Bengal Cat Opdrætter Interview

Bengal Cat Opdrætter Interview


Bengal katte er smukke, eksotiske og så eksplosivt populær som en forholdsvis ny race kan være. Da de har været forankringen så meget opmærksomhed, især med deres berømthed ejere, LoveToKnow troede, det var tid til at opsøge en Bengalkat opdrætter og find ud af mere om dem.

Mød Alisa Coffey, opdrætter og Bengal elsker Belrouge Bengals. Alisa enige om at sætte sig ned og besvare vores brændende spørgsmål om dette mest usædvanlige race.

Samtale med en Bengal kat Opdrætter

Alisa, ville du forklare præcist, hvad Bengal katte er til gavn for alle læsere, der ikke er fortrolige med racen?

Den Bengalske kat er en hybrid opkaldt efter sin smukke vilde forfader, den Felis Bengalensis eller "asiatisk Leopard Cat." De er blevet kaldt Opholdsstue Leoparder for den eksotiske skønhed og bevægelse, de bringer til et hjemligt miljø. Den Bengal lange ben, slående mønstre og elegant skridtlængde minder os om en meget større vildkat, men de er en fuldt tamme race med den mest elskværdig af personligheder. De er smarte, social, energisk og legesyg.

Hvordan de kan sammenlignes med den gennemsnitlige hus kat?

Bengal Cat Opdrætter Interview

Din gennemsnitlige hus kat kan være villig til at give dig en kitty kys eller to, løbe efter en bold eller springe op for at fange et stykke legetøj, men Bengals er filmstjernen hus katte. De giver kitty kys i overskydende beløb, spille hente, og hoppe op selv 6 fod i luften for at fange et stykke legetøj. Vores hus rekord er 6 fod 8 tommer!

Bengals er ikke meget større end den typiske hus kat, der spænder fra 12 til 15 pounds for kvinder og 15-18 pounds for en mandlig, men de er undertiden meget længere. De kan tåle timers stimulation uden en kitty lur.

Jeg har hørt dem kaldt hundeelsker kat. Du kender den måde en hund kommer til dig med deres yndlingslegetøj at sige, "Hey, lad os gå spille"? Bengals gøre det samme. Uanset hvad du træner dem til at gøre, bliver en del af deres personlighed.

Da min vækkeuret ringer kl 7:00, kan jeg forvente kitty kys og mindst et legetøj, som skal bringes til mig at starte dagen. Hvis du tager en tur på 3:00 pm de er klar til at gå med dig. Afspilning hente i puljen? Det er en reel mulighed for, at de vil slutte sig til dig. At tage et brusebad? Du kan garanteres en besøgende, hvis du ikke huske at låse døren; lukke det vil ikke være tilstrækkeligt, fordi de er gode låsesmede.

Da Bengals oprindeligt blev avlet af vildtlevende bestand, er der nogen temperament problemer med denne race?

Nej. Nogle gange vil folk udbryde til New Bengal ejere, "Du køber en vildkat!" Dette er bare ikke tilfældet! Bengal linjer er nøje udvalgt for at sikre den mest kærlige, loyale, energisk og entusiastisk kitty nogensinde strejfer stuen tæppe. Når besøgende kommer derovre er ingen "Åh, katten er et eller andet sted i ryggen". En Bengalen er den første til at hilse du ved døren, med det samme omgængelig. Mens de er loyale over for deres ejere, de er meget gæstfri til deres besøgende.

De gør også fremragende terapi katte. For en person, der har en vanskelig tid at starte deres dag, kan et kys på næsen være lige, hvad de har brug for! Vores Belrouge Bengals har en temmelig regelmæssig tidsplan. Når alarmen lyder de er straks ved din seng forsøger at vække dig.

Bengal katte sørge for at sprede al den kærlighed, de har rundt om hele familien. Hvis vi spørger, hvor den ene af kattene tilbragte natten, kan vi alle blive garanteret at udbryde, at katten sov med os. På et tidspunkt i nat, han / hun var med en af ​​os, sikre, at vi hver fik vores egne bit Bengalske kærlighed.

Fortæl os lidt om dine egne erfaringer som Bengalkat opdrætter.

Bengal Cat Opdrætter Interview

Min favorit del af at være en Bengalkat opdrætter er watching dronninger som deres moderlige instinkter tage over. De rense deres nye babyer, elsker dem og lære dem at spille. Vi har en skuffe, hvor vi holder alle vores kitty legetøj. Alle mødre ved, hvor det er; det er let at lugte vift af katteurt.

Når deres babyer er omkring en uge gamle, mødre gå og få legetøj til deres børn fra skuffen. Alle tolv legetøj mus, den glød i de mørke kugler, katteurt proppet gulerødder og hjerter, folie teasere, fjer teasere, hale Skærebakker og selv laser Chaser alle leveres af mor til killingen fødende område. Mine døtre og jeg griner ad, hvor meget hver mor er klar til at spille, mens babyer bare åbner deres øjne.

Jeg elsker også at møde nye ejere og taler om Bengals med dem. En masse mennesker har aldrig haft mulighed for at se en Bengal personligt, og vi kommer til at præsentere dem for racen. De er altid overrasket over noget. Vi hører kommentarer som:

 • "Se på den måde, de går ligesom en leopard."
 • "Åh, det ligner en vild kat, men det er så sød."
 • "Det er så blødt, det er ligesom en mink."
 • "Jeg kan ikke tro, de kommer lige til mig."

