Brain-Baseret Autisme Behandling: Interview med Dr. Robert Melillo

Brain-Baseret Autisme Behandling: Interview med Dr. Robert Melillo
Dr. Robert Melillo

Er hjerne-baserede behandling af en effektiv strategi for autistiske lidelser? Autisme ekspert Dr. Robert Melillo, medstifter af hjernen Balance Achievement Centers, mener behandle hjernen ubalancer kan med held styre og forbedre autisme symptomer.

Om Dr. Robert Melillo

Dr. Robert Melillo er skaberen af ​​Brain Balance Program ™ og medstifter af hjernen Balance Achievement Centers. Han er en internationalt anerkendt ekspert i autisme, neurologi og barndom udviklingsforstyrrelser. Dr. Melillo er forfatter til den bedst sælgende bog, afbrudte Kids og dens efterfølger, igen forbindelse Kids. Han fungerer også som den administrerende direktør for The FRC Research Institute og Børnenes Autisme Hope Project, og formanden for den internationale sammenslutning af Functional Neurologi og rehabilitering.

Lær om Brain-Baseret Autisme behandling

LoveToKnow (LTK): The Brain Balance Achievement Centers hjemmeside beskriver programmet som "hjerne-baserede." Hvad betyder "hjerne-baserede" betyder?

Dr. Robert Melillo (RM): The Brain Balance program, som jeg beskriver i frakoblet Kids, og som vi bruger i vores hjerne Balance Achievement centre, er det eneste program, der er til rådighed, der startede fra begyndelsen og er helt baseret på hjerneforskning .

Det hele startede med det primære spørgsmål, "hvad der faktisk sker i hjernen hos et barn med autisme, ADHD, ordblindhed etc., og hvordan virker det producerer de spørgsmål, som vi ser?" Hver gang jeg gør et foredrag til gruppe af fagfolk eller forældre det er altid det første spørgsmål, jeg spørger publikum. Jeg beder dem om at række hånden i vejret, hvis de føler, at de kunne fortælle mig, hvad der sker i barnets hjerne. I næsten alle tilfælde ikke én person nogensinde rejser en hånd.

Hjernen lærer meget mere end bare akademiske færdigheder, selv om dette er det eneste, vi tænker på, når vi tænker "indlæringsvanskeligheder". Alt, hvad vi lærer er lært af hjernen, herunder:

  • Sociale færdigheder
  • Følelsesmæssig anerkendelse i andre og os selv
  • Nonverbal kommunikation
  • Læsning følelser og situationer
  • Korrekt adfærd

Derfor kan indlæringsvanskeligheder antage forskellige former. I nogle tilfælde de indebærer en manglende evne til at lære akademisk information, læsning, huske fakta og tal, matematiske problemer etc. Men andre gange indebærer den manglende evne til at lære sociale færdigheder og følelsesmæssig regulering, anerkendelse og kontrol opmærksomhed og adfærd. Ud fra dette perspektiv alle de lidelser, som vi har diskuteret autisme, ADHD, ordblindhed, OCD, PDD, og ​​mere, kan betragtes som forskellige former for indlæringsvanskeligheder.

Men de fleste mennesker tænker på hjernen problemer som "medicinske" sygdomme og indlæringsvanskeligheder betragtes uddannelsesmæssige problemer. De erkender, at "medicinske" problemer kan involvere hjernen, men alligevel ikke rigtig tænke på uddannelsesmæssige problemer som involverer hjernen. Men vi alle sagens natur forstå, at hjernen i sidste ende skal udrette al læring af nogen art. Som sådan bør vi automatisk erkende, at det primære problem i disse betingelser indebærer et problem med hjernen.

The Brain Balance Program blev bygget fra bunden først og fremmest baseret på hjernen videnskab. Det hele startede med forståelse for, hvad det egentlige problem er i hjernen og derefter bruge den videnskabelige litteratur til at designe et program rettet mod at forbedre og eller rense det problem. Dette problem i videnskabelige termer er en funktionel adskillelse.

LTK: Hvordan hjerne-baserede autisme behandlinger adskiller sig fra traditionelle autisme behandlinger?

RM: De fleste traditionelle behandlinger er ikke rettet mod at korrigere et problem i hjernen. De fleste af de behandlinger og programmer forsøger at forbedre en bestemt færdighed, uanset om det er akademisk, motor, og sensorisk forarbejdning eller adfærdsmæssige. De er typisk tale om en brik i puslespillet, og de er bare forsøger at forbedre, at en færdighed, aldrig rigtig spørge, hvorfor er, at dygtighed mangelfuld og hvad har det til fælles med alle de andre færdigheder, som er mangelfuld.

Vores tilgang faktisk anerkender, at alle symptomerne på autisme er produceret af hjernen, ikke kun akademisk, kognitive, adfærdsmæssige, sociale eller følelsesmæssige problemer, men alle de metaboliske problemer så godt. Hjernen styrer alt; den kontrollerer fordøjelsessystemet og immunsystemet. Den styrer kroppens evne til at bekæmpe infektioner og for at fjerne giftstoffer fra kroppen. I dette scenario hjernen forårsager alle disse problemer først og derefter de også have en negativ virkning på hjernen samt bidrager til sværhedsgraden af ​​problemet.

Vi er også klar over, at et barns hjerne er ikke det samme som en voksen hjerne. Vi er nødt til at bygge fra fundamentet op, men alle rettet mod at opbygge hjernen på en afbalanceret måde.

I vores program alle disse problemer skal løses, men når vi rette det primære problem i hjernen alle disse symptomer forsvinder. Disse metaboliske problemer er forårsaget af hjernen. De ikke forårsager hjernen problem i de fleste tilfælde.

Råd til forældre

LTK: Hvilke råd har du til forældre til børn med autisme?

RM:

  • Uddan dig selv. Lær så meget du kan, og vær ikke bange for at læse forskning eller noget andet.
  • Stol ikke på andre, herunder fagfolk, at forklare, hvad der sker i dit barns hjerne, fordi de fleste af dem ved ikke meget mere end du gør. Indse alle, der arbejder med dit barn, selvom dedikeret og omsorgsfuld, har også sin egen fordomme og perspektiv. Tal med mange forskellige fagfolk.
  • Læs min bog Afbrudt Kids. Hvis det passer, bruge bogen og følge programmet.
  • Mist aldrig håbet. Tanken om, at autisme er en rent genetisk sygdom, og at intet kan hjælpe er nok ikke sandt. Vi er ved at lære mere hver dag, og jeg tror, ​​vi kan se betydelige svar i de næste 5 til 10 år.

Håb for børn med autisme

Dr. Melillo Brain Balance Program behandler hele tilstand autisme og ikke kun enkelte symptomer ved at fokusere på hjernen. Brain-baserede autismebehandling søger at genoprette funktionen i områder af hjernen, der kan forårsage autisme at mindske eller endog eliminere symptomer. Dr. Melillo bøger tilbyder en omfattende guide til hjerne-baserede autisme behandling, og er gode introduktioner til programmet for alle, der overvejer at komme ind et barn i hjernen Balance Achievement Centers.

Dr. Melillo mener, at svarene på de mange mysterier autisme ligger i hjernen, og at yderligere forskning vil føre til en hjerne-baserede kur. Forskning fortsætter med at lede efter potentielle årsager, effektive behandlinger og mulige kure for autisme. Autisme eksperter som Dr. Melillo tilbud håber, at mere effektive behandlinger og endda en mulig kur mod autisme kan findes i den nærmeste fremtid.