Betydningen af ​​etik i Business

Betydningen af ​​etik i Business


Når man taler om vigtigheden af ​​etik i erhvervslivet, de fleste mennesker udlede, at udtrykket etik refererer til virksomheden som helhed. Tværtimod gælder forretningsetik på de personer, der arbejder i virksomhederne. Hver enkelt handling i virksomheden påvirker hele virksomheden, ikke kun den enkelte. Når en medarbejder handler etisk og ansvarligt, det hjælper hele organisationen. Forretningsetik er mere end bare ord, der bruges til at styrke billedet af et selskab; de er selve grundlaget for succes. Forretningsetik bør anvendes i det øjeblik en virksomhed slår dørene.

Business Ethics i et moderne samfund

Etik Defineret

Forretningsetik er ikke så kompliceret eller abstrakt som man kunne tro. En enkel måde at vurdere, hvorvidt en praksis er etisk er at bestemme den endelige effekt af denne praksis. For eksempel, hvis lederen af ​​en butik betalt sin rengøring ansat mindre end den igangværende sats for at rense hans butik, vide præcis, hvad den igangværende sats er, kan flere ting ske at skade virksomheden. Medarbejderen kunne lide alvorlige finansielle konsekvenser eller medarbejderen kunne forlade og finde en anden position, hvor hun ikke føler exploited.The genstand for etik er ofte betragtes som abstrakt eller slægtning af dem, der mener, at reglerne ikke altid gælder for dem. Regler og love gælder for alle. Det er uheldigt, at nogle ansatte i de øverste trin i corporate stigen beslutter at handle uetisk, men det er en kendsgerning af erhvervslivet og i livet. Af denne grund er det bedst for en virksomhed at være forsigtig med, hvem de fremmer inden for deres virksomhed.

Forretningsetik og Corporate Responsibility

Virksomhedsansvar er en sætning meget brugt i erhvervslivet. Ofte nævnes at styrke billedet af en organisation, er virksomhedernes ansvar har en sande betydning. Virksomheder, der bruger energieffektiv belysning og tilbyder deres ansatte en rimelig løn sats øver virksomhedernes ansvar. Fælles ansvar er en integreret del af forretningsetik og bør praktiseres af alle virksomheder, uanset om de er store eller små. Corporate ansvar betyder blot, at den enkelte i en virksomhed øver personlige og faglige ansvar på en måde, der vil gavne ham og andre.

Forklare betydningen af ​​etik i Business

Etik påvirke alle

For at forstå betydningen af ​​etik i erhvervslivet, vil du ønsker at forstå, hvordan forretningsetik påvirke de involverede. Etik en virksomhed kollektivt og de involverede, har magt til at hjælpe eller skade mennesker. Forretningsetik er vigtige, fordi hvis en virksomhed mangler etik, medarbejderne, kunderne, og alle andre involveret i virksomheden kan blive skadet.

Virkningerne af uetiske forretningsmetoder

Når den administrerende direktør for et selskab accepterer et raise eller tager ikke en pay-cut, når flere mennesker bliver afskediget, anses dette uetisk af mange. Den administrerende direktør har et ansvar for at gøre hvad der er bedst for den selskabsskat. Det er næsten aldrig bedst at afskedige loyale og hårdtarbejdende medarbejdere. Medarbejderne er livsnerven i enhver organisation, og uden dem ville skønhed industrien ikke. Den ultimative påvirker en sådan praksis er potentielt ødelæggende. Selskabet kunne lide betydelige profit tab på grund af underbemanding. Tidligere ansatte kan ende hjemløse og offentligheden, hvis og når de finder ud af, vil have en negativ visning af en sådan organisation; således, vil virksomhedens omdømme blive beskadiget.

Virkningerne af etiske praksis

På den mere positive side, en virksomhed, der giver det overskud til en velgørende organisation donation hvert år øver etisk adfærd. Selv om denne praksis til gavn for virksomheden ved at tillade dem at omgå yderligere skatter, men også sender et positivt budskab. Dette kan bringe i flere kunder, øge eller øge positive forretningsforbindelser, og endda gøre det muligt for virksomheden at tilføje nye medarbejdere.

Business Ethics er i sidste ende personlig etik

Forretningsetik og personlige etik går hånd i hånd. De etik lært i en ung alder er som regel dem vedligeholdes gennem voksenalderen og omsættes i praksis i dagligdagen. Medarbejderne skal dele de samme etik som selskabet eller i det mindste praksis dem under ansættelse. Nogle virksomheder giver deres potentielle medarbejdere oplysningsmateriale, der indeholder en mission statement, politikker og andre etiske ansvar, at alle medarbejdere skal overholde. Selv om disse bestræbelser er bemærkelsesværdigt, det gør ikke noget, hvis den ansatte nægter at respektere organisationen ved at følge de retningslinjer, der er fastlagt for dem.

Forstå betydningen af ​​etik i erhvervslivet er nøglen til succes. Kunder, ledelse og medarbejdere alle sætter pris på ærlige og etiske praksis. Forretningsetik er vigtige, fordi de hjælpe med at opretholde en ren omdømme og de i sidste ende til gavn for alle involverede.

  • Indledende Forfatter: Deborah Lawwill