Bestil: Børn, bøger og Kids' Bøger Tips

Island of Blue Dolphins - Scott O'Dell

"Øen af ​​Blue Dolphins" vandt Newbery Medal i 1961, og i 1976 Børnelitteratur Association kaldte den en af ​​de 10 bedste amerikanske børnebøger af de seneste 200 år. Bogen er inspireret af den sande historie om en amerikansk indisk pige, Karana. Karana sprang skib under evakueringen af ​​Ghalas-at at blive tilbage med sin lille bror, som ved et uheld var blevet efterladt. Drengen døde kort tid senere, og Karana blev efterladt alene på øen i 18 år, klare sig selv. "Øen af ​​Blue Dolphins" er en usædvanlig historie om overlevelse og udholdenhed.

Historien om Ping

Du kan købe denne bemærkelsesværdige lille bog, som har opholdt sig i print til næsten 70 år, på Amazon. De har også anmeldelser (herunder en, der ser Ping som en allegori over UNIX computernetværk) på denne side: Historien om Ping

Harry Potter bøgerne

Hvis der er en engelsk-talende barn i verden, der ikke har hørt om Harry Potter, er det på tide! Opmuntre dit barn til at besøge den vidunderlige verden af ​​Guider og Muggles, Quidditch og den frygtede He-Who-Must-Not-Be-Named. Disse bøger appellerer til alle aldre; deres magi er mere end blot en del af plottet.

Samle dem op i dag på Amazon, for 40% rabat Pris!

Harry Potter og De Vises Sten (Bog 1)

Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer (Bog 2)

Harry Potter og fangen fra Azkaban (Bog 3)

Harry Potter og Flammernes Pokal (Bog 4)

En kalender af festivaler - Cherry Gilchrist

"I vores moderne verden, hvor vi normalt lever i små grupper, det er særligt vigtigt at dele vores festivaler og fejre sammen," siger forfatteren Cherry Gilchrist. Hun vælger festivaler oprindeligt fastsat af jødisk, buddhistisk, hinduistisk, Christian, Vestindien, japansk, Celtic, og russiske traditioner.

Hver festival's kapitel begynder med en one-side overblik efterfulgt af historien om, hvordan den fetere blev til. Illustrator Helen Cann varierer sine motiver til at komplimentere kulturen fejres. En fremragende bog for hele familien.

Ages 9 til 12

Kalifax - Duncan Thornton

"Kalifax" er en vidunderlig børns fortælling om høj eventyr, befolket af karakterer både dramatiske og komiske. Fra crusty, doom-siger Kog til den tapre første Mate, hver bidrager med personlighed og dybde til historien, og set gennem øjnene på en ung kabine dreng, det er faktisk en fortælling værd at fortælle.

Eventyr begynde, når unge Tom sejler som håndbagage dreng på det gode skib Volantix (en fin Elvish navn). Den tapre kaptajn og frygtløse besætning er på en opdagelsesrejse: "Vi vil sejle nord," sagde kaptajnen, "til tagskægget af verden ... sejle ind tagskægget og skulder gennem iskolde indsnævres over havet og så drop down den anden side af Vesten i krydderi vind og varmt vand og dovne øer, der blomstrer ligesom sommerblomster. " Med dette, er deres planer lagt, og Toms fortælling om den magiske fakkel Kalifax tilskynder endda nogle mindre-end-entusiastiske sejlere til at logge på i denne farlige tur, for at se "den ild, der danser i den sorte nattehimmel."

Hvad der følger er en smukt fortalt historie af is trolde, sne-nisser, frygtelige kulde og knitrende is; mod, komedie og triumf. Sproget er grand og rullende ... Dette er en bog, som beder om at blive læst op, en bog, som kunne skabe i ethvert barn en kærlighed til gode ord og utrolige historier. Den brøler og dunker med entusiasme, overstadig gennem Eaves af verden og på, omsider, til krydderi vind og blomstrende øer, og til sidst hjem igen.

Author: Duncan Thornton, som er født i det nordlige Manitoba, er en prisbelønnet forfatter af både fiktion og non-fiktion. Er blevet produceret sine dramaer for radio og scene. Kalifax er hans første bog.

