Biografi Projekter for Kids

Biografi Projekter for Kids


Biografi projekter er en god måde for børn at lære om historiske eller bemærkelsesværdige folk i alle tid. Sådanne projekter fremmer læring gennem hands-on kreativitet. Der er mange typer af biografi projekter, der er egnede og passende for børn i alle aldre.

Projektideer

Biografi projekter ikke en one-size-fits-all proposition. Barnets alder, kreativitet og dygtighed niveau bør overvejes, når du vælger et projekt.

Lifetime Photo Collage

Medbring en historisk figur tilbage til livet ved at skabe en erindringsbog af hans levetid. Børn bør indsamle billeder af den historiske figur på flere forskellige punkter i hans liv. Børn skal forsøge at finde billeder, som repræsenterer vigtige øjeblikke eller begivenheder i denne persons liv. Collagen kunne også omfatte billeder af vigtige steder i personens liv, såsom en fødested eller placeringen af ​​en bemærkelsesværdig begivenhed. For en ekstra touch, indeholde billeder af beslægtede monumenter eller bygninger.

Instruer børnene til at organisere billeder i kronologisk rækkefølge. Når billederne er i orden, at børnene er klar til at skabe deres collage. Billederne skal limes eller indsættes på en plakat bord på en kreativ collage. For mindre projekter, har børnene vedhæfte billeder til karton.

Lifetime Linje

Børn kan lære om tidslinjer og en indflydelsesrig person på samme tid med dette projekt. Start med at have børnene hver opbygge en liste over bemærkelsesværdige øjeblikke i personens liv. Listen skal indeholde datoer og være organiseret i kronologisk rækkefølge. Når den er færdig, har børnene tegne den grundlæggende linje bredde-wise på tværs af en plakat bord. De bør overføre listen begivenhed fra deres noter til tidslinjen. Yngre børn kan have brug for hjælp med afstand, men samlet dette projekt bør være temmelig nemt for børnene at gøre det meste på egen hånd.

Når tidslinjen er færdig, har børnene dekorere projektet. Tilføje fotografier er en fantastisk måde at give levetid linje et mere interessant og sjovt at læse look. Børn kan tilføje så mange eller så få billeder som de gerne vil. Børn, der nyder kunst måske foretrække at trække deres billeder eller illustrationer.

Talk Show Interview

Dette projekt er egnet til en gruppe af to eller flere børn. Hvert barn skal vælge en person til at studere individuelt. Når de studerende har taget sig tid til at lære om den person, de er valgt til projektet, den virkelige sjove begynder. Børn vil skiftes til at være den talkshow intervieweren. De vil foregive at være vært for et talkshow, hvor gæsten er en bemærkelsesværdig figur. Hvert barn får mulighed for at skildre hendes valgte emne.

Intervieweren skal have lidt tid til at udarbejde en liste over spørgsmål at stille sin gæst. Fortæl barnet, hvem de vil interviewe, og give dem en kort forklaring af, hvilken rolle den pågældende person har spillet i historien. De vil bruge disse oplysninger til at afgøre, hvilke spørgsmål at stille.

Når alle er klar, har intervieweren annoncere sin gæst, ligesom hun ville på en tv-talkshow. Intervieweren bør begynde med at stille spørgsmål fra listen hun har allerede skabt. Lad interviewet vokse ind i en behagelig drilleri og lade børnene at have det sjovt med projektet. Dressing op i kostumer og bør tilskyndes til anvendelse af passende rekvisitter.

Biografi Skits

Børn med flair for drama vil nyde at dreje en biografi projekt i en kort præstation. Lad hvert barn sammensætte en kort sketch, der tillader ham at reenact personens liv. Sætte deres problemløsning færdigheder på prøve ved at tillade dem at finde ud af at trække fra en enkeltmandsvirksomhed sketch. Sørg for at begrænse ydelsen tid. Børnene skal have en passende mængde tid til at skrive og redigere deres scripts. Motivér børnene til at bære kostumer til en autentisk føler.

Puppet Show

Et dukketeater er en utrolig sjov måde at fortælle en historie. Visuelle effekter og sjove marionet tegn altid gøre historier mere interessant. Dette kan være den bedste løsning til en ellers kedelig projekt.

Start med at give børn tid til at arbejde på deres historier. Tilskynde dem til at gøre deres historier sjov og munter. Når deres historier er klar, bør børn gøre deres marionetter. De mere involverede børn er i et projekt, jo mere vil de lære af det.

Hold børnene på sporet ved at udstede en frist for udførelsen.

Tegneserie

Børn kan slå en biografi til en bog, som næsten enhver af deres jævnaldrende ville nyde at læse. Tegneserier, eller grafiske romaner, da de ofte kaldes, er sjovt at læse på grund af de lyse og farverige illustrationer. Hvis du vil oprette en tegneserie, folde et par sider af almindeligt hvidt papir i halve, bredde-wise. Hæfte siderne sammen på folden til at holde siderne på plads. Lyse farver og actionfyldte sider vil gøre historien mere interessant hele vejen rundt.

Treasure Hunt

Drej en biografi projekt i en skattejagt. Dette projekt er velegnet til grupper på tre eller flere børn. Hvert barn skal finde et bestemt antal emner relateret til emnet. Har et barn skjule sine poster i hele rummet. Når alle de elementer er skjult, skal barnet fortælle historien om hendes tildelte emne. Gennem historien, vil barnet forlader spor til opholdssted for de skjulte skatte. Efter historien, har de andre børn forsøger at finde de poster. Barnet, der finder det mest skat er vinderen. Børnene skal skiftes, så alle har en chance for at skjule nogle skat.

Vidste du det?

Denne enkle biografi projekt kræver barnet at finde ti specifikke fakta om en person af historisk betydning. Oplysningerne skal præsenteres på en plakat bord eller robust konstruktion papir. Hver linje begynder med "Vidste du ...", og skal fortælle en interessant kendsgerning. Lad børnene dekorere deres projekter på passende vis.

For en interessant twist, har børnene tilbyder ti fakta uden at afsløre personens navn. Barnets peers skal forsøge at gætte hvem emnet er baseret på disse ti fakta alene.

Sjovt og interessant

Biografier kan ofte være intetsigende og kedelige for børn. Biografi projekter kan ændre det, så leg ud af historien. Hvad mere er, kan en biografi projekt fremme kritisk tænkning og ræsonnement. Med lidt kreativitet kan lære en biografi være en masse sjov. Det er bare et spørgsmål om at finde interessante måder at præsentere de faktiske omstændigheder.