Bedste Humor websteder

Den bedste humor websteder kan gøre din dag, gøre dig til at grine højt, og måske endda gøre du tror. Nogle steder er bredt anvendelsesområde og andre appellerer til en bestemt form for humor, men alle sammen, er du sikker på at finde timevis af læsning sjov på disse steder.

1. Homestar Runner

Homestar Runner Wiki

Fyldt med quotable linjer og unikke figurer, web tegningerne af Homestar Runner er et fantastisk sted for et godt grin. Den mest populære feature er Strongbad Emails, en række svar på besøgendes e-mails, der ofte resulterer i vildt uafhængige historier og eventyr. I modsætning til mange humor sites, dette er et sted, du vil ikke nødt til at holde fra børnene. De kan ikke dele i grin, men de værste ting, de vil se er nogle tegneserie vold og Strongbad længsel efter "et koldt."

Website: Homestar Runner

2. Onion

Alle de falske nyheder, der er egnet til at udskrive. The Onion har satirisk nyhedsindustrien i over syv år. Selvom det ikke så aktuelt eller politisk som The Daily Show, det appellerer til en lignende fanskare af unge, veluddannede læsere, der er trætte af spin traditionelle medier sætter i nyhederne.

Website: The Onion

3. College Humor

College Humor er tunge på unge griner og glæderne ved at se andre komme til skade. Det er ikke alles stil, men der er helt sikkert et marked for sit mærke af sophomoric dumhed.

Website: College Humor

4. GoComics og Comics.com

Længe før fremkomsten af ​​internettet, folk fandt deres daglige dosis af humor i avisernes tegneserier sider. Nu kan du nyde dine foretrukne strimler i fuld farve på de officielle hjemmesider syndikater. Kig efter specielle funktioner som karakter beskrivelser og skaberen bios at lære mere om din favorit strimler.

Hjemmeside: GoComics

5. AJokeADay.com

AJokeADay.com har leveret en daglig dosis på humor siden 1995. Sitet fokuserer på rene, politisk korrekte vittigheder alle målgrupper kan nyde. Tilmeld dig for at få dagens joke sendt direkte til din e-mail indbakke, eller bare gennemse webstedet samling af tidligere vittigheder.

Hjemmeside: AJokeADay.com

6. Happy Tree Friends

Humor for de mere sadistiske, disse er ikke din sædvanlige søde og fuzzy tegneseriefigurer. Grafisk død og lemlæstelse er dagens orden for disse animerede venner. Hvis du leder efter mørke komedie og du ikke let fornærmet, bare det kan være stedet for dig.

Website: Happy Tree Friends

7. YouTube

Mens stedet ikke blev skabt med humor i tankerne, den hylende morsomme klip inden sit arkiv nemt gøre det til et af de bedste humor websteder. YouTube har også øget sin indflydelse ved at gøre det nemt at dele klip og imbed video i hjemmesider og blogs.

Website: YouTube

8. Niche websteder

Nogle gange de bedste humor sites deler vittigheder kun en bestemt publikum ville finde sjovt. Du kan ikke forstå appellen af ​​RedVsBlue, hvis du ikke kender forskellen mellem en Xbox og en Nintendo, men spillerne er sikker på at elske web tegneserier og relaterede kommentar. Fjernsyn uden Skam eksisterer for at stikke sjov på varme tv-shows, men hvis du ikke allerede ser programmerne, vil mange af de jokes tabt på dig. Find din egen favorit niche site for timevis af humoristisk underholdning.

9. Blogs

Med deres potentiale for øjeblikkelig analyse og kommentar, og en vægt på personlighed og stemme i deres forfattere, kan mange blogs også betragtes humor sites. Måske har du en morsom ven eller et familiemedlem, eller måske du foretrækker den smålige sjovt Go Fug Yourself, hvor berømtheder søger deres værste vises for din underholdning. Tjek Technorati for populære humor blogs, hvis du leder efter en morsom ny læsning.