Anmeldelse af Teddi Stransky

Frøer og killinger, Monet og Degas - Joan Sweeney

Sweeney's første Impressionist-centreret billedbog, "Once Upon a Lily Pad: Froggy Kærlighed i Monet's Garden", vandt anerkendelse af mange kritikere. Hendes ubesværet smuk opfølgning har titlen, "Bijou, Bonbon og Beau:. Killingerne der dansede for Degas" I begge bøger, Sweeney åbner en painter's verden gennem fiktive væsner, der passer sig ind i en kunstnerens liv og arbejde. Bijou, Bonbon, og Beau er killinger født i Paris teater, hvor Degas lavede sine velkendte skitser og malerier af dansere. Leslie Wu illustrerer påvirket af impressionisterne i alle de bedste måder, og hendes killinger er miniature kunstværker.

Den National Book Award for ungdomslitteratur

Den National Book Award for ungdomslitteratur præsenteres årligt af National Book Foundation. Prisen i denne genre er blevet forelagt 1996 erkendelse outstandin bidrag til børnelitteratur. Bøger i alle genrer skrevet til børn og unge af amerikanske forfattere betragtes, med vægt på litterær værdi.

Clifford the Big Red Dog

Kæmpen røde pooch er ikke blot et sæt af bøger, han er et fænomen! Skolemateriale Books har en hjemmeside for børn at udforske Clifford fortællinger (forfattet af Norman Bridwell) og engagere sig i sjov, pædagogiske aktiviteter.

Store Poetry Bøger til dit barn

Funny og fabelagtige poesi er en fantastisk måde at få et barn "hooked på læsning" tidligt i livet. Her er nogle bøger af børns poety der har fået fantastiske anmeldelser fra under-ti sæt.

Timothy Tunfisk slugt en Bunny af Bill Grossman

Det er en morsom samling af rim om de usædvanlige (og lejlighedsvis bizarre) figurer, der befolker den mærkelige verden af ​​Bill Grossman's fantasi. Forbedret af farverige og fantasifulde illustrationer af Kevin Hawkes. Aldre 4 og ældre.

Firben, frøer og Polliwogs: Digte og malerier af Douglas Florian

Den seneste af digter / maler Douglas Florian's vidunderlige biologiske bøger. Hans illustrationer, altid udsøgt, er "ordspil" ny og legende. Hvis dine små ønsket Insectlopedia og Mammalabilia, vil de elske firben, frøer og Polliwogs. Alderen 5 og op.

ITs Raining Svin og Nudler: Digte af Jack Prelutsky, illustreret af James Stevenson

Over 100 vilde og sjove, varme og punny digte til glæde ethvert barn 4-10, med enkle og udtryksfulde stregtegninger fra James Stevenson. Merciless ordspil på sit bedste!

Redwall Abbey

Redwall Abbey er den officielle hjemmeside for Redwall bøger af Brian Jacques, nu et populært PBS tv-serie. Beregnet til læserne i alderen 9-15, disse bøger, sammenholdt med de tv-programmer og web-indhold, er bundet til at inspirere en kærlighed til læsning i enhver kid.

Den Caldecott Medal

Den Caldecott Medal er blevet tildelt årligt siden 1938 af Foreningen for biblioteksbetjening af børn. Opkaldt til ære for attende århundrede engelsk kunstner Randolph Caldecott er det tildeles kunstneren af ​​de mest fremtrædende amerikanske billedbog for børn.

Kriterierne definerer en billedbog for børn som "en, der i det væsentlige giver barnet med en visuel oplevelse. En billedbog har en kollektiv enhed i story-line, typer eller koncept, der er udviklet gennem den række af billeder, hvoraf bogen består . "

Den ALSC også anerkender undertiden andre bøger. Disse bøger kaldes Caldecott Honor Books.

Da jeg boede i Modern Times - Linda Grant

Linda Grant tog hjem 2000 Orange Prize for hendes roman "Da jeg boede i moderne tid." Bogen fortæller historien om Evelyn Sert, en 20 år gammel Europæiske flygtning til Palæstina i 1946. Hun kommer som en zionistisk at leve på en kibbutz, men lærer at hun ikke har evnerne til at skabe sig et hjem i den fjendtlige land. Flytning til Tel Aviv, hun er forbløffet over, at hun har mere til fælles med de britiske kolonister end de jødiske flygtninge fra deres brede vifte af lande og kulturer. Adskilt fra sin familie, hun kæmper for at finde et sted for sig selv i en ny verden.

