Belysning: Væglamper Tips

Væg Sconce Idéer og muligheder

Batteridrevet væg Sconces er en fantastisk løsning til steder, hvor det ville være vanskeligt at udvide el - for eksempel, hvis du bor i en udlejningsejendom, hvor du ikke har tilladelse til at installere nye elektriske kasser eller kontakter.

For meget enkle batteridrevne lampetter, købe et sæt stick-on "push" lys, så udforme en skygge ud af attraktive papir eller en klud, eller få kreative og benytter alle materialer kommer til hånd - en udskåret del af en fletkurv, måske?

For en mere elegant brug af væg Sconces, prøv japansk stil lanterner på et afskærmet veranda eller omkring en pool område.

Candle Wall Sconces

Århundreder siden, de første lampetter afholdt stearinlys, olielamper eller fakler og mange af nutidens sconces fortsat fremkalde epoker fortid.

Nogle nutidige væg Sconces selvfølgelig holde faktiske stearinlys. Mens disse er upraktisk til nutidens belysning behov, de gør en behagelig tilføjelse til en spisestue. Prøv en sconce sæt med fint duftende stearinlys i dit badeværelse eller stille, eftertænksom hjørne af dit hus.

Men generelt, moderne husejere søge udseendet af stearinlys uden røg, voks og brandfare. Dagens mode favoriserer enkle stearinlys-formede pærer i stedet for de falske udseende "flimmer" pærer, der var populære i 1970'erne.

Du lever ikke i en hule!

Lad ikke dit soveværelse være dystert! Folk typisk bruger mere tid på deres værelser end ethvert rum i huset. Hvis belysningen er et problem, adresse med det samme. Der er ingen grund til, at det sted, der er beregnet til at være den mest komfortable værelse i dit hjem skal være mørk og kedelig.

Hvis loftslampe eller stående lamper er ikke din kop te, overveje at finde væglamper at installere. Væglamper afgiver masser af lys uden at optage rigelig plads. Og hvis du kan lide at læse i sengen, placere en svingarm væglampe ved siden af ​​din sovende område kan gøre natten læsning så meget sjovere (når du kan læse ord).

Candlelight og Candle Sconces

Finde Wall Lamper: At middelalderborg eller victoriansk fakkel udseende kan blive din, hvis du vælger messing eller guld filigran stearinlys Sconces. Selvom du ikke ønsker at oprette en Liberace lyseffekt, kan stearinlys væglamper være sjovt i køkkener, soveværelser, gangarealer og spisestuer.

Bare sørg for voks drypper ikke på væggene, og bruge en bred base for at beskytte mod voks og brandskader. Et glas cover vil give, at orkanen lampe look. Hvis candlelight er lidt for farlig eller, tør vi sige det, "old school" for dig, Candle Light Collection Wall Sconce har en "lys" skygge oplyst indefra af en 75-watts pære. Stadig, for Romantik, romantiske middage kan ikke være beat.

Soveværelse væglamper og Task Belysning

Kronisk søvnmangel amerikanere læse rapporter i seng, arbejde på bærbare computere, sy ... er det undre nogen, at vi vælger messing swing-arm væglamper, der giver fleksible opgave belysning? Til at sove bedre, kan du nødt til at opgive dine nutidige stål og glas sconces, der ser fantastisk ud for dit underholdningscenter (TV i soveværelset er en no-no), men hvis du ikke kan, en lysdæmper vil dæmpe din begejstring for opholder sig op sent.

For folk, der søger at hvile lettere og sover dybt, kan traditionel belysning være svaret. Du kan holde swing-arm lampe, men udskift pæren med en lavere watt-tal om muligt eller stearinlys formet pærer. Parchment nuancer skabe mere af en afdæmpet varm effekt, der gør du føler dig afslappet snarere end revved op. Supplere din svingarm lampe med udførlige væg Sconces, der har flere lavt watt pærer til at blødgøre lysniveauet. Satte at techno-thriller, techno-budget, eller hæklede tørklæde. Snuggle op til din kæreste og nyde atmosfæren.

Wall Lys med en mission

Finde Wall Lamper: Mission stil væglamper og væg belysning blev ikke godkendt af NASA er heller ikke belysningen foretrækkes af religiøse missionærer. Det er simpelthen det samme som Arts and Crafts bevægelse populariseret i begyndelsen af ​​det 20. århundrede af Frank Lloyd Wright, der først kaldte i Prairie School arkitektur.

Nu Mission stil belysning er overalt, i indendørs og udendørs væg Sconces og haven eller sti lanterner. De klassiske vinkelrette skærende linier og geometriske former er indbegrebet af amerikansk stil perfekt til moderne hjem. Når finde væglamper, tror ikke, at Mission betyder square (selvom Mission sconce belysning tider er klodser). Mission-stil væg belysning omfatter moderne jern væg Sconce belysning og væglamper såsom Mission-Style Tiffany Glass Plug-In Swing-Arm Væglampe. Din mission, hvis du vælger at acceptere det, er at dekorere dit hjem efter en klassisk amerikansk hjem decor bevægelse.

Sæt dig selv i Lights!

Prøv at finde væglamper at understrege, at serien af ​​naturens billeder, du har taget på Serengeti eller de familiemedlemmer souvenir fotos. Omkringliggende fotos med den rigtige form for belysning kan bringe dem til live ved at gøre dem til knudepunkter.

