Bilforsikring: bilforsikring Sammenligninger Tips

Brug AM Bedste Ratings Sammenlign Bilforsikring

AM Best er en verdensomspændende forsikring-rating og information agentur, der blev grundlagt i 1899. Det er det største selskab afsat til vurdering forsikring organisationer og har kontorer i USA, Storbritannien og Hong Kong. Når du sammenligner bilforsikring selskaber, kan du bruge AM Bedste score til at bestemme den rigtige virksomhed til dit behov. Bests Forsikring rapporter er tilgængelig som en søgbar database på CD-rom eller på print med lidt kondenserede udgaver af rapporterne. Du kan også se de 10 bedste selskab rapporter om AM Best hjemmeside og adgang BestDirect som er et real-time selskab tracking service.

Sammenligning bilforsikringer Af funktioner

En masse mennesker fokuserer på prisen alene, når de sammenligner bilforsikringer. Vi er en nation af lejlighedskøb-seekers, så det er kun naturligt, at den gennemsnitlige forbruger ser ud til at få det bedste tilbud på deres Bilforsikring politik. Men virkelig at forstå værdien af ​​en bilforsikring, skal du se ud over prisen. Du ønsker at kigge efter den mest omfattende dækning til den bedste pris. Mens de fleste stater kræver dækning minimum ansvar, det er i din bedste interesse at få dækning for kollision, tingskade og personskade. Når du sammenligner priserne på auto forsikringspolicer sørg for at sammenligne lignende politik med lignende funktioner til at finde den mest overkommelige plan for dine behov.

Finde Affordable bilforsikring for Auto Tilbehør

Tyveri af mobile elektronik og andre auto tilbehør er en af ​​de mest almindelige former for bil-relateret kriminalitet. Imidlertid er forsikring, der dækker denne type skade typisk ikke indgår i standard politikker. Der er få overkommelige Bilforsikring virksomheder, der leverer yderligere omfattende dækning, der vil dække auto tilbehør. Nogle virksomheder har omfattende planer, der kan medtages for et lille ekstra gebyr på politik. Andre omfatter det automatisk uden ekstra beregning. For at finde den mest overkommelige dækning for dit tilbehør, shoppe rundt på forskellige bilforsikring selskaber og sørg for at spørge om grænserne for deres omfattende dækning.

Bilforsikring Sammenligninger: pålidelige informationskilder

Information om bilforsikring selskaber relativ finansiel styrke, driftsresultater, og kundeservice historik kan findes online.

* AM Best sammenligner bilforsikring selskaber baseret på driftsresultat og finansielle styrke.
* JD Powers & Associates vedligeholder en database over de hidtidige resultater for bilforsikring kundeservice.
* Weiss Ratings, Inc. indeholder en liste over finansielle tjenesteydelser i USA sorteret fra svageste til stærkeste.

Disse tre kilder kan hjælpe dig med at træffe et informeret valg, når du køber bilforsikring online.

Brug Weiss Ratings Sammenlign bilforsikring selskaber

Weiss Ratings er en afdeling af Weiss Group Inc., en forbruger advokat bureau. Selskabet leverer ratings på en lang række forbrugerprodukter, herunder Bilforsikring, at give folk mulighed for at træffe informerede finansielle beslutninger. Du kan bruge Weiss rating til at guide dig til de bedste bil forsikringsselskaber. Mens virksomheden tilbyder en grundig analyse af auto forsikringsselskaber til en pris, de også har nævnt på deres hjemmeside top ti og bund ti auto forsikringsselskaber. Weiss Ratings rangerer auto forsikringsselskaber på en skala fra A til E, med A + er den højeste placering. Husk, at den Weiss Rating kun afspejler den finanspolitiske stabilitet for et forsikringsselskab, og afspejler ikke kundeservice kvalitet.

Brug af andres råd Sammenlign auto forsikringsselskaber

Det siges, at den bedste reklame er mund til mund, og den siger, er sandt for auto forsikringsselskaber. Når nogen er tilfreds med det serviceniveau, som de har modtaget, vil de fortælle deres familie og venner. På den anden side, de hvis har haft en dårlig oplevelse med at indgive et krav, de vil tale negativt om virksomheden. Spørg dine venner og familie om deres erfaringer med deres egen bil forsikringsselskab. Du vil være i stand til at måle, hvordan visse bilforsikring selskaber opererer i din tilstand af erfaringerne med dine venner og familie. Din Bilforsikring sats vil være forskellige baseret på din personlige historie, men du kan bruge de råd af andre som en god tommelfingerregel.