En ulykke kommer sjældent alene - Lemony Snicket

Lemony Snicket's række bøger om uheldige begivenheder - kaldet, i virkeligheden, "En ulykke kommer sjældent alene" - give netop slags gejst forfatterens navn antyder. Han siger: "Hvis du er interesseret i historier med lykkelige slutninger, ville du være bedre stillet læse nogle anden bog."

Bøgerne har en trio af forældreløse søskende. "Den onde greve" introducerer Violet, Klaus og Sunny Baudelaire og deres situation: forældreløse og hjemløse, og som børn, de can not kontrollere deres egne skæbner, et tema gentaget i de efterfølgende romaner som "Slangeværelset", "The Wide Window "," The Miserable Mill, "og" den strenge Academy. " Snicket ekstrakter både humor og rædsel fra deres situation.

Disse tempofyldt bøger er ikke for sarte: De Baudelaire børn er virkelig sympatiske figurer i pinefulde situationer. Alle, der nyder Edward Gorey, Roald Dahl eller Charles Dickens vil dog finde dem livlig sjov.

Young Readers Choice Award (Nordamerika)

Etableret i 1940 for at fremme læsning for nydelse, er Young Reader's Choice Award modtagere valgt af børn og unge i Alberta, British Columbia, Idaho, Montana, Oregon, Alaska, og Washington. De er nomineret, fra bøger udgivet 3 år før, ved bibliotekarer, lærere, studerende og andre. Divisionen Ungdom går til en bog for lønklasse 4-8. I 1991 blev en Senior Division (lønklasse 9-12) føjes til awards program.

The World Almanac for Kids

The World Almanac for Kids er designet til at kombinere uddannelse og underholdning i et fuldt illustreret og børnevenlige format. Designet til alderen 7-12, det er fyldt med oplysninger om hundredvis af emner, der passer interesser enhver ung læser. Bogen indeholder 32 sider med fuldfarve kort og flag med mere end 700 illustrationer og diagrammer. "Den pædagogiske værdi af denne bog er høj - det vil være godt for elementære og lavere mellemskole klasseværelser, lærere og studerendes personlige biblioteker." --Booklist.

Børnebog nyhedsgruppe

Hvis du er en mæcen af ​​online nyhedsgrupper, kan du ønsker at tjekke ud rec.arts.books.childrens for nogle interessante oplysninger.

Del dine favoritter ved at læse højt

Den bedste måde at interessere et barn i bøger er at læse for ham eller hende. Og det er aldrig for tidligt at starte.

Du kan læse meget små babyer, der nyder nærhed af en forælder sammen med den visuelle stimulation af en billedbog. Som børn bliver ældre, læser en bog med mor eller far skaber en rolig en-til-én gang. Barnets opmærksomhed span vil forlænge når de bliver ældre, og bøgerne bliver længere og mere involveret.

Læsning højt for et barn har mange fordele, såsom at skabe en beroligende atmosfære, der giver mulighed for limning. Du vil udsætte barnet for sproget, og hjælpe med at opbygge hans eller hendes fantasi. Barnet vil også lære om forhold, der kan være forskellige fra dit familieliv.

Selv hvis dit barn er i stand til at læse på egen hånd, højtlæsning med ham eller hende, er en måde at dele de bøger, du elskede som barn. Prøv at tage skiftes til at læse hver anden kapitel.

Bedst af alt, den stille tid deler en bog skaber en atmosfære, der er ideel til at kommunikere med dit barn. Måske noget i bogen vil udløse følelser eller en hukommelse, at han eller hun har lyst til at dele med dig, eller endda noget fra din fortid, der vil interessere dit barn.

At tage tid ud til at læse en bog til dit barn er en vidunderlig måde at skabe en rolig, intime rum, fri for overstimulation af dagens elektroniske tidsalder.

Inddragelse Stories Læs Online ved Skuespillere

Storyline online på www.storylineonline.net er en sjov hjemmeside, hvor skuespillere læse børns historier højt via online video-streaming. Der er 25 bøger for mindre børn, læst i deres helhed af skuespillere og andre berømtheder.

