Basketball: Defense Tips

Contest Alle Shots

Lad aldrig en modstander til at skyde bolden ubestridt. Problemet er imidlertid, med spillere forsøger at blokere skud er tendensen til at begå frispark. Derfor er den rigtige måde at bestride et skud er at bo på dine fødder står skytten indtil kasteren forlader hans eller hendes fødder, derefter forsøge at få din hånd på toppen af ​​basketball. I det mindste, få en hånd op, så det begrænser hans vision af kurven, eller han har at skyde over dig. Selvom du ikke kan blokere skuddet, vil du sætte skytten under et maksimalt pres.

Se hans midsection

Når bevogtning dribbler, se hans midsection (talje). Han kan ikke gå nogen steder uden det, og du vil ikke falde for mund forfalskninger eller ball forfalskninger.

At tvinge lovovertrædelsen venstre eller højre

Oprettet i din defensive holdning. Din venstre fod er fremad en fod væk fra den strafbare handling. Nu placere din venstre fod en fod til venstre for lovovertrædelsen. Hvis lovovertrædelsen går til højre, vil de støde ind i dig. Hvis lovovertrædelsen går til venstre, vil deres fremskridt ikke kan stoppes. Dette er den kraft venstre position. Den kraft rigtige position placerer højre fod frem, den ene fod til højre for forsvaret. Det er den retning, du ønsker at tvinge venstrehåndede spillere.

On The Ball Defense

Et af de vigtigste defensive begreber er teorien om at holde din krop mellem din mand og kurven. Din defensiv positionering skal altid være mellem randen og den mand, du er bevogtning. Være inden for en armslængde af din mand, så du kan lægge pres på bolden. Fokus på hans navle ... hvor det går, vil han gå. Du kan være forfalsket ud af hans øjne, hoved og skulder forfalskninger, men ikke hans midtersektion. Prøv at få ham til at gå, hvor han gør ikke ønsker at gå. Jo flere gange du slå ham, jo ​​bedre forsvar, du spiller.

Defensiv Triangle

Defensivt altid kunne se din mand og bolden (dette er, når din mand ikke har bolden). Når din mand er 1 forgå, kan du nægte spilleren fra at få bolden. Du skal være i en defensiv trekant position med dig, bolden og din mand. Flade ud trekanten, med dig i centrum af trekanten. Prøv at få en hånd i overhalingsbanen (lige linje mellem bolden og din mand). Placer dit hoved, så du kan se både med din perifere vision. Så glide op og tilbage med din mand, holde denne trekant position.

Stance

Den rette defensive holdning er nødvendig for at spille godt forsvar. På bolden, skal fødderne være skulder bredde fra hinanden, med bøjede knæ, og din røv ned og ryggen lige. Dine hænder skal være uden for dine knæ med håndfladerne op. Du skal være lav (din næse til din mands bryst) i position "næse-bryst". Når du er lav, kan du ændre retninger hurtigere, hvilket er en nøgle til at spille godt forsvar.

Dæk Down

Når bolden trænger efter en aflevering eller et drible, bør alle spillere dække ned til niveauet for bolden og tvinge det ud igen. Når bolden driblede mod baseline, skal den nærmeste hjælp side forsvarer hurtigt stoppe bolden, før den når vognbane. Hvis bolden videre til stillingen, holder vi ham fra drible ved hurtigt at dække ned. Når bolden gået ud igen, alle spillere komme til deres mand. BRUG Den nærmeste MAN til bolden REGEL om inddrivelse.

Defensiv Indlæg Position

Hvis en forsvarer er udstationering dig op (med ryggen til kurven udkig efter bolden) forsøger at komme foran og nægte ham bolden. Hvis du ikke kan, få en god bred base og lad ikke ham tilbage dig på nogen dybere. Enhver kontakt med albuerne på brystet bør være en frispark på ham.

At tvinge venstre og højre ved Full Speed

Den handling bør kunne bevæge sig frem og tilbage og til venstre og højre. Afstanden mellem den strafbare handling og forsvaret er tre meter. Boret varer i 30 sekunder med den lovovertrædelse skifte til forsvar i slutningen af ​​30 sekunder. Nu har lovovertrædelsen linje op hoved til hoved med forsvaret. Lovovertrædelsen flytter side kun til side. Forsvaret forsøger at bo på forsiden af ​​lovovertrædelsen. Gentag denne øvelse i 30 sekunder og derefter skifte fra offensiv til forsvar.

StrongSide Lane Lukning

StrongSide lane lukning er den måde, du spiller forsvar, når din mand afleverer han og skærer til kurven. Så snart din afspiller går, gøre en hurtig hoppe til bolden side af mennesket, og skub ned lane med din afspiller, sætte dig selv i overhalingsbanen, og nægte en aflevering fra at gå ind i din mand.

Defensive tre sekunder - NBA

I NBA, enhver defensiv spiller, der er placeret i nøglen eller område, der strækker 4 meter forbi lane slutlinje skal være aktivt bevogtning en modstander inden for tre sekunder. Aktivt bevogtning midler er inden arme længde af en offensiv spiller, og i en afskærmningsposition. STRAF: En teknisk fejl, vurderes. Den offensive hold bevarer besiddelse på frikast linje forlænget.

