Bestil: biografier og erindringer Tips

Dibs In Search of Self - Virginia M. Axline

"Dibs" er den sande historie om en dreng oprindeligt troede at være både mute og retarderede. Forfatteren, Virginia Axline, er barnet terapeut, der arbejdede med Dibs, og opdagede, at han var langt fra retarderet. Dibs var en yderst begavet barn, et geni, der enten ikke kunne eller ikke ville kommunikere med resten af ​​verden.

"Dibs" blev oprindeligt udgivet i 1967, og er stadig betragtes som en klassisk beskrivelse af leg terapi, en teknik forsvaret af Axline.

Venter: The True Confessions of a Waitress - Debra Ginsberg

Ginsberg sætter hendes 20-plus år som servitrice til god brug, spinning historier om et had / kærligheds forhold til en karriere i restaurationsbranchen. Enhver WHOs nogensinde ventede borde, besvarede demente spørgsmål af turister, eller smilede på en flok alkoholikere gennem sammenbidte tænder bør få et eksemplar af "Waiting". Så skal alle WHOs nogensinde afgivet en ordre i en restaurant, bare for en liste over, hvad man ikke skal gøre! En varm, ærlig og sødmefyldt morsom erindringsbog.

The Life og skrifter Abraham Lincoln - Philip Van Doren Stern

Oprindeligt udgivet i 1940, Stern omfatter Lincoln's personlige og offentlige papirer - fra hans første stump tale i 1832 til en aflevering en kongresmedlem var at bruge til at besøge ham dagen efter, at han blev myrdet. Bogen indeholder også en 200 side biografi af præsidenten. Sterns biografi forsøger ikke at forklare Lincoln eller hans handlinger som det er mode i løbende biografier, men snarere viser kendsgerningerne til læserne at drage deres egne konklusioner.

Clinton i Exile - Carol Felsenthal

Felsenthal bog følger Bill Clintons vej siden hans sidste timer i embedet, undersøge hans personlige liv og humanitære indsatser, sammen med hans engagement i de seneste politiske kampagner, herunder Hillarys præsidentvalg bud. Bogen trækkes delvist fra allerede offentliggjorte historier, men også stærkt afhængig over 150 interviews med forfatteren. Desværre et blik på indekset viser, at en hel del af de citerede interview er noteret som "kilde ønsker at være anonym." Dette gælder især i kapitlet "Philanderer i Chief", som fortæller en række historier, både nye og gamle, kredser omkring Clintons ægteskabelige overtrædelser. Lige så bekymrende, mange af de citater redigeres, gør det umuligt at vide præcis, hvad der blev sagt eller i hvilken sammenhæng. Men ændringerne er tydeligt markeret, og næsten hver erklæring i bogen er dokumenteret, og overlader det til læseren at afgøre kildens troværdighed for sig selv.