Bøn Hjælper behandle problemer

Hvis du har faldet på hårde tider eller føle, at du er kommet til slutningen af din indre styrke og kan ikke gå på, kan du få komfort og støtte i bøn - det er konklusionen på en undersøgelse for nylig offentliggjort i Social Psychology Kvartalsvis.

Bøn Hjælper behandle problemer

De, der lider af voldsom behandling fra familiemedlemmer, undersøgelsen siger, kan lade deres følelser frit, når de beder. De kan lufte deres holdning uden at frygte en utilstrækkelig reaktion.

En tidligere undersøgelse fandt ud af, at 75% af amerikanerne ty til bøn regelmæssigt i et forsøg på at kontrollere deres følelser, når de føler trist, undertrykte, overanxious eller chokeret.

En kommentar fra Shane Sharp (University of Wisconsin-Madison) hjælper forstå den indre proces, der gør at bede så beroligende og styrke. Bøn giver sårede personer til at se sig selv gennem Guds øjne, hvilket øger deres selvtillid og gør op for enhver uretfærdighed begået på dem.

Når det er en sag for at blive mishandlet af et misbrug intim partner, fortsætter Sharp, folk bekender de er i stand til at give slip på deres vrede og traumer og tilgive synderen ved at bede.

Stadig er det tilrådeligt at huske på, at mens tilgive er sikker på at gøre vores liv lettere, kan problemet med at komme ud af et negativt farvet situationen forværres, fordi bønner lindre smerte og tage brodden en beslutning om at gå på misbruger.