Beach Krop Kost

Beach Krop Kost

Sommeren er på vej, og der er en god chance for, at du leder efter den perfekte strand krop kost. Den gode nyhed er, at der stadig er tid til at få din krop strand-klar inden sommeren kommer. Det virkelige spørgsmål er: Er der en perfekt kost for at få den strand krop?

Beach Krop Kost

Modtagelse af den perfekte strand krop er drømmen om næsten alle, der har planer om ifører en badedragt i sommermånederne. Den bedste og mest fornuftige måde at få en strand-klar krop er gennem en løbende sund livsstil, der består af en nærende, velafbalanceret kost, tilstrækkelig vand indtag, og ordentlig motion. Mens en række hjemmesider tout sig selv som en strand krop kost med produkter til at sælge, er sandheden, at en strand krop kost er virkelig ikke anderledes end nogen anden fornuftig kost og motion program. Du behøver ikke at bruge en masse penge for at få en strand krop. Alt du behøver er at være bevæbnet med de rigtige oplysninger, og følg derefter en fornuftig program for kost og motion.

Crash slankekure

Med sommeren truende, er det nemt at blive fanget i styrtet kost og motion mentalitet. Efter alt, er det nemt at føle sig selvbevidst i en badedragt på en overfyldt strand. Crash kostvaner, er dog ikke svaret. Mens du kan tabe sig hurtigt, er der en god chance for, at mens du er tyndere, vil det ikke forbedre udseendet af din krop i en badedragt. Det er fordi i stedet for at tabe kropsfedt på crash kost, du ofte mister magert muskelvæv i stedet. Da de fleste mennesker ønsker at se fast i en badedragt, mister muskelmassen samtidig bevare kropsfedt på et nedbrud kost virker forbi hinanden til dette mål, og du kan afvikle at blive en slasket tynd person i en badedragt i stedet for at magert, tonet udseende, du ønsker.

Vægttab produkter

Mange af de beach krop hjemmesider tilbyder også en bred vifte af vægttab produkter, der lover hurtig fedtforbrænding og termogenese. Sandheden er, at de fleste af disse produkter gør løfter, de ikke kan leve op til. Mens nogle kan faktisk øge din kroppens evne til at forbrænde kalorier eller fedt, den øgede kalorieindhold brænding er normalt minimal - at øge din krops evne til at forbrænde kalorier ved færre end 100 ekstra kalorier om dagen. Kun du kan beslutte, om prisen på produktet er begrundet i minimal effekt det kan have på dit stofskifte. Inden der træffes eventuelle tillæg, skal du kontakte din læge eller sundhedspleje udbyder for at sikre produktets ingredienser er sikre og ikke indeholder ingredienser, der kan være kontraindiceret ved din personlige sundhed billede.

En fornuftig plan

En mere fornuftig plan for at få den strand krop du altid har ønsket er at tilpasse din ernæringsmæssige regime mod sund, kalorieindhold-kontrollerede spise mens efter et fitness-program, der dækker de fem bestanddele af fysisk kondition. Ved at kombinere disse to komponenter - sund kost og motion, kan du tabe sig, mens opstrammende din krop.

Sund kost indebærer en sund mængde kalorier til din krop type og aktivitetsniveau ved at vælge sunde fødevarer fra alle fødevaregrupper: frugt og grøntsager, korn, protein og lavt fedtindhold mejeriprodukter. For at bestemme, hvor mange kalorier din krop har brug for, kan du beregne din basal stofskifte ved hjælp af en BMR regnemaskine og derefter faktor i din Harris-Benedict ligning til at bestemme kaloriefattige behov for dit aktivitetsniveau. For de bedste resultater, spise mellem det laveste antal (beregnet i BMR regnemaskine) og ca. 300 til 400 kalorier mindre end det højeste antal (beregnet ved hjælp af Harris-Benedict ligningen). Hvis du vælger sunde fødevarer fra alle fødevaregrupper og spise færre kalorier, end du forbrænder, vil resultatet være fornuftigt fedt tab.

Til firma op din krop, så den er strand klar, som du tabe sig, vælge øvelser, styrke og tone muskler, såsom vægtløftning eller andre former for styrketræning mindst to dage om ugen med en slags hjerte-kar-conditioning aktivitet for tre eller fire dage om ugen. Dette behøver ikke at være den typiske vægt løft / løbebånd kombination. Du kan også prøve andre aktiviteter som intervaltræning, yoga eller endda sportsgrene som tennis eller racquetball.

Kom din krop Beach-Ready

Den tid det tager at få din krop strand klar, afhænger af en række faktorer, såsom hvor meget vægt du har brug for at tabe, dit nuværende niveau af fitness og hvor tæt du holder dig til dit program. Uanset disse faktorer, hvis du følger en fornuftig kost og motion program, vil du begynde at se ændringer i din krop på blot et par uger af sund levevis.

Jo før du starter, og jo tættere du følger dit program, vil jo før din krop klar til stranden. Mens der ikke er nogen hurtig og nem vej til en strand krop, ved at følge et simpelt program for sund ernæring og moderat motion, vil du være klar til at bare det hele på stranden på ingen tid.