Bichon Frise Rescue

Bichon Frise Rescue

Ligesom mange race redning programmer, der er opstået Bichon Frise redning krisecentre fra et behov for at tage fat på impulskøb hos en overdrevent charmeret endnu dårligt forberedt offentligt.

Behovet for Bichon Frise Rescue

Selv dedikerede opdrættere stræber efter at fremme deres hunde, der undertiden kommer et punkt, hvor popularitet er en ulempe snarere end et aktiv. Alt for ofte er den offentlige forelsker sig i en bestemt race, når det er fremhævede i film og tv-shows. Den mest berømte eksempel er hvad der skete med den dalmatiske race i kølvandet på de meget vellykkede Disney Film. Betaget af charmen af ​​disse uregerlige plettede unger, offentligheden begyndte at købe hvalpe i hobetal.

Denne stigning i efterspørgslen efter racerene Dalmatinere tilskyndet mindre end samvittighedsfulde iværksættere til at købe avlsdyr og etablere sig. Da den bølge af hvalpene ramt markedet, nye ejere snart indså, at de ikke var villige til at forstå og imødekomme de unikke behov i hvalpene de nu ejede. Ikke at vide, hvordan man håndterer uddannelsesbehov og uønskede adfærd blev hvalpene hurtigt opgivet til krisecentre i et rekordstort antal.

Denne skræmmende fortælling af impuls indkøb er blevet gentaget med mange racer. Desværre dejlige Bichon Frise er en sådan race. Bichon'er er kendt for deres fabelagtigt præparerede frakker og vævre personligheder. Det er kun naturligt, at det offentlige faldt i kærlighed med dem som racen kom til forgrunden. Fremkomsten af ​​disse hunde på mange tv-udstillinger hele tiden beder folk til at opsøge hvalpe uden egentlig at realisere den mængde pleje Bichon'er kræver. Grooming behov er omfattende at holde hundene ligne deres standard, og de dejlige personligheder kan dementere en hund, der er ofte forsætlig og behov for fast, men retfærdig forældre.

Prime Årsager Bichon'er Land i Shelters

 • Utvivlsomt, er det største antal Bichon'er der kommer til at redde krisecentre befriet fra hvalp møller, hvor de er blevet anvendt til det maksimale potentielle avl uden gavn for ordentlig sundhedspleje, socialisering, grooming og kost.
 • Indbrud problemer er også et problem med denne race. Bichon'er er meget intelligente hunde, men det kan være svært at overtale dem til at gøre tingene på din måde. Hus uddannelse kræver stor dedikation på ejerens side, men det kan opnås. Desværre nogle ejere give op før træning er afsluttet.
 • Som nævnt Bichon kræver en masse grooming. Pelsen skal børstes grundigt på en regelmæssig basis, og klipning er vigtigt at fastholde, at signatur skitse. At være hvid, disse hunde kræver også ugentlige bade. Medmindre en ejer er en erfaren groomer, plejemidler omkostninger ved denne race er ganske betydelig.
 • Barking er en anden grund Bichon'er og deres ejere del måder. Den Bichon er meget opmærksom og føler et behov for at holde sine ejere underrettet. Barking udført i lejlighed bor situationer ofte tvinger ejerne til at vælge mellem deres kæledyr og tag over hovedet.
 • Senior Bichon'er ofte ender i redning krisecentre, når deres ejere forgå.

Bichon frise Rescue Organizations

Uanset grunden en Bichon Frise ender i en rednings husly, gudskelov der er omsorgsfulde individer er villige til at yde den nødvendige struktur og uddannelse til at forberede disse hunde for liv med nye familier.

 • Små Paws® Rescue ligger i Tulsa, Oklahoma. Organisationen tilbyder hvalpe voksne og seniorer til vedtagelse til egnede boliger, som kan opfylde de enkelte hunds unikke behov. Deres mission er at uddanne offentligheden om hvalp møller og gøre avl Bichon'er urentable for dem. Redningen søger også familier til at fremme Bichon'er indtil de finder deres evigt hjem.
 • BichonRescue.org er en udløber af Bichon Frise Club of America. De tilbyder et bibliotek af herberger og plejefamilier i hver stat, samt undervisning om racen.
 • Bichon Rescue Tennessee koncentrerer sin redningsarbejdet på rehabilitering Bichon'er for genhusning. Hjemmesiden byder på en ærlig vurdering af racens styrker og udfordringer i et forsøg på at gøre besøgende opmærksomme på Bichon behov.
 • Bichon Frise Rescue Ranch, Inc. ligger i Parker, Colorado. Deres filosofi er, at hvis du ikke redde, bør du ikke avle. Hjemmesiden tilbyder en pre-vedtagelse danner besøgende kan udfylde, samt info om adoption gebyrer og hvad forventer.
 • Tidewater Bichon Rescue ligger i Suffolk, Virginia. Vedtagelsen politik side går de besøgende gennem kravene i at vedtage en rednings dyr samt den involverede gebyr. Som med næsten alle redning krisecentre, Tidewater ser, at hver hund er steriliseret eller kastreret før de går til en fast bolig.
 • Maryland Bichon Rescue opererer ud af Washington DC og Baltimore, Maryland. Denne operation er selvforsørgende gennem sin gavebutik.

The Cost of Bichon Rescue og vedtagelse

Adoption gebyrer for reddede Bichon'er spænder fra så lavt som $ 75,00 til så meget som $ 300,00 afhængigt af husly du beskæftiger sig med, og hvor godt de er finansieret. Generelt redningshunde modtage vaccinationer, grooming og er steriliseret / kastreret på internatet. Nogle hunde får mere omfattende lægebehandling baseret på deres tilstand, når de kommer på krisecenter. De fleste får hjerteorm forebyggende og nogle er endda sat på forebyggelse loppe medication.In Ud over disse omkostninger, er der udgifterne til fødevarer og daglig vedligeholdelse. De fleste rednings organisationer opererer med hjælp fra frivillige, men de heldige at have deres egen central facilitet skal også dække udgifter til forsyningsvirksomheder. Alle disse faktorer afspejles i størrelsen af ​​gebyret for vedtagelsen.Ligesom nogen potentiel hundeejer bør træde i hunde forældreskab let, adoptioner bør heller ikke udføres på et indfald. Hvis du er interesseret i at redde en Bichon Frise, lære alt hvad du kan om racen først for at bedømme, om en er den rigtige pasform til din livsstil. Hvis ja, tager din tid undersøger krisecentre og talrige redning dyr, indtil du finder den Bichon, der menes at være en del af din familie for evigt ..