Basketball: Individuelle Training Tips

2 minut - DRILL: plenum drible

Udfør bevæger sig med fuld hastighed ved hjælp af alternative hænder for hvert træk. Øv højre / venstre hånd: stamme, cross-over, falske cross-over gennem ben, bag ryggen, spin-drible, tøven, og kombinationsbevægelser.

Shooting Progression

Fordi formen er så vigtigt i skydning, arbejde på at gøre, som danner en vane er meget vigtigt. En nem måde at gøre dette på er at ligge på ryggen og skyde bolden lige op i luften. Det er meget let at kontrollere, om boldens position, følge op, og rotation. Bolden skal gå lige op og komme lige ned med en ordentlig back spin. Dette vil bygge "muskel hukommelse" i øvelser til at følge.

Mikan Drill

Opkaldt efter den første rigtige store mand i NBA, George Mikan. Fra under kurven, lave en layup med højre hånd, tag fat i bolden ud af nettet og lave en layup med venstre hånd. Fortsæt med at gentage dette i en bestemt tid (som regel 30 sekunder eller et minut), skiftevis hænder. Til sidst spilleren vil udvikle en rytme, og få fat i bolden, som de tager deres to trin for at optage det næste skud.

Tilføj til dit spil

Find en basketball dygtighed, fysisk træk, eller endda en psykologisk tendens til at forbedre, inden næste sæson. Efter grundig vurdering dine færdigheder ved hjælp af en formular som den findes på http://basketball4all.homestead.com/files/Skills_Assessment.xls Tag et godt hårdt kig på de ting, du scorede lavt på. Vurdere dit spil og komme med en ny rynke, der vil komplimentere den. En god skytte kan være nødvendigt at arbejde på penetration færdigheder, eller omvendt. Nogen der slutter stærk kan føje til deres mellemklassen spil med en pull up jumper. Måske ballhandling skal være et område af forbedring. Visse spillere simpelthen nødt til at udvikle et sind sæt koncentration, når det kommer til defensiv positionering, eller igen stiger ansvar, eller lave en sikkerhedsbevidste indsats for at forbedre på nogle kognitive færdigheder såsom at forstå lovovertrædelsen, passerer vinkler skud udvælgelse og korrekt timing. En spiller kan også være nødvendigt at virkelig ramt vægt værelse eller arbejde på et bestemt område af fysisk condition. Uanset område er fokuseret på bør uddannes flittigt og næste sæson `ll være en meget bedre spiller.

En ounce af forebyggelse

At tage sig tid til at overveje sikkerheden før du træder på banen kan redde dig fra mange skader.

Først og fremmest tager tid at strække og varme op langsomt, hver gang du træder på banen - tænke over hver muskel gruppe og strække dem alle grundigt. Husk - de professionelle alle gør det hver gang, og så skal du.

En anden måde at undgå skader er at beskytte dig selv - en mund vagt er en glimrende idé, og mange hold opmuntre eller kræve spillere til at bære ankel seler for at undgå vendes eller forstuvede ankler.

Jo mere tid du tage for at beskytte dig selv nu, jo mindre tid du vil bruge sidde bænken med en skade.

Kentucky Dribling Workout

NOTER:
Gør hvert træk fra en position uden for 3-pt bue. Start altid på højre side. Gør overgangen til kurven. Brug bevæger sig med lægfolk ups, magt lå op og hoppe skud, rebound, drible ud og gøre det samme træk ud til den anden side. Repeat.When hjælp med jump shots tage 1 eller 2 driblinger forsvareren ved inden optagelse. Gør bevæger sig i dette afsnit på spillets hastighed.

*** Du kan også gøre disse bevægelser i toppen af ​​nøglen, ved hjælp af højre og venstre hånd.

Insider-tips

Den bedste måde at arbejde på at få bolden inde er at fokusere på ydersiden. At arbejde bolden inde, du ønsker at sprede deres forsvar ud, og den bedste måde at gøre det er ved at sprede din lovovertrædelse ud bredere.

På kanten, sæt skærme til din tre point shooter. Hvis han ikke kan få en åben skud, vil du have mindst åbnet inde som forsvarerne bevæge sig udad.

Personlige trænere

Spillere er nødt til at sætte i ekstra tid, hvis de ønsker at blive en bedre basketballspiller. Mange spillere er begyndt at ansætte personlige trænere til at hjælpe dem med at praktisere deres færdigheder, uden for deres normale basketball praksis. Disse trænere vil sætte spillerne gennem yderligere træning med individuel opmærksomhed, der kan fremme spillerne til det næste niveau af dygtighed udvikling. Spillere bør sikre sig, at trænerne er kvalificeret, før de investerer penge i lektioner.

Dr. Dish Basketball Training Machine

Dr. Dish er en revolutionerende basketball træning maskine, der hjælper med at forbedre kaste, igen stiger, og bold håndtering færdigheder. Dr. Dish hjælper med enhver coach basketball bore, og virker som en anden spiller på banen. Maskinen kaster passerer fra undersiden af ​​kurven eller andre steder på banen for fremragende færdighedstræning under enhver basketball bore praksis.

Skyd-a-Way Basketball Training Machine

The Shoot-a-Way ™ er en effektiv og sjov måde at give basketballspillere koncentreret skydeøvelser. The Shoot-a-Way konsoliderer skydeøvelser, giver basketballspiller flere bolde til at skyde i en kortere tidshorisont, og hjælper spillerne forbedre deres skydning procent og skydning bue. Det hjælper endda motivere spillere i løbet af lavsæsonen!

McCall Basketball igen stiger Machine

Den McCall s Trampolin maskine hjælper skærpe og finpudse igen stiger færdigheder. Denne basketball træning maskine kan hjælpe spillere med at forbedre deres timing, styrke, balance, og erfaring under basketball fælgen. Trænere og eksperter er enige om det er den bedste rebound træning maskine på markedet.

Drible X-OUT layups

Drible med højre hånd for en højre hånd lay-up; drible ud til venstre udleveres til venstre albue (hjørne af tasten og frikast linje) og tilbage i en venstre hånd lay-up og fortsætte skiftevis hænder. Gør boret i 1 minut. Drible og skyde med vekslende hænder og gå for hastighed, men stadig under kontrol