Bedste lastvognschauffører Jobs

Bedste lastvognschauffører Jobs

Den bedste lastvognschauffører job tilbyder fast arbejde, en god løn og en fremragende fordele pakke. Mange virksomheder tilbyder gode muligheder i lastvognschauffører industrien.

Find de bedste lastvognschauffører Jobs

En karriere som lastbilchauffør har meget en meget lovende udsigter. Ifølge Bureau of Labor Statistics, bør jobmuligheder i dette område være rigeligt, især for bilister, der tager langdistanceflyvninger arbejdspladser. Detailhandlere og producenter bruger lastbiler til at trække utallige produkter. De, der har de færdigheder til at arbejde i den drivende industrien kan forvente at have masser af muligheder, men hvilke job er den bedste?

Den Bureau of Labor Statistics viser forskellige typer af lastbil køre karriere, og det bedste alternativ, afhænger af dine præferencer, og dine langsigtede mål. Et par eksempler:

The Long Haul

Langdistanceflyvninger kørsel jobs har en stor outlook, men stillingen er ikke for alle. Tunge lastbiler og traktor trailer chauffører kan tage store køretøjer på tværs af flere lande, og måske ind i Mexico. Langdistanceflyvninger chauffører har at kortlægge deres egne ruter over en længere afstande, som kan være meget udfordrende på grund af de restriktioner, der påvirker tunge lastbiler. De skal mødes alvorlige deadlines samtidig med at regler og bestemmelser fastsat af det amerikanske Department of Transportation og er ofte væk fra hjemmet i længere tid. Teamwork er også vigtigt i denne type arbejde, som de fleste vognmænd udnytter to chauffører, der arbejder i skiftehold, skiftevis køretid med hvileperioder.

Specialized Truck Drivers

Lastbilchauffører, der beskæftiger sig med usædvanlig last står over for betydelige udfordringer. Mange finder denne type arbejde meget tiltalende, især dem, der nyder problemløsning. Nogle bilister prale færdigheder i visse typer af gods, hver med en særlig udfordring.

  • Meget store belastninger
  • Transport nye biler
  • Transport af væsker
  • Flytning farlige materialer

Specialized lastbilchauffører skal have stor opmærksomhed på detaljer, og de har til at følge strenge retningslinjer for at sikre, at lasten når frem til bestemmelsesstedet uden hændelse.

Pick Up og levering drivere

Det lange seje træk er ikke for alle, og specialiserede kørsel kan være nedslående. Afhentning og levering (P & U-drivere) arbejde på en lokal skala. Nogle bilister kan have flere belastninger, som de leverer til boliger og virksomheder i løbet af dagen, mens andre kan have en belastning, der dispenseres i hele skiftet.

Denne type lastvognschauffører job er bedst for en person, der ikke ønsker at tilbringe en masse tid væk fra hjemmet, og for personer, der ønsker at arbejde regelmæssige timer. Nogle P & D-drivere tager betaling for cash-on-levering aftaler, og de kan have til at håndtere papirarbejdet langs ruterne.

Truck Kørsel og Salg

Hvis du har en evne til salg, kan du overveje en lastbil kørsel job med salgsansvar. Nogle virksomheder ansætter chauffører, som hverve potentielle kunder langs deres ruter, mens andre tilskynde etablerede kunder til at købe nye produkter eller øger deres opgørelser. Salget orienteret chauffør skal have gode kommunikationsevner og et godt kendskab til kundernes behov.

Er Truck Driving rigtige for dig?

En kærlighed til den åbne landevej er ikke nok til at kvalificere dig til et job som lastbilchauffør. Det er nødvendigt at tjene en kommerciel kørekort (CDL) til at drive større køretøjer. Licensure tilbydes af erhvervsskolerne-teknisk skoler og køreskoler. Chauffører, der driver små lastbiler kan kræve lidt på jobbet uddannelse, men de kan betjene køretøjer med en almindelig kørekort.

Din kørsel rekord tæller, og der er normalt en grænse for antallet af trafik krænkelser, du har som chauffør. De, der har felony overbevisning er ikke berettiget til at modtage en CDL. Derudover specialiserede lastbilchauffører afleverer farlige materialer skal passere en Transportation Security Administration (TSA) baggrund check.

Selv de bedste lastvognschauffører job er ikke for alle. Mens job er store muligheder for mennesker på udkig efter gode betalende karriere uden en grad, de kan være udfordrende.