Du kan finde bøger så forskellige som "The Polar Express", læst af Lou Diamond Phillips, til "Brave Irene," læse af Al Gore, at "ingen spejle i My Nanas House" læst af Tia og Tamara Mowry. Hver bog kommer med tilhørende aktiviteter og en aktivitet guide for forældre og lærere brug.

Hjemmesiden visuelle er lyse og sjove, og videoen viser læserne sidder behageligt, vende siderne for at vise illustrationerne. Lyddelen er også en fremragende ressource for svagtseende.

Storyline Online er en børns læsefærdigheder opsøgende projekt af Screen Actors Guild Foundation (http://www.sagfoundation.org/). Siden 1993 har SAG Foundation været engageret i kampen for børns læsefærdigheder. Gennem et link, kan besøgende købe bøgerne direkte fra Fonden, samt tilmelde dig nyhedsbreve.

Et bibliotek til verdens børn

Forestil nå til din computer og finde en verden af ​​børnebøger lige ved hånden! Den internationale Børns Digital Library (http://en.childrenslibrary.org/) er en gratis online ressource med over 4.600 multikulturelle børnebøger tilgængelige online.

Hjemmesiden format har levende farver og grafik og er meget brugervenligt. Besøgende kan gennemse fremhævede bøger eller bruge søgefunktionen til at søge i biblioteket på aldersgruppe, bog længde, forfatter, illustrator, sprog. For at søge efter land, skal du blot klikke på et kontinent på en grafisk af Jorden for at se de regionale lister over værker.

Alle bog genrer er repræsenteret, herunder eventyr og folkeeventyr, animalske historier, videnskab og natur, eventyr fortællinger, mysterier, fantasy og science fiction. Udover fiktion, er der masser af anden litteratur former såsom faglitteratur, digte, noveller og skuespil.

Den internationale Børns digitale bibliotek er en uvurderlig ressource for børn, forældre og bibliotekarer. Lærere kan inkorporere webindhold i deres skole lektioner, og der er en komplet læreruddannelse manual tilgængelig.

Bøger er tilgængelige i mere end 60 sprog, der spænder fra afrikaans og amharisk til Vietnamesisk og jiddisch. Andre funktioner i denne digitale bibliotek omfatter sjove aktiviteter såsom en hjemmeside skattejagt. Besøgende kan udforske særlige udstillinger såsom Fejring Forskelle og Seasons of Change.

Den internationale Børns Digital Library Foundation er en non-profit organisation beliggende i Manchester, Massachusetts. Dets opgave er at støtte verdens børn i at blive effektive medlemmer af det globale samfund - der udviser tolerance og respekt for forskellige kulturer, sprog og ideer - ved at gøre det bedste i børnelitteraturen tilgængelige online gratis.

Tidløs Science Fiction i "A Wrinkle in Time"

2012 markerer 50-året for udgivelsen af ​​Madeleine L'Engle klassiske science fiction arbejde for børn, "en rynke i Time." Dette Newbury prisbelønnede bog er den første af en serie på fem værker kendt som "Time Quintet."

I "En Wrinkle in Time," Meg Murry, en akavet, meget lyse 13-årige, begiver sig ud på en mission for at redde sin far, en regering arbejdstager, der bliver holdt til fange på en anden planet af den onde tilstedeværelse IT. Hun er ledsaget af hendes geni bror Charles Wallace, der er kun fem år, og Calvin, en ny ven og high school basketball stjerne.

Børnene rejse gennem mange planeter og dimensioner, hjulpet af tre magiske og farverige tilstedeværelser: Mrs. Whatsit, Mrs. Hvem og Fru Hvilket. En tid rynke, ellers kendt som en tesseract, er en matematisk fænomen svarer til et ormehul. Denne aktion fyldt historie er fuld af interessante karakterer og masser af spænding, og udsætter børn for virkelig videnskab i en spændende atmosfære.

Afbrudt i hele børnenes eventyr er temaer i triumf gode over det onde, og kraften i kærlighed og familie. Meg er en af ​​de få kvindelige heltinder børns science fiction skrevet på det tidspunkt.