Stealing The Ball

Stjæle bolden eller tage det væk fra den offensive spiller, er en hård opgave at trække ud uden begroning. Dette tager hurtige hænder, god timing og god fodarbejde. En dygtig bold handleren vil beskytte bolden fra forsvareren, når han / hun drible. Hovedformålet som forsvarer er at være i god stand på alle tidspunkter. Stjæler vil komme, især med erfaring. Men, bør du ikke koncentrere sig om denne ene opgave, vil det tage væk fra resten af ​​dit forsvare.

Blockout og Outlet

Den defensive indsats er afsluttet, når vi har boldbesiddelse. Når bolden er skudt vi skal have alle fem spillere opfylder deres rebound ansvar, indtil bolden er chinned. Holdet vil rebound dække malingen i en trekant form. Derefter kan du stikkontakten på bolden og anvende din offensive pres med den primære og sekundære pause.

Hop til bolden

Hver gang bolden passeres du skal hoppe til bolden. Gør gradvise, hurtige, umiddelbare justeringer i din holdning. Du skal være på plads, før bolden er fanget. Hoppe til bolden giver dig mulighed for at være i god stand til forreste kuttere, undgå skærme (være et bevægeligt mål), og hjælpe holdkammerater. Hver gang bolden bliver driblet skal du foretage den rette kugle side eller hjælpe justeringer side i positionering.

Overgang og kommunikation

Hurtig, organiseret overgang med kommunikation med alle fem spillere er et must for en stor defensiv team. Du skal stoppe bolden. Du skal sprint til niveauet for bolden, fjerne alle billige kurve, og gøre modstanderne gå imod dit sæt forsvar. INGEN layups, NO tre, INGEN FEJL, ingen anden Shots

Weakside Lane Lukning

Du er i din weakside defensiv holdning i overensstemmelse med den kurv, der peger på din mand og bolden. Weakside lane lukning til, hvordan du forsvare en spiller på weakside der skærer til ball.What du skal gøre som din afspiller nedskæringer mod bolden er at glide op i benægte position, komme i kontakt med kniven, og gøre ham skære bag dig. Da han skærer bag dig, du derefter stadig benægte aflevering ind din mand.

Hurtig hjælp og hurtig genopretning

Der er ikke sådan noget som at hjælpe for hurtigt. Når din holdkammerat styrer bolden ind i det næste hul, være parat til at yde hurtig hjælp til din bageste til bolden. Når du hjælper, skal du gendanne på linie til din mand, da bolden bliver afhentet. I alle screening situationer du taler, giver hurtig hjælp og derefter komme tidligt.

En halv mand Ahead

Når bevogtning dribbler bør hovedet være endnu med bolden, hvilket sætter dig lidt foran den mand, du er bevogtning. Gør dribbler turn og ændre retninger. Dette vil bremse ham ned og gøre det vanskeligere for dribbler at slå dig.

Lægge pres på Ball

En nøgle til at være en god forsvarsspiller er altid lægge pres på bolden. Lad ikke en offensiv spiller gøre noget med bolden - drible, pass, eller skyde - uden at have en af ​​dine hænder forsøger at komme ind på vejen. Tving ham til hans svageste side. Gør ham gå, hvor han ikke ønsker at gå.

Weakside Defense

Når din mand er 2 passerer væk fra bolden, skal du lære at spille weakside eller hjælpe forsvar. Hjælp forsvar betyder blot, at ... hvis en andens mand kører til rammen, og har slået forsvareren, skal du lade din mand og flytte til en position foran dem med begge ben på jorden, (vender afspilleren) og stoppe drevet; derefter en gang bolden er stoppet, skal du gå tilbage til din mand. Punkt ene hånd til din mand, og den anden til bolden og fastholde en position, der giver dig mulighed for at se både din mand og bolden. Juster selv med centrum af basketball gulvet. Standsning af bolden, uanset hvem der bevogtning ham, er din første bekymring. Dette bidrager til godt team forsvar.

High Post Defense

Den grundlæggende regel for bevogtning høje indlæg (post spiller ved frikast linje) er at benægte bolden ind fra siden. Det er en position, hvor den defensive spiller er på bolden side af stolpen spiller, med den forreste arm benægter aflevering ind i stillingen. Brug bagsiden af ​​din anden hånd til at holde kontakt med din mand. Når bolden bevæger sig til den anden side, gå på kurven side af mennesket og overtage side benægtelse position på den anden side.

Blokering Shots

Du ønsker at være i god defensiv position foran manden med bolden. Du kan derefter ønsker at tid din hoppe, så du hæve din hånd foran bolden, ligesom det er frigivet. Du kan også komme fra siden eller bagfra. De store vinke blokke vil generelt føre til en ureglementeret tackling. En ren blok rammer bolden og ikke skytterne hånd eller arm. Blokerede skud er en god defensiv dygtighed og vil få dit team og publikum begejstret, når det sker. Nøglen til en god blokeret skud indfange bolden efter blokken, at dit hold får bolden. Bill Russell var en all-time stor på dette.

