Blomst: Flower Delivery Tips

Assist i tørringsprocessen

Desværre kan ikke alle blomsterne tørres let og mange blomster ikke er i stand til at tørre naturligt. Bare rolig, men du kan stadig bevare en blomsterhandler levering. For at hjælpe tørreprocessen, købe et tørremiddel som silicagel-du kan finde denne i de fleste haven eller blomsterarter levering butikker (det vil blive kaldt diverse navne). Dernæst læse og følge instruktionerne for at kunne bruge gelen korrekt. Generelt vil du bedt om at udfylde en lavvandet beholder med silica og placere blomsterne over det. Derefter vil du fortsætte med at tilføje silica indtil blomsterne er helt neddykket.

I omkring 2 til 3 dage blomsterne og / eller blade skal føles som papir. Det er bedst at opbevare blomster i tørre kasser-det hjælper også til at sætte lidt silica i boksen samt (det hjælper at holde luften tør).

Tendens til Dem Stængler

En blomstret levering er en gave, som lader dig vide, du er speciel. Hvis nogen tog tid at tænke på dig med blomster, skal du sørge ordentligt vedligeholde blomsterne-startende med stilke. Tro det eller ej, stamceller vedligeholdelse er afgørende, når omsorgen for friske afskårne blomster. Her er nogle stamceller tips til at tage i betragtning:

 • Nogle blomsterstilke vil frigive en hvid saft, når de skæres. For at forhindre tab af værdifulde næring, dykke spidserne af stilkene i kogende vand, i isvand eller ind i en flamme for at forsegle tips.
 • Planter med tykke eller woody stilke, der er svært, bør komprimeres eller rippet med en skarp kniv.
 • Korte stængler bør sættes i en vase med noget for at hjælpe dem stå dem højere.
 • Placer længste stilke i midten af ​​arrangementet og de kortere omkring kanterne.

Vælg et lokale blomsterhandler Over onlinetjenester til levering samme dag

De fleste blomstermotiver virksomheder afgjort tilbyde samme dag leveringsmuligheder. Hvis du ønsker at gøre en levering samme dag blomsterhandler orden, er det bedst at arrangere tjenesten via din lokale blomsterhandler. Der er en chance for, at du bliver nødt til at kontakte mange butikker før at finde den perfekte en.

Mange blomst butikker daglige deadlines for samme dag levere ydelser, mens andre kan køre samme dag leveringer hele dagen. Der er en chance for, at nogle veletablerede blomsterhandlere opkræve ekstra forarbejdning gebyrer for samme dag ordrer. I mange tilfælde er der imidlertid, blomsterhandlere er glade for at forpligte og rumme uden vrøvl eller gebyrer.

Generelt er det en dårlig idé at bestille blomster online til levering samme dag. Masser af websteder tilbyder denne service, men mange beder om mindst en tre dages varsel. Og mange vil opkræve et stort gebyr. Sørg for at læse alt dette fine print-holde dine øjne flåede for skjulte gebyrer, der kan bygges oven på. Desuden, hvis du laver en haste ordre dine muligheder, kan begrænses eller kunne få blandet up-være yderst specifik ved bestilling.

Blomster i en Rush er Simpel

På trods af de ikke-så-subtile hints, du har været der modtager for den seneste måned, har du formået at glemme din kone eller kæreste fødselsdag-igen. Dreng, er du i problemer! Tag det roligt, kammerat, er det tid til at brygge en masterplan. Bare fordi du har glemt betyder ikke, at det skal se ud som du gjorde. Den første ting, du skal gøre er at lave nogle killer middag planer på et latterligt romantisk restaurant-ASAP.

Når dette er udført, får på blomst patrulje. Nu kan du nemt slå op din lokale blomsterhandler og afhente en smuk buket, men sandheden er, at de fleste kvinder virkelig nyder at modtage disse overraskelse leverancer (især på arbejde, hvor de vil helt sikkert blive misundt af enhver anden kvinde). Nu, hvis du har ventet, indtil den dag, hendes fødselsdag levering er udelukket, ikke? Forkert. Levering samme dag blomsterhandler muligheder er let tilgængelige. Ring eller hovedet i en lokal blomsterhandler butik og fortælle dem at sætte et kapløb samme dag levering rækkefølge på nogle lange stamceller røde roser.

Hvis din lokale blomsterhandler ikke tilbyder denne mulighed, skal du gøre en søgning på nettet og du vil nemt finde en blomsterhandler, der gør. Så, min ven, du er hjemme gratis.

Bevar Disse skønheder

Så smuk, som disse blomst leverancer ser, når de ankommer uden for døren, kan du satse dine penge på det faktum, at de ikke vil bo på den måde. Til sidst vil de visne og dø. Hvis du ønsker at bevare deres skønhed og holde dem for evigt, så prøv luft-tørre dem. Lufttørre friske blomster følge disse trin:

 • Arranger dem, når de ser nice-længe før de begynder at brune eller nedvisning.
 • Bind et lille antal stilke sammen og hænge dem på hovedet.
 • Fjern bladene og hænge blomster i et mørkt, tørt venilated sted, der er cool.
 • Tørretiden vil tage et stykke tid, så forlade arrangementet være for en uge eller to. Kontroller derefter, om blomsterne er sprøde.
 • Når blomsterne er tørre, gemme dem i kasser eller papirposer.

Give dem mere liv

Så har du lige fået en pinlig udstilling af roser, og så meget som de gør du blush sidder der på dit skrivebord, du vil have de skønheder at leve så længe som muligt. For at holde din blomst levering ser dejlig følge disse tips:

 • Re-cut stilkene i en vinkel under vandet (2 inches eller deromkring) holde stilken vådt under skæring for at sikre, at kun vand absorberes i stilke.
 • Lad ikke nogen blade sidde under vandlinjen.
 • Brug en ren vase, der er blevet skyllet med varmt vand.
 • Brug det vegetabilske fødevarer, der kommer med din arrangement eller buket og følg anvisningerne nøje.
 • Hold dine blomster væk fra ekstrem varme og eller udkast. De vil gøre sig godt i et køligere område.