Bedste eventyr billedbøger

Bedste eventyr billedbøger


Den bedste eventyr billedbøger er dem, enthrall dit barn i en historie. Et eventyr historie regel medfører spænding, fare, eller begge dele. Et eventyr bogens præmis kunne også dokumentere hovedpersonens udnytter, eller rejse fra forskellige punkter i hans / hendes liv eller steder i hans / hendes liv.

Appel af Picture Adventure Books

Billedbøger der skildrer figurens vanvittige planer, situationer og uheld appellerer bøger til børn i alderen 4-8. Yngre børn kan bruge billederne til at hjælpe fortælle historien med deres egne ord, mens begynder læserne kan få spor til ukendte ord fra billederne. Ældre læsere sætter pris på en rigt fortalt historie, som er godt illustreret.

Adventure bøger er gode bøger til at bruge til at få børn interesseret i at læse. Læsning er vigtig, og en af ​​de bedste måder at få børn ophidset er at finde bøger, der appellerer til dem. Historier, der fokuserer på et vanvittigt eventyr, en sjov eventyr eller endda et eventyr, at børn kan gå i gang med selv en dag er gode bøger til at indføre børn, der kæmper eller uinteresserede.

Anbefalet bedste Adventure billedbøger

Mange billedbøger følger hovedpersonen (r) på et eventyr. Men ikke alle eventyr bøger følger samme plot. Selv de mest spændende eventyr normalt centreret omkring en fantasi, andre vil involvere en form for fare, mission eller ny livserfaring.

Fantasy Adventures

Fantasy eventyr er som regel den mest elsket af børn. Disse historier involverer ofte ting, der aldrig kunne ske i det virkelige liv, som at tale dyr eller monstre. Fantasy eventyr, gnist fantasien kan nævnes:

  • Sylvester og Magic Pebble af William Steig: Følg eventyr af æslet hedder Sylvester, der finder en magisk ønsker sten, der forvandler ham til en klippe, hvilket gør ham ude af stand til at holde stenen og ønsker at vende tilbage til sin tidligere tilstand. Denne bog fik 1970 Caldecott Medal.
  • Corduroy af Don Freeman: Corduroy er et stykke legetøj bjørn, der kommer til live i et stormagasin en aften, da han søger efter en knap efter sin forsvundne overalls rem.
  • Får Blast Off! af Nancy E. Shaw (Forfatter) og Margot Apple (Illustrator): Gå på en ydre rum eventyr med syv får, da de navigerer kosmos i et rumskib, der lander i deres område.
  • Jumanji af Chris Van Allsburg: Søskende Peter og Julie finder en forladt board jungle-tema spil og tage den med hjem for at spille. Desværre alt hvad der sker i spillet kommer til liv, fra en løve til en bryder vulkan. Jumanji vandt 1982 Caldecott Medal og blev gjort til en film starring Robin Williams.

Flere Adventure Books

Ikke alle eventyr bøger involverer fantastiske skabninger som dem i ovenstående bog. Nogle eventyr er sjove, mens andre involverer en real-life eventyr, og endnu andre er "fiske", som børn indlede med chartre. Prøv disse eventyr bøger i disse temaer:

  • Det regner med frikadeller af Judi Barrett (Forfatter) og Ron Barrett (Illustrator): Befolkningen i Chewandswallow nyder at spise uanset "regnskyl" ned på dem, fra pandekager til spaghetti. Følg dem i denne hylende morsomme eventyr, når deres vejr tager en mærkbar drejning til det værre, og de skal komme med en løsning på deres overdimensionerede del problemer.
  • Madeline af Ludwig Bemelmans: Madeline er en ung pige, der bor i Paris med elleve andre piger. I den første bog i serien, skal hun besøge hospitalet for at have hendes tillæg fjernet. Denne virkelige liv hospital eventyr er sikker på at sætte mange børns sind på lethed, som også skal besøge hospitalet eller lægen.
  • Vi skal på en Lion Hunt af Margery Cuyler (Forfatter) og Joe Mathieu (Illustrator): Deltag i en lærer og hendes elever, da de ud på en mission for at finde en løve og navigere sig gennem floder og møder med andre jungle skabninger.


Den bedste eventyr billedbøger er dem, der engagerer dit barns fantasi og gnister hans eller hendes kreativitet. Anbefal din egen favorit børns eventyr billedbøger ved at tilføje en kommentar i feltet nedenfor.