Beaded Wedding Buketter

Beaded Wedding Buketter
Perler kan være en delikat accent til silke buketter.

En beaded bryllup buket kan være en fantastisk unik mulighed for brude uinteresseret i traditionelle buketter, eller beaded accenter kan bruges til at tilføje gnistre og flair til konventionelle bryllup buketter.

Hvorfor vælge Perler

Brides kan vælge en beaded buket af mange årsager. Dens glitrende elegance er fantastisk unik, og beaded buketter - mens de kan koste så meget eller mere end traditionelle blomsterarrangementer - er en bedre værdi end friske blomster, fordi de kan holdes som souvenirs eller souvenirs uden visnen eller behøver yderligere konservering. Ikke-buketter er en stor mulighed for brude, der kan være allergiske over for virkelige blomster, og med mange forskellige designs til rådighed, kan beaded buketter nemt matche enhver bryllup indretning - eller endda den udsøgte detaljer på brudekjole selv.

Beaded Wedding Bouquet Typer

Beaded buketter kommer i en vifte af stilarter og muligheder, herunder:

 • Bead Sprays: Disse moderne kreationer er den nemmeste at gøre og tilbyde enkel elegance med deres minimalistiske stil. Perler er trukket langs robust ledning til at skabe en sky af glimmer, enten med perler udelukkende på toppen af ​​trådene eller trukket langs hele længden. Enderne er typisk pakket ind i bånd til at koordinere med bryllup farver.

Beaded Wedding Buketter
Beaded Rose

 • Beaded Blomster: En mere indviklet udseende er at skabe hele blomstrer fra omhyggeligt hængte perler. Disse buketter kan kræve flere hundrede timers arbejde og tusindvis af perler til at fuldføre, men effekten er fantastisk og tidløs. Beaded blomster kan gøres for at ligne nogen form for reel blomstre i alle farver, og forskellige blomster kan kombineres til at skabe udseendet af en traditionel buket, hvis det ønskes.
 • Integrerede Bead Accenter: nogle reelle blomsterbuketter bruger koordinerede perle accenter at tilføje glitter og raffinement til en traditionel ordning. Simple perle sprays kan vævet ind i buketten, eller individuelle perler kan knyttes strategisk til blomster, såsom accenting kernen i en stor flor eller tilføje glitter til statelige kronblade.
 • Beaded Bouquet Tilbehør: Valg beaded tilbehør såsom dinglende bånd eller en beaded wrap til at binde virkelige blomster i en buket er en hurtig og nem måde at tilføje glitter af perler til en standard buket.

Finde Beaded Buketter

Flere perle håndværkere tilbyder beaded bryllup buketter til salg og kan være villig til at matche foretrukne bryllup farver for at skabe en unik buket. Perler kommer i mange forskellige muligheder, herunder krystal, glas, plast, facetslebne, glat, og Pearl finish, så det er nemt at oprette en brugerdefineret udseende til at matche enhver brudens præferencer. Forhandlere, der tilbyder buketter til salg er:

 • Brude People
 • Udtryk fra hjertet
 • Glorious Beads eBay Store
 • Creations Alternative Buketter
 • Beaded Buketter

Gør dit eget

Brides med en gør-det-selv holdning kan lave deres egne beaded buketter efter at lære basale perle man binder teknikker. Instruktioner for at gøre simple buketter kan findes på eHow, med yderligere ressourcer på LoveToKnow Crafts. Yderligere perle bouquet håndværk tips omfatter:

 • Vælg perler, der vil matche brylluppet indretning og farver. Ekstra perler kan bruges til at oprette koordinerende accenter på bryllup slør, den kjole, handsker eller andre brude tilbehør, herunder brude smykker.
 • Vælg forskellige størrelser og former af perler for at give variation og stoflige interesse for det færdige projekt, men undgå at bruge alt for mange forskellige perler, der kunne gøre buketten ser rodet og ukoordineret.
 • Wrap enderne af ledninger og bunden af ​​buketten omhyggeligt at undgå skarpe fremspringende kanter, der kunne overvinde en brudekjole eller forårsage nedskæringer på ubeskyttede hænder.
 • Opbevar færdige buketter forsigtigt for at undgå vridning ledningerne, og holde buketter dækket for at undgå akkumulering af støv.

Beaded Wedding Buketter
Rose med Bead Accent

Andre blomster Gør

Ud over at gøre alternative bryllup buketter fra perler, beaded buketter kan være dejligt unikke brudepige buketter. Tilføj beaded accenter til bryllup modtagelse centerpieces og bryllupskage til at koordinere motivet. Beaded corsager også gøre dejlige gaver til mor til bruden og mor til den nette, samt andre brude partimedlemmer. Simple beaded buketter - måske lavet som praksis, før skabe brudebuketten - kan også bruges til bryllup afprøvning.

Yderligere Alternativer

Mens perler kan være en sjov og unik mulighed for brudebuketter, kan de ikke være passende for hver bryllup. Yderligere alternative materialer til bryllup buketter omfatter blomster udformet fra træ, origami papir, slik, bånd, cookies eller mere konventionelle silke bryllup blomster.En beaded bryllup buket kan oprettes uger eller måneder før et bryllup og vil tilføje en kreativ og unik gnistre til fejringen. Om hele buket er lavet af glitrende perler, eller hvis perlerne anvendes som sarte accenter, kan denne unikke præg hjælpe enhver par oprette en personlig og mindeværdig begivenhed.