Bee Pollen Side Effects

Bee Pollen Side Effects

Bee pollen bivirkninger eksisterer, selv om denne særlige tillæg er helt naturligt; produkter mærket naturlige ikke nødvendigvis bivirkning gratis. Bee pollen er et populært supplement, der er blevet taget for aldre. Mange har nydt godt af forbruget af bi pollen, da den eliminerer maveproblemer. Bee pollen er også brugt som en effektiv anti-aging middel. Desuden er mange atleter og ikke-atleter både bruger bipollen til at øge deres energi niveauer og forbedre ydeevnen. Heldigvis bi pollen bivirkninger er oftest milde og kan stort set helt undgås, hvis du overholder retningslinjerne dosering.

Bee Pollen Side Effects

De mest almindelige bivirkninger af bipollen er meget milde og omfatter kvalme og maveproblemer. I nogle tilfælde vil disse milde bivirkninger forsvinder, hvis du fortsætter med at tage tillægget på regelmæssig basis. Men hvis du fortsat oplever disse milde bivirkninger på en løbende basis, anbefaler eksperter at stoppe tager bipollen som supplement.

Den største bekymring, når det kommer til bivirkninger af bipollen er, at du kunne have en allergisk reaktion. Ligesom nogle mennesker er allergiske over for bistik, vil nogle være allergisk over for bi pollen.

De fleste allergiske reaktioner over for bi pollen vil være mild til moderat. Enhver af følgende symptomer kan opstå umiddelbart efter indtagelse bipollen og viser, at du har en allergisk reaktion:

  • Kløende hals
  • Hvæsen
  • Hoste
  • Hives
  • Hud rødmen

Hvis du oplever nogen af ​​disse symptomer, ophøre med at tage alle bi pollen produkter med det samme og se din læge, hvis nogen af ​​de symptomer forværres. Søg straks lægehjælp, hvis vejrtrækningen bliver vanskelig.

Den farligste bekymring med bi pollen kosttilskud er meget sjældne. Nogle mennesker har en alvorlig allergisk reaktion kendt som anafylaktisk chok. Den samme reaktion kan forekomme med et bistik. Anafylaktisk chok er en sand medicinsk nødsituation og 911 skal kaldes det samme.

Nogle af konsekvenserne af denne form for allergisk reaktion kan omfatte:

  • Kramper
  • Vejrtrækningsproblemer
  • Bevidstløshed
  • Døden

Tager Bee Pollen Sikker

Først og fremmest, hvis du ved, at du er allergisk over for bistik, ikke tage bipollen. Du ønsker ikke at risikere at have en alvorlig allergisk reaktion under nogen omstændigheder. For det andet, så prøv at tage bare en lille bi pollen i første omgang at se, om du har nogen af ​​de fortælle fortælling symptomer på en allergisk reaktion. Hvis sådanne symptomer er til stede, er du sandsynligvis ikke allergisk over for bi pollen.Thirdly Følg bi pollen dosering retningslinjer. Mens forskere bekræfter, at den optimale dosis er ukendt, producenter fastsætte sikre doseringsanbefalinger på emballagen. Hvis du ikke er allergisk over for bi pollen og ikke tage mere end producenten anbefaler, bør du ikke opleve nogen bi pollen bivirkninger.

Endelig købe høj kvalitet bipollen. Nogle bipollen er faktisk vist sig at være forurenet med skadelige udenlandske kemikalier. Indtager disse kemikalier har flere, ukendte sundhedsrisici. For at undgå dette, købe bi pollen kun fra et GMP-kompatibel produktionsanlæg, der har certifikat i analyse (COA).

Graviditet og amning

Virkningerne af bi pollen på gravide og ammende kvinder er ikke undersøgt. Selvom bipollen kan meget vel være en fordel for disse grupper, da virkningerne forbliver ukendte, er det ikke anbefales til gravide eller ammende kvinder til at tage bi pollen.Bee pollen er til gavn for mange mennesker og har været det gennem tiderne. De fleste bivirkninger er meget mild - faren opstår, når nogen oplever en allergisk reaktion på bipollen. Selv stadig, mest allergiske reaktioner er ikke noget at bekymre sig om. Det er dog vigtigt ikke at tage bi pollen, hvis du er allergisk over for bistik overhovedet.