Book Making Projekter for KidsBook Making Projekter for Kids


Bestiller man projekter for børn behøver ikke at være kompliceret. Det er forholdsvis enkelt for børn at skabe korte billedbøger med kun minimal hjælp fra voksne. I virkeligheden er der flere typer af bøger børn kan gøre.

Typer af bog Making Projekter for Kids

Harmonika Style Book

Denne bog repræsenterer musikinstrument i at det ikke kræver skæring, bare en række folder. Børn kan se alle bogens sider samtidig, hvis de strækker bogen fladt ud. Det gør for meget let historiefortælling. For at gøre denne bog, du har brug for en lang ark papir. Tænk en længde på mindst 16 inches. Alt kortere end det, og du vil have en meget kort historie. Du skal også bruge et ark karton eller karton. Det behøver ikke være større end otte inches af otte inches.

 1. Læg papiret ned langs og fold det, så venstre kant og højre kant mødes. Krølle.
 2. Du har nu en to-siders bog. Fold den første side, så den højre kant møder "binding" af bogen.
 3. Vend bog over og gøre det samme i den anden side.
 4. Skær pappet, så du har to stykker, der hver på størrelse med en side i bogen.
 5. Lim pap "dækker" til den første og sidste side.
 6. Lad bogen tørre.
 7. Tilføj din historie.

Stige Bog

Hvis du nogensinde har læst The Very Hungry Caterpillar, har du set en stige stil bog. Siderne får gradvist længere som du bevæger dig gennem historien. Det er ret nemt at lave en, og børnene kan tilpasse den enten horisontalt eller vertikalt. Du har brug for tre ark standard printer papir (8,5 "med 11"), to mund-lange sektioner af garn, en lineal, en blyant, en papirclips og et enkelt hul punch.

 1. Læg et stykke papir foran dig i bredden. Brug en regel at markere 1,5 inches fra den øverste kant og trække en svag linje. Anbring den øverste kant af det andet ark papir på denne linje. Gentag denne proces til at placere det tredje ark 1,5 inches lavere. Nu har du tre "trin".
 2. Holde papirerne i denne position, fold bunden opad væsentlige dividere laveste trin i halve. Du vil opdage, at du nu har seks lige store trin. Hvis du finder dig selv med mindre de seks, skal du sørge foldede alle tre ark papir, når bringe bunden op. Du skal muligvis justere lidt at gøre trinene selv.
 3. Brug en papirclips til at sikre den sidste fold, du har foretaget. Punch to huller i papiret på folden, den ene en halv tomme fra venstre side og en en halv tomme i fra højre side. Sørg for, at hullerne gå igennem alle tre ark papir.
 4. Foder et stykke garn gennem hullet på hver side. Bind garnet i knude og derefter en bue. Dette vil holde bogen sammen og gør det muligt at vende siderne.

Super Simple Book

Hvis du arbejder med meget små børn, kan du ønsker at holde fast i en endnu nemmere bog at gøre. Alt du behøver er standard printer papir og en hæftemaskine.

 1. Fold et stykke printerpapir i halve og derefter i halve igen. Bemærk, at du vil have en brochure form.
 2. Fold yderligere ark papir på samme måde, og sæt dem ind i første hæfte til at gøre interiør sider.
 3. Fold bogen langs rygsøjlen, når du er færdig og hæfte siderne sammen her. Det er alt der er til det.

Hvis din bog får så tyk, at den ikke er i stand til at lukke, kan du nødt til at skære rygsøjlen. Herefter skal du blot linje siderne op langs deres venstre kant og hæfte bog sammen på den måde.Opmuntre børnene til at bruge deres fantasi i deres bog at lave projekter. For børn, den bedste del er formentlig ikke forsamlingen, men ved hjælp af markører, glitter, farveblyanter osv at dekorere bogen og gøre det til deres eget.

Relaterede artikler