Bo Sund til Excel på arbejdspladsen

Bo Sund til Excel på arbejdspladsen

Ifølge Medarbejder Benefit Nyhedsmagasin, en 2012 Healthways undersøgelse viser, at der er en klar sammenhæng mellem trivsel af arbejdstagerne og deres arbejdsindsats. Det betyder, at tage sig af dig selv er en vigtig del af udmærker sig i din karriere.

Fem tip til at bevare sundhed og wellness

Ligegyldigt hvor hårdt du arbejder, eller hvor mange timer du lægger i på dit job, vil du ikke være på din bedste, hvis ikke du er ved godt helbred. Følg disse tips til at tage vare på dig selv, for din egen trivsel og for at øge din præstation på jobbet.

  • Korrekt ernæring: Master det grundlæggende i at spise en sund kost og spise godt, så du kan være sikker på, at din krop og sind får de næringsstoffer, der er nødvendige for at fungere på peak kapacitet.
  • Øvelse regelmæssigt: Etablere og følge en workout rutine, selvom det er kun 30 minutter ad gangen et par dage hver uge. Dette vil sikre, at du kan nyde de mentale og fysiske fordele ved regelmæssig motion.
  • Få nok søvn: Sørg for, at du får nok søvn, så du er vågen og opmærksom, når du arbejder i stedet oplever de fysiske virkninger af søvnmangel.
  • Administrer stress: Det er naturligt at opleve stress, men stress kan have en negativ indvirkning på dit helbred, hvis det ikke er lykkedes ordentligt. Lære og bruge positive strategier til at håndtere stress at fremme optimal sundhed og velvære.
  • Vedligehold generelle sundhed: Se din læge for regelmæssige eftersyn. Ifølge Centers for Diseases Control kan disse regelmæssige checkups hjælpe med at identificere problemer tidligt, eller endog før de starter. Det er også tilrådeligt at indgå i virksomhedsstrukturer wellness-programmer som en måde at opretholde eller forbedre din generelle sundhed.

Din sundhedsbelastning din karriere

Du må ikke glemme det faktum, at dit helbred har en indvirkning på din evne til at gøre sig godt i din karriere. Næste gang du finde dig selv tænker, at du ikke har tid til at spise rigtigt, motion, søvn hele natten, øve korrekt håndtering af stress, eller gå til lægen, stoppe op og tænke over konsekvenserne af din beslutning. Efter alt, hvis du er så optaget, du sikkert ikke har tid til at få syge - og dit arbejde vil lide, hvis du gør! Det giver langt mere mening at fokusere på wellness i første omgang.