Black Pearls

Black Pearls

Smukke sorte perler er nogle af de sjældneste findes i naturen. Faktisk ville man være nødt til at åbne mere end 10.000 østers for at finde en enkelt naturlig sort perle. Heldigvis i dag disse unikke perler er lettere at komme med, takket være dyrkning proces, og flere mennesker kan nyde disse fantastiske perler.

Hvor kan jeg købe Black Pearls

Sorte perler er tilgængelige fra smykker butikker, stormagasiner, der har fine smykker afdelinger og online speciale detailhandlere. Hvis du er interesseret i at købe et par sorte perler til dig selv, skal du både kæde og lokalt ejede juvelerer i dit samfund til at få en idé om hvilke muligheder der findes. Priserne varierer meget, fra mindre end $ 100 for en kort streng af lavere kvalitet (stadig smukke) perler til flere hundrede for dem af dem, højeste kvalitet. Du ønsker måske at gå videre og købe en streng fra en traditionel butik i dit samfund, eller shoppe online for at se om du kan finde et bedre tilbud. Et par online sorte perle ressourcer, du måske overveje, omfatter følgende:

 • Black Moon Pearls
 • Maui Divers Smykker
 • Perler af Joy
 • Pearl Paradise
 • The Pearl Source

At dømme Black Pearls

Black Pearls

En køber bør overveje farve, glans, størrelse, overflade kvalitet, nacre tykkelse og form, når de vælger perler.

 • Farve: Det er naturligt at antage, at en sort perle er sort, men det er ikke altid, eller endda typisk tilfældet. Den type østers, som perlen kom fra afgør, om det kaldes en sort perle, ikke farven. Disse perler er kendt for deres mange forskellige farver. Mens de fleste er grå, kan de også være brun, grøn, blå, lilla, pink og selvfølgelig sort. Disse perler tendens til at have en attraktiv iriserende kvalitet om dem, og en perle af grå kan have temmelig grønne og blå overtoner. Generelt mørkere sorte perler er mere værdifuld end lysere dem.
 • Luster: Denne term refererer til Pearl evne til at reflektere lys.
 • Størrelse: Fordi Pinctada Margaritifera østers er større end andre perle østers, perler, de producerer tendens til at være større. Sorte perler er typisk mellem 8 mm og 18 mm. Hvis alle andre faktorer er sammenlignelige, en større perle er mere værdifuld end en mindre.
 • Overflade kvalitet: Bedre perler kvalitet har færre huller og pletter.
 • Nacre tykkelse: Dette henviser til mængden af Nacre omkring perlen, der blev implanteret i østers at skabe perlen. Tykkere Nacre resulterer i bedre glans og en mere værdifuld perle.
 • Form: rund perler er den sjældneste og mest eftertragtede. Semi-runde perler er sfæriske, men ikke helt perfekt. Kredsede perler har ringe omkring dem. Semi-barokke perler er symmetriske og er formet som ovaler, pærer, knapper eller dråber. Barok perler har uregelmæssige former og er ikke symmetrisk.

Hvor Black Pearls dannes

Østers opkaldt Pinctada margaritifera, kaldet den sorte læber østers, er kilden til sorte perler. For at danne kulturperler, skal perle landmand først indsætte en perle af perlemor langs lidt af kappe væv i østers med. Denne proces kaldes kimdannende. Dette irriterer østers, og i et forsøg på at mindske sin ubehag, det dækker lokalirriterende med Nacre, det samme stof bruger at belægge indersiden af ​​sin skal, hvilket resulterer i en perle. Pearl landmænd normalt vente mindst to til tre år efter kimdannelse før høst med henblik på at gøre det muligt for østers at opbygge flere lag Nacre på perlen. Efter fjernelse perlen kan perlen landmand returnere Pinctada margaritifera østers til vandet, at den kan komme sig, før kernedannende det igen.

Østers, der skaber sorte perler tendens til at være mere sart end andre perle-bærende østers. Det er vanskeligt at hæve dem til udløb, og kun omkring 30 procent af de østers, der har haft en irriterende indført i dem producere en perle. Desuden er disse østers dør nemt og kan ikke leve i forurenede miljøer - kun de mest uberørte farvande kan med held være vært Pinctada Margaritifera østers.

Tahitian Pearls

I begyndelsen af ​​1960'erne blev de første dyrkede sorte perler høstet i Fransk Polynesien, og perle gårde snart sprang op på flere polynesiske øer. I dag perler er Fransk Polynesien største eksportmarked, og er afgørende for områdets økonomi.

Det er en populær antagelse, at alle sorte perler er Tahiti perler, men dette er ikke tilfældet. Selv om det er rigtigt, at de fleste af disse perler kommer fra Tahiti, er Pinctada Margaritifera østers fundet i andre områder af Stillehavet samt Fransk Polynesien, herunder Cookøerne, Japan, Samoa, Filippinerne, Tonga, Gulf of California og Panama . Kun perler, der kommer fra Fransk Polynesien skulle kaldes Tahiti perler, selvom mange fejlagtigt anvende dette navn på alle sorte perler.