Ud over at forestille belysning væglamper, skal du forsænket loft belysning-par halogenlamper eller MR16 lavspændings halogenlamper fungerer bedst. Placer dem over billederne, så de blander med dine væglamper eller sconce belysning til "forsvinde" væggen. Og du troede kun Hollywood kan skabe specielle effekter med fotografering!

Light Up Your Life

Lad os se det i øjnene, lys er en nødvendighed. De fleste mennesker ville ikke kunne fungere i et dårligt oplyst hjem. Hvad nu hvis, men plads var begrænset? Vil du blive tvunget til at være overfyldt eller venstre i mørke? Slap af, du har andre muligheder. Bordlamper er ikke altid praktisk, især når du ikke har meget plads at arbejde med.

Hvis kompakt er hvad du vil, kan du prøve at finde nogle væglamper. Væglamper kommer i en bred vifte af stilarter og er lavet af forskellige materialer. Pluk nogle, der arbejder med din indretning (sørg for at de passer til dit farveskema og mesh godt med dine møbler).

* Væglamper er især nyttige langs mørke trapper. Disse små perler kan give subtile belysning, der kan hjælpe med at forhindre ulykker.

Mere kontrol: Swing-Arm Table Top Dimmer

Finde Wall Lamper: Vi har sunget lovprisninger af den lysdæmper, men vi er ikke ved at give dig muligheder for at bøje din magt. Plug-in lysdæmpere kan holde dig fra klatring væggene regne ud, hvordan at sænke regninger fra din sconce belysning og væglamper. Du kan tilslutte en bordplade lysdæmper kontrol til samme stikkontakt som din Tropical Wicker Plug-In Style Swing Arm Lamp. Du elsker den tropiske udseende og du elsker flet, så du har flere flet lampeskærm tropiske væglamper i samme rum.

Selvom du ikke kan styre lysniveauet fra din Tahitian væg Sconces med en lysdæmper, kan du installere bordplade lysdæmpere på hver stikkontakt, hvor du i øjeblikket eller måske en dag have en tropisk vidje væglampe sat i. Spar energi og shop tropisk væg lamper til dit hjerte indhold!

Klassiske Wall Sconces

Finde Wall Lamper: Du har marmor eller stensøjler i fronten af ​​dit hjem. Statuer af fauner og nymfer lege med græske guder i din have. Du selv så "Alexander" og "Troja". Hvordan kan du gøre dit hus mere klassisk, eller bringe et lille stykke af Rom i dit hjem? Køb græske bronze og alabast væg Sconces at lyse dit tempel eller soveværelse og badeværelse.

Du kan faktisk veksler med toscanske stil Sconces at få den fulde Middelhavet charme. Faux alabast korintiske søjle væg Sconces skabe den antikke Athen atmosfære. Tilføj et par drue blad Sconces for at Dionysos / Bacchus vin part (Bacchanal) effekt. Du er ikke dekadent; du bare afsat til klassikerne. Så læs Homer og Platon, sip ouzo og nyde en gammel græsk tilflugt fra moderne tid.

Dobbelt væg Sconces

En dobbelt væg Sconce er en elegant måde at tænde en entre, spisestue eller endda en babys værelse. De arbejder godt på steder hvor der er behov generel lys, da deres produktion tendens til at være mindre fokuseret.

Brug en dobbelt væg Sconce når du har en større vægplads til rådighed for dit lys - du ikke ønsker at sconce at få overfyldt ud af døre, vinduer eller illustrationer.

Dobbelt sconces tenderer mod det formelle, men de behøver ikke at være sådan - kan du finde en vestlig-tema dobbelt Sconce for en rustik land-tema værelse, eller endda en sjov dobbelt Sconce med bronze elefanter holder op lysene!

Wide Double Wall Sconce Belysning

Finde Wall Lamper: Du faldt i kærlighed med disse brede dobbelte bronzework væg Sconces, men er de også udsmykkede til dit hus? Overhovedet ikke! Brede dobbelte bronzework væg Sconces er ideelle til spisestuen, især for at fremvise den side buffet med skinnende krystal og porcelæn lagt ud til en familie middag eller ferie part.

Flankere den side buffet med dobbelte bronzework væg Sconces i begge ender. Bronze eller jern sconce belysning tilføjer elegance til moderne indretning. Brede dobbelt væg Sconces kan ikke arbejde overalt i huset. De tilføjer, at grand hotel følelse til lange gange, men vil være for tung til badeværelser og nogle familieværelser. De er fremragende i store værelser og kan tilføje romantik til et stort soveværelse.

* Prøv blad motiver, som giver Sconces symmetri. Suppleant med enkelt sconces ... især i et stort rum. Dobbelt så sconces-dobbelt så sjovt!

Typer af Wall Sconces

Der er en bred vifte af væg Sconces derude, så der er den rigtige for dit hjem?

En moderne væg Sconce kan være skarp eller udsmykkede, men altid med en up-to-date sensibilitet, der fungerer godt med dagens åbne grundplaner og neutrale farver.

En traditionel væg Sconce tilbyder en luft af arv og stabilitet, blende ind i et rum i stedet for at skille sig ud.