Beskyttelse mod identitetstyveri

Beskyttelse mod identitetstyveri


De fleste mennesker tror, ​​at de kun har brug for identitet tyveri beskyttelse fra folk, der forsøger at få kreditkortoplysninger, men fidus kunstnere opsat på at stjæle identiteter for økonomisk vinding bytte på andre områder af vores liv, også.

Identiteter kan vikles på mange måder

Ved udgangen af ​​2006 vil de fleste forretninger, som håndterer kreditkorttransaktioner være forpligtet til kun at bruge de sidste fire cifre i kreditkortnummeret på en kvittering. Du har måske bemærket mange detailhandlere gør det allerede. Dette vil helt sikkert hjælpe med at beskytte mod svindel med kreditkort. Men i løbet af travl dag-til-dag lever, er der andre ting, vi nemt overse, at tyvene angribe:

 • Mail-in eller onlinebestilling, der kræver personlige oplysninger, såsom et CPR-nummer, bankkontonumre og / eller adgangskoder.
 • Brydning af nogens CPR-nummer om ansøgninger om forbrugsvarer såsom video, Biludlejning og andre ikke-officielle dokumentation.
 • Medarbejder Falskneriet ved håndtering jobansøgninger, skat dokumenter og andre personlige oplysninger.
 • At-home mail eller dokumentation tyveri.
 • Garbage tyveri, et begreb kendt som "Dumpster dykning," fra hjem eller virksomheder.

Beskyttelse mod identitetstyveri: Hvad du kan gøre

Kun en eftermiddag, kan du gennemgå dine finansielle og personlige oplysninger for at kontrollere for svage led og rette dem. Bagefter etablere en regelmæssig revision system, så du kan fange problemer, før nogen andre gør.

Everyday praktiske skridt

 1. Altid gennemgå regninger og kvitteringer og fil i overensstemmelse hermed.
 2. Investere USD 20 i en shredder. Nogle er enkeltstående, mens andre passer over en simpel skraldespand. Makulere vigtige dokumenter, der ikke behøver at være indgivet eller opbevares i en vis periode.
 3. Må ikke bare smide kreditkort tilbud eller andre applikationer. Svindlere kan bruge oplysninger fra mailer til at udfylde det ud på "din" vegne. Makulere dem, også.
 4. Du behøver ikke at bruge dit CPR nummer som den eneste identifikator. For et kørekort eller sygesikringsbevis, begge dokumenter, som du normalt bære med dig, anmode et andet nummer bruges i stedet.
 5. Og selvfølgelig ikke bære dit CPR-nummer rundt - holde det på et sikkert sted.
 6. Bed om at hente nye kontroller op i banken i stedet for mail.
 7. Aldrig videregive bestemte oplysninger til bare nogen. Selvom brug af en mors pigenavn er en fælles verifikator praksis, så tænk på en adgangskode og bruge det i stedet.
 8. Må ikke reagere på en uopfordret telefonopkald eller e-mail med personlige oplysninger. Denne praksis, der er kendt som "phishing", snarer mere af os, end vi ville sørge for at indrømme. Direkte ringe eller gå online til den pågældende virksomhed og angive du modtog en meddelelse. Hvis legitime, bør de have alle dine kontooplysninger på filen og være i stand til at læse det tilbage til dig. Hvis ikke, rapportere svig.
 9. Vedrørende computere:
 • Brug firewall-beskyttelse og en sikker browser.
 • Opdater virusbeskyttelse mindst hver måned.
 • Gør adgangskoder kompleks, med en kombination af tal og bogstaver, og forsøge at undgå automatiske logins.

Og husk, hvis det lyder for godt til at være sandt, det er. Mor og far havde ret; penge ikke vokser på træerne, og det er bestemt ikke kommer fra fyrster i Sara uden grund.

Går ud over

Hvis du er en virksomhed ejer eller en person, der håndterer økonomien i andre, se på beskyttelse planer identitetstyveri tilbydes af mange kreditkort og forsikringsselskaber. Afhængigt af udbyderen denne tjeneste gennemsnit $ 9 til $ 15 om måneden, med bekvemmeligheder såsom kvartalsvise kredit rapporter for bedre transaktion og betaling overvågning, omgående indberetning af uregelmæssigheder med dine konti og andre funktioner.

Hvad skal man gøre, hvis Inkassoburau opkald

I september 2006 IRS udsendt en advarsel til skatteyderne til at passe på scam kunstnere poserer som samlere hyret af agenturet.

Selv om det er rigtigt, at IRS har indgået kontrakt med inkassobureauer at bilægge gæld, vil skatteyderne pågældende modtage et brev fra IRS om processen, advisement af rettigheder og navnet på den inkassobureau håndterer kravet. Kollektionen agentur vil derefter sende et brev, anmelde den fremtidige kontakt. Hvert bogstav skal afklare det skyldige beløb til skattemyndighederne. En e-mail med en IRS logo er formentlig falsk.

Skatteyderne bør omfatte alle betalinger til det amerikanske finansministerium og sende dem direkte til en IRS kontor.

Hvis en forbruger modtager en samling opkald på en anden gæld, såsom et kreditkort eller bil lån, bør de kalder kreditor for kontrol af, at kontoen er blevet videregivet til samlinger, før de går til at tale med nogen gældssanering agentur.

Eksterne ressourcer

Du kan finde mere information om identitetstyveri beskyttelsesmetoder, besøger disse websteder.

 • Den trofaste Federal Trade Commission er en guldgrube af fakta og ressourcer på en overflod af forbrugerspørgsmål. Sitet indeholder også en detaljeret liste over, hvem de skal kontakte, hvis du har været offer for identitetstyveri.
 • The National Forbrugerne League startede som en advocacy gruppe for rimelige arbejdsvilkår mere end 100 år siden. Organisationen giver oplysninger om svig, privatlivets fred og økonomiske hensyn samt branchespecifikke forhold. Det er moderorganisation for National Fraud Information Center, et websted, der tilbyder rådgivning, trends og generel information.
 • Oplev Card Services har en omfattende beskyttelse mod identitetstyveri websted med links til andre instanser, der håndterer personlige oplysninger, såsom Institut for Motorkøretøjer. Webstedet tilråder, at forbrugerne tjekke med statslige organer som disse til at forstå, hvor meget og hvilken type data disse agenturer har registreret. Jo mere du ved, jo mere kan du beskytte dig selv.