Vær sikker på at du giver masser af kærlighed og tålmodighed. En dag vil det sutten kun være en sød souvenir af hans babyhood.