Brug af JD Power and Associates Sammenlign Bilforsikring

JD Power and Associates er en marketing information firma, der er næsten 30 år gammel. Virksomheden vurderer kundernes tilfredshed med virksomheder ved at tage forbrugerundersøgelser og frigivelse resultaterne til offentligheden. De oplysninger, JD Power and Associates giver er helt baseret på kundernes feedback og påvirkes ikke af virksomhederne selv. Når du søger efter auto forsikring, kan JD Power and Associates bedømmelse hjælpe med at bestemme kvaliteten af ​​bilen forsikringsselskab kundeservice. Den JD Power and Associates Consumer Center er tilgængelig på deres hjemmeside for at give ressourcer til forbrugerne at træffe informerede beslutninger.

Shopping for Bilforsikring

Når shopping for Bilforsikring, du vil have den bedste dækning for de mindste omkostninger. Et tip til at få den rigtige Bilforsikring for dig er at shoppe rundt, få nogle Bilforsikring citater. Sammenligne dem med hinanden og se, hvilken en er at give dig den bedste værdi for dine penge.

Få hvad du har brug for, og undgå ekstramateriale, som du ikke vil bruge. Hvis du allerede har vejsiden assistance, skal du sørge for du ikke betaler et ekstra månedligt gebyr på din forsikringspolice for forsikringsselskaberne bugsering. Når du tilføjer den til din politik, det er dyrere end det ville være at bare ringe til et af AARP eller AAA og køber gennem dem. Hvis du har en ekstra bil, ikke betale ekstra for udlejning på din politik, bruge den anden bil og spare nogle penge hver måned.

Udnyt rabatter og besparelser. Har du taget en sikker kørsel kursus? Har din teenager få gode karakterer? Får du en rabat på din bilforsikring, hvis du køber fra samme virksomhed, som du har din husejere forsikring med? Har du for nylig flyttet? Jeg kender nogen, der gemt $ 25.00 måned blot at opdatere sin adresse.

Gør dit hjemmearbejde, før du køber bil forsikring, vil det spare dig nogle penge.

Bilforsikring Sammenligning

Ved at gøre en bilforsikring sammenligning, før du køber en bil, vil du have en bedre forståelse af, hvad du kan være i stand til at betale. Mange mennesker vil besøge en bil parti, udvælge et køretøj, tage det for en prøvetur og haste tilbage for at fuldføre papirarbejde, før de kører den hjem uden nogensinde at kontrollere at se, hvad den månedlige betaling vil være for deres bilforsikring. Hvis du er en person, der har for mange penge, og du bare ikke ved, hvad de skal gøre med det hele det er fint, du kan gøre dette, hvis du føler, det er rigtigt, men i de fleste tilfælde mange mennesker er chokeret over at finde ud af størrelsen af ​​deres køretøj forsikring og på det tidspunkt er det for sent.

De fleste forsikringsselskaber kan tilbyde dig et tilbud på en lang række år køretøj, du overvejer for køb, for eksempel, hvis du overvejer en 2010 Dodge Stratus men kan overveje en ældre man bare tjekke med din forsikring agent til at se, hvad de forskellige er for en 2010, 2009, 2008 og endda en model 2007. Du kan blive overrasket over mængden af ​​den faktiske politik, når køretøjet er ny i forhold til en, der er bare et par år gammel.

Kom godt i en bilforsikring sammenligning kan spare nogen en masse penge

Af Jennifer B

Når nogen bliver bilforsikring for første gang, er det vigtigt for dem at tage hensyn til, at ikke alle forsikringsselskaber opkræve samme sats. Hvert forsikringsselskab tilbyder deres egen politik med deres egne satser. Det er vigtigt at få en bilforsikring sammenligning mellem de forskellige virksomheder til at sørge for, at du får den bedste pris muligt.

Det er vigtigt at sætte sig ned og læse præcis, hvad hver politik dækker. Du vil være sikker på, at du ikke betaler for noget, som du ikke har brug for. Der er nogle forsikringsselskaber, der vil give rabatter. Studerende, der gør gode karakterer vil ofte få en rabat på deres forsikringsomkostninger. Hvis du er en god chauffør der er en mulighed for, at du kunne få en pris pause også.