Folk er overraskede over den måde, disse katte vil lade os holde dem på ryggen ligesom babyer og gnide deres plettede maver. Et par uger siden var jeg viser en ny ejer, hvordan at trimme hendes killing negle og han faldt i søvn i mine hænder. Det er så sjovt at introducere vores katte til mennesker.

Selvfølgelig er der udfordringer; en opdrætter brug for at vide en hel del om fødende at hjælpe mor, hvis hun har svært ved. Vi tilpasser ofte vores planer til at rumme en fødende. Jeg hader bare at lade dem alene i løbet af denne.

Vi screener vores kunder til at forsøge at sikre, at de vil være et godt match for en af ​​vores Bengals, men lade killingerne gå til deres nye hjem kan være svært. Der er normalt mindst et par fra hvert kuld, der stjæler vores hjerter. Heldigvis får vi at se de fleste af dem igen enten på udstillinger, i billeder eller omkring byen.

Vi ønsker at nyde avl, og vi ønsker alle vores killinger at finde nye hjem, før de er unge, så vi ikke avle kuld efter kuld. Faktisk vi abonnerer på en etisk kodeks, der lægger vægt diskriminere opdræt baseret på stærke beviser for at finde egnede boliger til vores killinger, samt sikre et godt helbred, stabile temperament, intelligens og ønskelig udseende. Det betyder, at vi virkelig nødt til at bruge en venteliste til at planlægge fremtidige kuld.

I dit prognose er det racen stigende popularitet?

De er sandsynligvis det mest populære show kat i USA lige nu. Den bengalske er repræsenteret på enhver TICA udstilling, og det er sandsynligt, at være de fleste.

En masse virkelig berømte mennesker ejer dem og bære dem rundt i byen i PET poser, på snore og på deres skuldre. Det er blevet rapporteret, at Paris Hilton, Leila Ali, Lord Archer, Jonathan Ross, Kevin Bacon og Hugh Grants kæreste Jemima Kahan er alle bengalske katteejere.

Bengals findes på forsiden af ​​kat fødevarer poser, på kattegrus reklamer og på tryk. Jeg har nye kunder, der fortæller mig, at de så en Bengal gå rundt på en snor, og nu skal de have en. Bengals er absolut stjerner.

Bengal Cat Opdrætter Interview

Fortæl os om sne Bengals.

Der er tre forskellige typer af sne Bengals:

 • Seal Lynx Punkt Sne Bengals
 • Seal Sepia Sne Bengals
 • Seal Mink Sne Bengals

Minder om de store Sne leoparder, Seal Lynx punkt Snows var de første sne, som opdrættere begyndte at udvikle sig. Lynx Punkt bærer det recessive farve punkt gen, der kommer fra den siamesiske kat. De er født med slående blå øjne, at de holder selv som voksne. Det er den eneste form for Bengal med blå øjne.

I slutningen af ​​firserne blev den burmesiske kat indført i nogle af de Bengalkat linjer. Dette frembragte en linje af mørkere Snows, Seal Mink og Seal Sepia, som er den mørkeste Snow.

Sneen er meget smukke, men de er kun en af ​​farverne på Bengals. Der er en artikel på min hjemmeside, der går mere i detaljer om Snows og hvordan man kan fortælle dem fra hinanden. En af de nyere ting til rådighed gennem UC Davis er DNA-analyse, som er en god måde at kontrollere typen og slægt.

Alle vores bengalske katte, herunder vores Snows, kommer fra Supreme Grand Championship linjer. Vi gør en masse screening at frasortere træk, vi ikke synes bør videregives, og for virkelig at forbedre de gode kvaliteter, som vi ser nye. Vi er meget tilfredse med den lange atletisk bygge, puffy knurhårspuder og fremtrædende hage, at vores katte har.

Hvad er den gennemsnitlige prisklasse for en Bengal killing?

Priserne kan være over hele bestyrelsen for denne race i rivende udvikling. I 1998 blev et fundament Bengal solgt i England for over $ 40.000,00. Det var verdens rekord for den dyreste kat nogensinde solgt. Tiden har gjort priserne lidt mere fornuftig og varierer meget afhængigt af typen og kvaliteten af ​​killing, du ønsker. En dejlig show kvalitet kat vil sandsynligvis køre 2,500.00 $ - $ 5,000.00 eller endnu mere. PET-priserne køre 650,00 dollar i den lave ende til omkring $ 1.250,00 for en meget flot kæledyr. De ting at huske er, at du normalt får, hvad du betaler for. For et kæledyr, der er sundt, godt opdrættes og godt socialized, bør $ 1,000.00 gøre det trick.

Hvilke råd har du til alle, der overvejer at bringe en Bengal ind i hans / hendes liv?

Bengal Cat Opdrætter Interview

 • Vær sikker på det er den slags kat, som du ønsker. Må ikke købe på impuls. Bengals er smukke, men de er ikke tilbehør.
 • Besøg katteriet og møde din kat personligt, hvis det er muligt. Dette vil være et nyt medlem af familien.
 • Vælg en god opdrætter. Der er nogle tips om min hjemmeside om, hvordan man gør det.
 • Gøre tid og tage sig tid til at introducere din kat ind i dit hjem på den rigtige måde. Velkommen dem som en ny baby, med kærlighed, opmærksomhed og legetøj.
 • Følg opdrætteren retningslinjer for fodring, sundhed og uddannelse, så din killing vil være sunde og har gode vaner. Uanset hvad du træner dem til at gøre, de vil gøre, fordi de ønsker at være en del af dit liv.

Lær mere

Hvis du vil vide mere om bengalske katte, kan du besøge Alisa på:

 • Belrouge Bengals