Berømte Børn Fotografer

Berømte Børn Fotografer
Gør snapping super skud barneleg.

De fleste kendte børn fotografer begyndte snapper skud i en ung alder. Nogle blev introduceret til kameraet tilfældigt, mens andre udviklede en passion for fotografering ved at se familiemedlemmer tage billeder.

Den mest berømte Børn Fotografer

Mens de kan have rejst forskellige veje på vejen til berømthed, følgende faglige shutterbugs har én ting til fælles-en enestående evne til at fange fantastiske billeder af børn.

Anne Geddes

Australske-fødte fotograf Anne Geddes betragtes som en af ​​de mest berømte børn fotografer i verden. Hun er bedst kendt for sine stiliserede afbildninger af babyer. De fleste af hendes arbejde funktioner spædbørn klædt som planter, blomster, dyr og sommerfugle. Hendes Seneste rejsebilleder omfatter børn klædt som feer og andre mystiske væsner.

Geddes 'ikoniske billeder har prydet alt fra prisvindende bøger og kalendere til frimærker og album covers. Den soft-talt, selvlært fotograf engang afsløret, at hendes billeder til formål at fange den renhed, sårbarhed og dyrebare børn. Geddes tilføjede, at hendes liv mål er at illustrere over for verden, at hver eneste barn skal beskyttes, plejes, og elsket.

Roger Mayne

Engelsk fotograf Roger Mayne er kendt verden over for sin berømte dokumentation af børn i Southam Street, London. For mere end fem år, Mayne viet sit liv til at fange børn, som de spillede på Southam Street, et af Londons mest berygtede områder. Serien af ​​billeder taget fra 1956-1961 dokumenterer byliv på en af ​​byens fattigste steder set gennem øjnene på sine yngste beboere. Efter offentliggørelsen af ​​hans Southam Street fotos, Mayne fortsatte med at bruge børn som det vigtigste fokus i hans billeder.

Sally Mann

Sally Manns arbejde fotografere børn er både godt betragtes og meget kontroversielt. Immediate Family skud i 1992, forårsagede et ramaskrig i fotografiet samfund, da det blev afsløret, at de nøgne billeder fremhævede i serien var af sine egne børn. Nogle kritikere betragtede hendes arbejde børnepornografi, mens andre døbt det "ekstraordinære kunstværker.« Sidstnævnte gruppe omfattede kuratorer på The Museum of Modern Art og Whitney Museum of American Art i New York, og Smithsonian American Art Museum i Washington, DC Alle tre af disse institutter har permanente samlinger af Manns arbejde, herunder hendes prisbelønnede serie titlen På Tolv: Portrætter af unge kvinder. Kollektionen portrætterer en piges uskyld i den svære og ofte forvirrende overgangsperiode mellem barndom og ungdom.

Fremme dit lille Shutterbug

Hvis du har en spirende shutterbug derhjemme, som foretrækker at være bag kameraet i stedet for foran linsen, kan han eller hun være den næste Geddes, Mayne eller Mann. For at fremme en kærlighed til fotografering i børn, overveje følgende tips:

Dække det grundlæggende

Du behøver ikke at være en professionel fotograf til at undervise dine børn det grundlæggende i kamera arbejde. Du skal blot køre gennem nogle grundlæggende regler, herunder:

  • Dele af kameraet
  • Hvordan at holde kameraet korrekt
  • Picture sammensætning
  • Focus
  • Zoom
  • Blitz

Det behøver ikke betale for at overvælde småbørn med teknisk jargon. I stedet lære dem det grundlæggende og lad dem eksperimentere på egen hånd med en børnevenlige kamera eller en engangs én. Når de viser et sandt ønske om at dyrke deres fotografering færdigheder, kan du se til at købe dem en mere sofistikeret digitalt kamera.

Fremme kreativitet

Du kan inspirere børn til at tage flere billeder ved at give dem sjove og nemme foto "opgaver." For eksempel kan du sammensætte en skattejagt-typen liste, som har særlige poster til at finde og fotografere, såsom en hund, en lastbil, en brandhane, en rose, etc.

En anden nem projekt omfatter identifikation dit barns yndlings foto emne og udfordre ham til at tage så mange billeder af det som muligt. For eksempel, hvis din søn elsker bugs, tage en natur vandretur og lad ham skyde alle insekter, han møder undervejs.

Tage det langsomt

Børn lærer på forskellige satser, så du skal ikke blive frustreret, hvis dit barn er at have en hård tid at absorbere alle de oplysninger på en gang. Når du underviser et barn en ny færdighed, så husk at tage det langsomt. Prøv at koncentrere sig om at undervise en lektion ad gangen og prise dit barns indsats undervejs.

The Big Picture

Ikke alle børn vil udvikle sig til en Geddes eller Mayne, men det bør ikke stoppe dig fra at tilskynde din afkom til at eksperimentere med et kamera. Så længe dit barn får glæde af at tage billeder, det er alt, der bør noget.