Kom godt i en bilforsikring sammenligning vil hjælpe dig til at sikre, at din politik er et perfekt match for dig. Mange assurandører vil kunne give oplysninger, du har brug for at få mest informeret beslutning muligt. Der er forsikringsselskaber, der vil gøre det Bilforsikring sammenligning for dig. De vil forelægge resultaterne af sammenligningen, selv om de ikke har den laveste bilforsikring sats.

Hvordan gør jeg en bilforsikring Sammenligning?

Den nemmeste måde at gøre Bilforsikring sammenligninger er at komme ud af din politik og se, hvad den siger. Hvis du ikke har en aktuel kopi kan du få en kopi af din politik faxes, mailes eller endda sendt til dig via e-mail. Når du har dette, kan du bruge den til at udfylde de tomme felter, hvor forsikring citater sammenligning. At sikre dine nuværende dækningsområder er dem, du får prisfastsættelse på, når du arbejder på en bilforsikring prissammenligning er, at dækningsområder er, hvad du betaler for. Hvis du har en medium dækning og få priserne for små eller store mængder af dækning, vil priserne være mindre eller større end dit medium dækning på grund af det, du køber, ikke fordi selskabet er dyrere eller billigere.

En præcis sammenligning af auto forsikringspolicer er afgørende for at holde din forsikring priserne nede og sikre, at du er den bedste selskab for din situation. Hvis du har yderligere dækninger som leje dækning eller vejkontrol dækning assistance, skal du sørge for dem, der er tilføjet til dit citat så godt. Når du er i slutningen af ​​din sammenligning af Bilforsikring citater, bør du have prisen for en politik, nøjagtig som den, du har i øjeblikket. På den måde kan du træffe en informeret beslutning om, hvilken en er billigere for dig.

Sammenligning forsikring - æbler med æbler

Når du er på udkig efter den bedste bilforsikring sammenligning, så sørg du sammenligner alting ligeligt. Hvis du kun har den laveste for dækning, men tænker at øge din dækning for mere beskyttelse, må du ikke køre dit citat med højere grænser, eller du vil finde, at hver Bilforsikring sats sammenligning du modtager, er dyrere end det, du allerede har . Det er fordi du tager en billig politik med lave grænser og sammenligne det med en politik med højere grænser, der ville koste mere. Først sammenligne de nøjagtige dækninger, du har på din nuværende politik med et andet selskab, på den måde du kigger på politikker, der dækker det samme for det samme beløb. Når du gør dette, kan du se i din sammenligning af Bilforsikring citater som politik er virkelig billigere.

Når du finder den billigste politik, du ved, at de stadig vil være den bedste værdi, når du rejse de dækningsområder, selvom det er dyrere end din oprindelige politik. Hvis du virkelig ønsker at gøre din Bilforsikring sammenligning med de højere satser, ringe til din nuværende selskab og få et tilbud på højere satser og derefter bruge dette nummer som dit grundlag for sammenligning af Bilforsikring citater.

Gennemførelse af en bilforsikring Sammenligning uden at få en citat

Når du begynder din indledende forskning for at starte en bilforsikring sammenligning kan din tilstand bestyrelse forsikring hjemmeside være en værdifuld ressource. Ikke alene din tilstand bestyrelse forsikring giver anmeldelser af bilforsikring selskaber, men de giver også sammenligning undersøgelser. Disse undersøgelser profil den gennemsnitlige kurs, Vilkår og generel information om forskellige bilforsikring selskaber. Ser man på de undersøgelser vil give dig mulighed for at indsamle de første oplysninger om bilforsikring selskaber uden at skulle afgive personlige oplysninger og få et tilbud. Husk, at de satser vist på State Board of forsikring hjemmeside det bare et gennemsnit. Din faktiske bilforsikring omkostninger kan være højere eller lavere. Men dette er en hurtig og nem måde at begynde din bilforsikring sammenligning proces

Kontakt lokale autoværkstederne for Bilforsikring Anbefalinger

Krop butikker er en lokal ressource, som mange mennesker over kan se, når du køber Bilforsikring og sammenligne auto forsikringsselskaber. Krop butiksejere kan give dig anbefalinger, som virksomhederne har problemfri tilgodehavender processer. De kan også give indsigt, som virksomheder tilbyder de bedste tilbud på reservedele. Mange auto forsikringsselskaber vil kun betale for reservedele, der er "eftermarkedet." Disse dele er ringere end Original Equipment Manufacturer dele. Ideelt set, du ønsker en auto forsikringsselskab, der vil insistere på original equipment manufacturer dele, hvis du har brug for udskiftninger på din bil. Interview krop butiksejere er mere tidskrævende end at søge efter den laveste citerer online. Men processen vil spare dig tid og penge i det lange løb, hvis du har brug for at indgive en klage og få din bil repareret.