Defensiv Slide

Den rigtige måde at bevæge sig, når bevogtning dribbler er at træde og sætte af. Dette opnås ved at træde sidelæns med den ledende fod (foden nærmest den retning, du ønsker at gå), og derefter skubbe ud med din trail fod at indhente. Hold altid dine fødder i kontakt med gulvet. Forblive lav og holde dine fødder bred. Foretag hurtige dias.

Luk Out

Dette er en strategi til at bruge, når du kommer til at forsvare en spiller fra en afstand, såsom sprint ud til din mand på et spring pass efter hjælp forsvar. Hvad du skal gøre er sprint halvvejs til din afspiller, og derefter i en lav defensiv position, så brug shuffle trin forudsætter god defensiv position.

Low Indlæg Defense - Han skubbede dig ud

Den lave indlæg spiller kan forsøge at skubbe dig ud, når du har "fuld front". Hvis du får for langt du ud ud, skal du slippe og snurrer rundt til hans bagdel. Nu du er mellem ham og kurven og få ham 12'-15' væk. Dette gør det en hård skud for lovovertrædelsen, og du har igen stiger position.

Lav post D - Ball Nedenfor frikast linje

Hvis bolden er under frikast linje forsøge at omgå stillingen afspiller og "Full Front". Dine holdkammerater bliver nødt til at hjælpe dig på enhver lob pass. Stillingen spiller sandsynligvis ikke vil have dig i denne stilling, så det er en konstant kamp for position mellem stillingen afspiller og forsvarer. Være aktiv og forsøge at undgå kontakt. Stillingen spiller vil have flere problemer "pinning" dig i en position, hvor de kan modtage bolden.

Basketball træningsøvelser: Tving lovovertrædelsen retning

Af Wendy W

De evner at tvinge modstanderen med bolden til at gå den retning, du vil have dem til at gå er uvurderlige basketball forsvar. Det er vigtigt at praktisere basketball træningsøvelser, der vil give dig disse evner.

Det vigtige er at bo i linje, står din modstander. Placering af din venstre fod en fod, direkte til venstre, på din modstander tvinger dem til at gå til deres venstre eller støde ind i dig. Omvendt placere din højre fod ene fod til deres ret vil tvinge dem til at gå til højre.

Øv dette med en holdkammerat; har dem bevæge sig fra side til side, mens du kopierer deres bevægelser. Efter et par gange frem og tilbage, sætte en fod ud, tvinger dem til at gå tilbage den anden vej.

Tvinge din modstander kan være nyttigt at holde dem væk fra kurven, eller stoppe dem fra en klar aflevering til medspiller. Stop dem i deres vej vil også få dem til at genoverveje, hvad de gør, hvilket giver dig tid til at flytte ind og få bolden.

Hvorfor spille en zone forsvar?

Et hold skal se til at spille en zone, hvis deres modstandere ikke kan angribe det konsekvent, kan de ikke vogte modstanderen mand-til-mand, de har brug for at styre en fremragende gennemtrængende vagt, og endelig kan de sandwich (eller front og tilbage) stillingen afspilleren.

Basketball forsvar '

Basketball forsvar er et centralt punkt til at beskytte bolden i alle spil. Træneren skal tage hensyn til deres spillere, hvornår og hvilken slags forsvar fungerer bedst for hver spiller og holdet som en enhed. Under basketball træningsøvelser træneren bemærker hver spiller, deres niveau og evner så han / hun vil afgøre den bedste placering for hver medarbejder. Coachen vil også arbejde med hver spiller til at styrke deres færdigheder og evner individuelle og forbedre hver spillers evne til både at bo i overensstemmelse med et forsvar og være i stand til at "ændre det op" til at passe til behovene i de situationer på banen, når behovet opstår . Alle spillere vil øve og perfektionere basketball forsvar bor, som passer bedst til deres dygtighed og evne niveau. Træneren vil have det forsvarende hold medlemmer arbejder med de individuelle defensive øvelser, der bedst passer til spillerens evner og dygtighed niveau, indtil de har hver især defensiv flytte ned og kan udføre disse handlinger uden en anden tanke. Hvert medlem af holdet skal koncentrere, arbejde hårdt og udføre de foreskrevne bevæger sig i enhed med deres anden medarbejder. Jo mere du og dine teammedlemmer arbejder sammen, praksis og perfektionere deres individuelle og hele enheden evne til at arbejde sammen i perfekt "sink", jo højere "score" kan du modtage.

Double Down

Dette er en defensiv strategi, der bruges, når en meget god lav indlæg spiller får bolden. Når bolden videre til stillingen, omkredsen (uden) spiller hurtigt vil fordoble hold stillingen afspilleren. Dette vil gøre det vanskeligt for en god stilling spiller at gøre deres offensive træk og tvinge dem til at passere bolden ud igen.