Børne Medicinsk ID Armbånd

Børne Medicinsk ID Armbånd


Vis hvor meget du holder ved at købe en medicinsk ID armbånd til dit barn. Disse armbånd er et must for dem med medicinske tilstande, og kan bringe fred i sindet til enhver forælder, når deres barn glider en på.

Finde Medicinsk ID Armbånd til børn

Ingen forældre ønsker deres barn at have en livstruende medicinsk tilstand. For dem, der har børn med en tilstand, kan det være skræmmende for dem at tænke over ikke at være med deres barn, og som har at medicinsk tilstand afsløres i tilfælde af en nødsituation. Medicinsk ID armbånd kan være en enkel måde at advare dem omkring dit barn i tilfælde af en nødsituation. Disse armbånd kommer i en vifte af stilarter for både drenge og piger, der ikke kun på mode, men let at genkende. Forhold som diabetes, allergi, astma og andre medicinske problemer kan blive noteret på de fleste armbånd.

Med en bred vifte af stilarter og materialer at vælge imellem, vil børnene nyde iført sjove design af medicinsk ID armbånd, der ikke vil gøre dem flov eller selvbevidst om deres tilstand. I modsætning til traditionelle armbånd, der er meget synlige, er de designet til børn udført i trendy stilarter, der ligner populære smykker design.

Medicinsk ID Store

Medicinsk ID Store har søde medicinsk alarm armbånd i en vifte af stilarter og priser. De fleste armbånd er færdig med en indgraveret rustfrit stål medicinsk alarm plade. Gravering er inkluderet i prisen på varen.

For piger, tjek følgende armbånd:

  • Classic Pink Beaded Medical ID armbånd: Denne søde armbånd er perfekt til piger i alle aldre. Det sker på en beaded stil, der er udstyret med pink kats eye perler, pink tjekkiske perler og sterling sølv.
  • Bubble Gum Rubber Medical ID armbånd: Denne armbånd er sjovt at have på og passer ind i de nyeste modetrends. Det kan være lagdelt med andre gummi armbånd eller bæres alene. Udført i bubble gum pink gummi med en rustfri stålplade og sterling sølv hægter, vil dette armbånd blive et hit med en pige, der modtager den.

Et andet valg at overveje for både drenge og piger er barnets rustfrit stål Medical ID Alert armbånd. Udformet i rustfri stål, er dette armbånd udført i en klassisk stil, der passer til børn i alle aldre.

Sticky Smykker

Sticky smykker fører et stort udvalg af medicinsk ID armbånd samt vedhæng og charms designet kun for børn. De fleste designs er udformet fra allergivenligt rustfrit stål og er i stand til at være laser indgraveret. Med hvert køb, en gratis medicinsk alarm tegnebogen kort er til rådighed.

Nogle armbånd stilarter, der er tilgængelige på webstedet omfatter:

  • Læder og Hamp Medical Alert armbånd: Denne justerbare armbånd sker i tan læder og hamp og kan bæres af børn i alle aldre.
  • Sport Strap Medical ID Armbånd: Udført med dit valg af nylon rem og rustfri stålplade, dette armbånd har uendelige muligheder. Straps er udskiftelige og kommer i mange forskellige designs som fodbolde, sommerfugle, lastbiler, hjerter, bugs og fodbolde.

Sticky smykker poster kan købes på hjemmesiden samt på steder som apoteker og speciale detailhandlere. For en komplet liste, så tjek de steder notering findes på webstedet.

Lokale Mulige

For dem, der ikke er interesseret i shopping online, overveje lokale muligheder for at finde medicinsk ID armbånd. Mange apoteker bære et udvalg af emner samt lokale børnelæge kontorer, almennyttige organisationer og hospital fonde. Hvis du ser et armbånd på et barn, så spørg barnets forælder, hvor den blev købt fra. Hvis dit barn er for nylig blevet diagnosticeret med en medicinsk tilstand, kan du få en liste over ressourcer til at kontakte for mere information, og som kan henvise dig til at finde medicinsk smykker til dit barn.