Forskning Priser Med en bilforsikring Estimator

En bilforsikring estimator er normalt en tredjeparts websted, der giver detaljerede oplysninger om bilforsikring selskaber og deres priser. Mens en bilforsikring estimator ikke kan give helt nøjagtige citater for din bilforsikring og dine behov, kan det være en god måde at måle satser fra forskellige virksomheder. Ved hjælp af en bilforsikring estimator vil give dig mulighed for hurtigt at se, hvilke virksomheder tilbyder konsekvent lavere takster. Herfra kan du få mere individualiserede tilbud fra en udvalgt gruppe af selskaber. Det kan spare dig tid, og du kan undgå besværet med at vade gennem snesevis af forskellige bilforsikring selskaber.

Sammenlign bilforsikring satser Før du køber en ny bil

Det kan ikke synes rimeligt, men bilforsikring satser kan være meget forskellige for forskellige typer biler. Nogle biler betragtes som mere risikable (såsom sportsvogne), og kan koste mere at forsikre. Hvis du er i markedet for en ny bil, og har ikke besluttet, hvilken type bil, du ønsker at købe, ville det behoove dig at gøre nogle bilforsikring sats sammenligninger. Selv om to biler koster den samme mængde penge, kan deres bilforsikring satser være meget forskellige. Du kan spare dig selv penge i det lange løb, hvis du vælger en mindre risikabel type bil.

Vigtigheden af ​​Sammenligning Bilforsikring priser

Der er mange trin involveret i at udfylde en grundig evaluering af din Bilforsikring sats muligheder. Du skal først beslutte, hvilke typer dækning er nødvendige for dig og din familie. Så skal du finde velrenommerede bil forsikringsselskaber og få tilbud for at sammenligne priser og politiske funktioner. Det er ikke underligt, at mange mennesker simpelthen få et tilbud fra et forsikringsselskab og derefter kalde det en dag. Det er imidlertid afgørende at foretage en passende bilforsikring forskning, før du underskriver en politik. Hvis du gør forskning og finde den bedste pris på din situation, kan du ende med besparelser selv hundreder hvis ikke tusinder af dollars om året.

Brug af Standard & Poors Credit Index Sammenlign Bilforsikring

Standard & Poors er et kreditvurderingsbureau for virksomheder, der kan hjælpe dig med at afgøre den økonomiske formåen i en bil forsikringsselskab. Dette kan hjælpe, når du sammenligner Bilforsikring muligheder. Selskaberne får ratings mellem AAA (den højeste) til CC. Brevet kvaliteter undertiden ændres ved en + eller - mærke. Når du bruger Standard & Poors vurdering at sammenligne Bilforsikring virksomheder vælger et selskab med mindst BBB eller bedre rating. Sommetider auto forsikringsselskaber vil sende deres Standard & Poor ratings direkte på deres hjemmeside. Hvis der mangler denne vurdering, kan du gå direkte til Standard & Poor hjemmeside for at forskning din potentielle auto forsikringsselskab.

Bilforsikring Sammenligninger: den finansielle styrke & kundeservice

Når man sammenligner bilforsikring selskaber, er der tre vigtige faktorer at overveje.

* For det første se den finansielle styrke auto forsikringsselskab i forhold til andre virksomheder i samme branche.
* For det andet overveje deres driftsresultater - hvor godt kan de udføre de funktioner, som de garanterer deres kunder?
* Sidst men bestemt ikke mindst, gennemgå bilforsikring virksomhedens historie af kundeservice.

Undersøgelse alle tre faktorer, plus mund-til-mund fra venner "og familiemedlemmer erfaringer med bilforsikring virksomheden selv, er et solidt fundament for at gøre en informeret beslutning.