Bibelen Ordsprogene om Parenting

Bibelen Ordsprogene om Parenting


En ordsprog er en kort ordsprog, der udtrykker en rudimentær sandhed eller praktisk princip. I dagligdagen, hører forældre ordsprog baseret på bibelske ordsprog, men er måske ikke klar over deres oprindelse. For eksempel det gamle ordsprog, "skåne stangen forkæle barnet," er fra Ordsprogene 29:15. Mange flere stammer med Bibelen.

Ordsprogene 22 om Parenting

Af Bibelen ordsprog relateret til forældrerollen, en af ​​de mest kendte er Ordsprogene 22: 6, "Train et barn på den måde, han skulle gå, og når han er gammel, vil han ikke vende sig fra det." Den måde, han skal gå refererer til barnets retning i livet. De ting mange mennesker savner er, at ordet toget, på hebraisk, er Chanak, hvilket betyder at dedikere. I den forbindelse forældrenes rolle er at uddanne eller dedikere barnet til veje guddommelig visdom. Målet er at rejse et barn, der bliver en moden, ansvarlig voksen, der elsker Gud og andre.

Ordsprogene i Bibelen er fyldt med undervisning i guddommelig visdom. Hvis man ser på resten af ​​kapitel 22, finder du det fyldt med visdomsord. Dette er et godt sted at starte i uddannelse dit barn i Herrens veje. Disse ordsprog gøre Guds veje klar. Men når opdrage dit barn på disse måder, er det mere end at læse et vers eller endda huske et vers. Det vigtige er om at lære, hvordan man anvender det i hverdagen. At kende og anvende sandheden er, hvordan Guds principper er indpodet.

Ordsprogene 22 Eksempler

Her er et par mere ordsprog fra kapitel 22. Disse kan undervise muligheder, du indarbejde i det virkelige liv.

  • Være en långiver, ikke en låntager. (Ordsprogene 22: 7)
  • Være generøse og dele med de fattige og trængende. (Ordsprogene 22: 9)
  • Må ikke være en Spotter (person uvillige til at ændre). (Ordsprogene 22:10)
  • Følg kloge instruktion, så du kan være sikker på Herren. (Ordsprogene 22:19)
  • Må ikke være den følgesvend af en vred mand, eller du vil blive som ham. (Ordsprogene 22:24)

Yderligere bibelske Ordsprogene til forældre

Følgende ordsprog er påmindelser om, hvordan og hvorfor forældre bør indgyde gudfrygtige principper i børn.

Ordsprogene 1: 8-9

Ordsprogene 1: 8-9 tilskynde til en søn at være opmærksom på, hvad hans far har lært ham, og ikke at glemme sin mors instruktion. Disse belæringer sammenlignes med en krans bæres på hovedet og en kæde rundt om halsen; sådanne poster er attraktive og indlysende for alle dem nær person, der bærer dem. Dette er en metafor for den idé, at de gudelige lærdomme forældrene skal være tydelig og attraktiv i de børn, de bageste.

Ordsprogene 6: 20-24

Ordsprogene 6: 20-24 er endnu en påmindelse om vigtigheden af ​​et barn adlyder, hvad hans far fortæller ham at gøre det så godt som agte sin mors undervisning. Børn er at binde disse belæringer til deres hjerter (hjertet repræsenterer den indre person), samt fastgør dem om halsen, hvilket repræsenterer det faktum, at læren vil være indlysende for dem omkring barnet. Hvad du lære dit barn er at tjene som en guide gennem livet. I vers 24, er betydningen af ​​korrektionen og disciplin også fremhæves.

Ordsprogene 10: 1

I Ordsprogene 10: 1, som er skrevet af Solomon har forældre mindet om, at "En klog søn bringer glæde til sin far, men en tåbelig søn sorg til sin mor." Dette understreger resultatet af indgyde gudfrygtige principper og visdom og de negative resultater, der følger, hvis denne uddannelse er forsømt.

Ordsprogene 23: 24-26

Ordsprogene 23: 24-25 lover stor glæde at faderen til en retfærdig mand og gentager, at han vil glæde i en klog søn. Vers 26 er en påmindelse om, at en retfærdig søn er en, der giver Gud sit hjerte og holder hans opmærksomhed uddannet på hans veje.

Ordsprogene for Parenting dag

Moderne kultur har ændret sig siden dengang, da Salomon skrev Ordsprogene, men de gudelige principperne i det er evige og tidløse. Denne bog i Bibelen indeholder flere gode bibelske undervisning for børn, såvel som for deres vogtere. Som forældre kan undervise disse principper på vores børn lægge fundamentet Gud ønsker. Resultatet er et barn, der vokser til en voksen, der kender den måde, han skal gå og ikke efterlader den vej.