Bil Seat Love i Florida

Bil Seat Love i Florida


Bil sæde love er variabel fra stat til stat, men autostol love i Florida er klart skitseret i 2009 Florida vedtaegter § 316,613 barnefastholdelsesanordninger krav.

Specifikke Car Seat Love i Florida

The Florida statut, at samtlige køretøjer er ansvarlige for tilstrækkelig beskyttelse af et barn, der er fem år eller yngre ridning i deres køretøj. Dykkeren skal sikre børn bruger et føderalt godkendt barnefastholdelsesanordningen.

Børn nyfødte til tre år gammel, skal udnytte en fastholdelsesanordning, der er en separat bærer eller producentens integreret barnesæde. For børn fire til fem år gamle, kan en separat bærer, et integreret barnesæde, eller en sikkerhedssele anvendes.

Florida State lov har ikke noget krav om at placere et barn på bagsædet af en bil, men til spædbørn autostolen skal vende bagud.

Motorkøretøjer

Ifølge autostol love i Florida, betyder begrebet motorkøretøj ikke:

  • En skolebus
  • En bus, der anvendes til transport af personer, for kompensation (musikere, bands, etc.)
  • En traktor gård eller andet landbrugsudstyr
  • En lastbil med en totalvægt over 26.000 pounds
  • En motorcykel, knallert eller cykel

Det er også tydeligt i vedtægterne, at manglende og bruge en passager barnefastholdelsesanordning må ikke betragtes uagtsomhed og må ikke kunne accepteres som bevis i retssagen mod enhver civilt søgsmål, med hensyn til uagtsomhed.

Billet Overtrædelser

I Florida, hvis du overtræder autostolen lov du begår en Færdselsbøde. Du vil modtage en billet med en bøde og peger vurderes mod dine kørekort. Der er barn tilbageholdenhed sikkerhedsprogrammer til rådighed til at give afkald på den fine og point, hvis godkendt af en dommer.

Brug af Best Car Seat

Florida State lov dikterer, at den bedste autostol er den:

  • Det passer barnet
  • Der opfylder husholdningsbudgettet
  • Fungerer bedst i den konkrete bil
  • Det er let at bruge rigtigt hver gang

Et spædbarn sæde er et sæde, der vender mod bagsiden af ​​bilen, aldrig foran. Infant sæder er specielt designet til spædbørn op til 20 til 22 pounds. De fleste er udformet som både et bilsæde og en bærer med et håndtag til nem transport til og fra bilen.

Bil Sæder

En autostol er passende for et barn efter at nå 25 pounds eller mere, og ifølge Florida lov, kan autostolen placeres i enten for- eller bagsædet, står frem eller tilbage.

Booster Sæder

En selepude anvendes til at løfte et barn og korrekt placere køretøjets skødet og skulder bælter på børn, der stadig er for lille til at passe en voksen størrelse sikkerhedssele. Boostere er vurderet til brug 30-40 pounds til 80 til 100 pounds, afhængigt af producenten og stil. Booster sæder bør anvendes, efter at barnet har opnået en vægt på 40 pounds eller mere.

Florida for Highway Safety & Motorkøretøjer

De Florida Highway Safety og Motorkøretøjer har udsendt en erklæring om, at de nationale statistikker viser, at 80 procent af alle barnesæder er ukorrekt installeret. Florida State troopers er certificerede teknikere i barnesæde installation og tjenesteydelser og instruktion for både forældre og pårørende om korrekt installation af barnesæder og andre materialer, der vil hjælpe i børns sikkerhed.

  • Skrevet af Sherry Ferraro