Bivoks Candle sundhedsmæssige fordele

Bivoks Candle sundhedsmæssige fordele
Honeycomb er alle naturlige og ikke-toksiske.

Hvis du overvejer forskellige typer af stearinlys, er det vigtigt at være opmærksom på bivoks stearinlys sundhedsmæssige fordele, så du kan vælge stearinlys, der er bedst til din livsstil og sundhedsmæssige behov.

Om Bivoks

Bivoks er alle naturlige, ikke-giftige voksagtig substans, der udskilles af bier efter de indtager honning. Bier bruger denne voks til at konstruere deres honningtavler, og når renset og filtreret, kan det bruges til smukke og gavnlige stearinlys.

Mange mennesker foretrækker bivokslys at paraffin stearinlys, fordi som en helt naturlig produkt, de er mere attraktive for personer, der praktiserer en veganer eller vegetar livsstil. Bierne er ikke skadet i produktionen af ​​bivoks stearinlys, og fordi det tager ca. 33 millioner besøg på blomster til bier til at skabe et enkelt pund bivoks, mange individer føler også bivoks har en stærkere åndelig forbindelse til strøm og produktivitet naturen end andre typer stearinlys. Det er bivoks stearinlys sundhedsmæssige fordele, der tiltrækker de fleste brugere, dog, og disse fordele kan være betydelige, afhængigt af typen af ​​stearinlys og sundhed på den person brænde den.

Typer af Bivoks Candle sundhedsmæssige fordele

Bivokslys har ry for at have flere sundhedsmæssige fordele, herunder ...

 • Lavere toksicitet: Da bivoks stearinlys er alle naturlige, de ikke producerer giftige biprodukter og kraftig sod, når de brændes. Nogle typer af stearinlys producere ubetydelige spor af kemikalier kendt for at være kræftfremkaldende, men dette er ikke et problem med bivoks stearinlys.
 • Neutralisering miljøgifte: bivokslys producerer negative ioner når de brændes, og disse ioner hjælper til at neutralisere forurenende stoffer i luften. Dette hjælper med at fjerne støv, lugt og mug i atmosfæren, lette allergi og astma symptomer og forbedre vejrtrækning for nogen i nærheden.
 • Afslapning: Den simple handling at brænde et lys har afslappende egenskaber og kan støtte i stress relief og meditation. Den mildt sød, naturlig honning duft af bivoks stearinlys kan hjælpe, at en lempelse uden at være overvældende som kunstigt duftende stearinlys kan blive.
 • Sikkerhed: Fordi bivoks stearinlys er alle naturlige og producere ingen biprodukter, er de naturligvis dripless når de anvendes korrekt, og er derfor sikrere at brænde. Derved undgår man risikoen for forbrændinger og andre skader, der kan resultere i at brænde andre typer stearinlys forkert.
 • Light: bivokslys har den klareste, reneste lyset af eventuelle stearinlys og er tættest på naturligt sollys. Hvis lys skal anvendes som en lyskilde, kan dette hjælpe med at minimere øjnene og reducere hovedpine.

Brug af bivokslys

Der er mange måder at brænde bivokslys at drage fordel af deres naturlige sundhedsmæssige fordele. Personer, der lider af åndedrætsbesvær, såsom astma eller allergi bør overveje at brænde kun rene bivoks stearinlys, og brændende stearinlys i 30-60 minutter i soveværelset før sovende kan hjælpe rense luften for mere rolig søvn. Bivokslys er også bedst at bruge i køkkenet, hvor de vil hjælpe med at neutralisere lugte uden afsmag mad med kunstige aromaer, og de kan også bruges i et hjemmekontor eller andre steder, hvor der kan være en stor koncentration af brug og hængende lugte. Bivokslys kan endda bruges i en børnehave for at rense luften for unge og sarte lunger, men husk, at brændende stearinlys aldrig må efterlades uden opsyn omkring børn.

Hvor kan jeg købe bivokslys

Mange butikker tilbyder en række bivokslys til salg. Undersøg lokale helsekost butikker, skønhedssaloner, massører, yoga studios, gavebutikker, stearinlys og hjem duft butikker, og naturlige helbredende klinikker for lokalt producerede stearinlys, eller tjek onlinebutikker for større markeringer. Online butikker tilbyder høj kvalitet bivoks stearinlys samt materialer til at gøre dine egne bivokslys inkluderer:

Bivoks Candle sundhedsmæssige fordele
Bivokslys er værd højere priser.

 • Beelites
 • Quiet Light Candles
 • Bluecorn Naturals
 • Bee Hive Candles
 • Honning Candles
 • Avalon Sunset Candles
 • Bivoks Candle Company
 • Hive Harvest

Candle Cost

Udgifterne til bivokslys varierer afhængigt af størrelsen af ​​stearinlys, dens renhed og lys design, men interesserede shoppere bør være opmærksomme på, at bivoks stearinlys er ofte dyrere end andre typer stearinlys lavet med kunstige ingredienser. Denne prisforskel opvejes dog af stearinlys »sundhedsmæssige fordele og det faktum, at de har en betydeligt længere brænde tid end paraffin og andre billige stearinlys. Køb i bulk kan også hjælpe dig med at spare penge på bivokslys, og mange forhandlere tilbyder periodiske salg med betydelige besparelser.

Køb den bedste Candle

Når shopping for bivoks stearinlys, er det vigtigt at købe kvalitet stearinlys høj til at tage størst mulig fordel af deres sundhedsmæssige fordele. Lyset skal være 100 procent bivoks uden tilsatte farver eller kemikalier, som kan medføre, at den voks og stride mod dets naturlige fordele. Hvis æteriske olier anvendes til at give lys en alternativ duft skal olierne selv være 100 procent rene. Bomuld væger er bedst i bivoks stearinlys, da de har færrest toksiner og er den mest gavnlige.Bivoks stearinlys sundhedsmæssige fordele er rigeligt, fra lavere toksicitet til renere luft for bedre afslapning. Ved at forstå, hvad bivokslys er, og hvordan du køber dem, kan du nemt finde en smuk, naturlig lys til at nyde.