L'Engle romaner er egnede til aldre 11-16.

Udforsk Pioneer Livet med Laura Ingalls Wilder Series

I sin prisbelønnede serie på otte bøger for børn, Laura Ingalls Wilder krøniker hendes families liv som pionerer i slutningen af ​​det nittende århundrede. Forlader deres Wisconsin hjem i 1874, Laura og hendes søstre, sammen med Ma og Pa Ingalls, flyttes gennem Kansas og Minnesota før til sidst at bosætte sig i De Smet, South Dakota i 1879.

Wilder fortæller historien om deres rejser i otte bøger. Siden oprindeligt udgivet, har bøgerne været konstant på tryk. Her er bøgerne i rækkefølge for deres offentliggørelse:

• "Det lille hus i den store skov" (1932)
• "Farmer Boy" (1933)
• "Det lille hus på prærien" (1935)
• "Det lille hus ved floden" (1937 - Newbery Honor bog)
• "Huset ved søen" (1939 - Newbery Honor bog)
• "den lange vinter" (1940 - Newbery Honor bog)
• "Byen på prærien" (1941 - Newbery Honor bog)
• "De gyldne lykkeår" (1943 - Newbery Honor bog)

Alle bøgerne er passende for aldre 8-12, skønt de senere bøger behandler nogle alvorlige problemer, herunder nybyggerprojekter strabadser, sygdom og nær sult. Endnu yngre børn vil nyde at have de første par bøger læst højt for dem.

Den "lille hus" bøger er glimt ind i en enklere tid i amerikansk historie. Den Ingalls familien rejse omfattede hjem i Indian Territory samt rigor af homesteading. Bøgerne er fyldt med blide humor og eksempler på centrale familieværdier som ærlighed, hårdt arbejde, udholdenhed, samvær og kærlighed.

Den Newbery Medal

Den Newbery Medal gives årligt af Foreningen for biblioteksbetjening af børn, en division af den amerikanske Library Assocation. Den er opkaldt efter attende århundrede britiske boghandler John Newbery, og gives til forfatteren af ​​bogen gruppen bestemmer har gjort mest fremtrædende bidrag til amerikansk litteratur for børn.

Den Newbery Award var bog tildele de første børn i verden, og er blevet uddelt siden 1922. Formålet med medaljen blev anført:. "For at fremme oprindelige kreative arbejde inden for bøger for børn at understrege til offentligheden, at bidrag til litteraturen for børn fortjener lignende anerkendelse til poesi, skuespil eller romaner. For at give de bibliotekarer, som gør det til deres livsværk at tjene børns læsning interesser, en mulighed for at fremme god skrivning på dette område. "

Den ALSC også anerkender undertiden andre bøger. Disse bøger kaldes Newbury Honor Books.

De Just-So Stories - Rudyard Kipling

Egnet til unge læsere (kvaliteter 2-6).

Kipling oprindeligt skrev disse fortælling fortællinger for sine egne børn, og er rettet til hans 6-årige datter, Josephine. Fra historien om, hvordan leopard fik sine pletter til krabbe, der spillede med havet, fra den geniale opfindelse i alfabetet, hvordan næsehornet fik sin rynkede hud, disse historier om mærkelige happenings i den høje og fjern Times randen med liv, humor og magi.

Junglebogen - Rudyard Kipling

I dag er de fleste mennesker er mere fortrolige med Mowgli fra filmen, end fra den originale bog, men "The Jungle Book" er værd at give til ethvert barn. Bogen er en samling af historier, den bedst kendte af hvilken funktion Mowgli, manden-Cub reddet fra en tiger som et spædbarn, og rejst af ulve i junglen i Indien. Bogen indeholder også "Rikki-Tikki-Tavi," historien om en heroisk desmerdyr, og "Toomai af Elephants", historien om en ung elefant handleren. Historierne er fabler, der giver moralske lektioner med en skefuld sukker, og underviser værdifulde lektioner til børn.

Hvordan man kan fremme Boys til Læs

Har din dreng modvilje læsning, eller bare ikke læst nok? At røre lidt spænding, foreslår den moderne Catcher i Rye, af Chris Wooding, kaldet "Petroleum", eller nogen af ​​Gary Paulsen's let læser.