Basketball: at blive en stor skyde vagt Tips

Stolte af dit forsvar

Som skydning vagt, er du normalt vil være at forsvare modstandernes skydning vagt, så låser ham ned. Vær stolt af din evne til at stoppe din modstander. Når du spiller på den lokale park, ikke forsvare den værste spiller på banen, finde den fyr, der ville give dig den største udfordring, og imødekomme denne udfordring ved at lukke ham ned. Den eneste måde at blive en stor forsvarsspiller er først at dedikere dig selv til det, så at gennemføre den på banen. Altid udfordre dig selv, uanset hvor du spiller.

Gør noget fra ingenting

Det er også nødvendigt, at skyderiet vagt kunne være et spot-up shooter-at kunne fange og skyde-samt være i stand til at skabe sin egen ram på bolden drible. Optagelserne vagt ofte opfordret til at få holdet en kvalitet skud, når deres forbrydelse er brudt sammen. Med andre ord, når en spiller ikke har virket, eller det modsatte hold forsvar har kastet et hold ud af sync, skal skyderiet vagt optrappe og være i stand til at skabe noget ud af ingenting.

Være en stor frikast Shooter

Det siger sig selv, men bliver en stor Shooting Guard opkald for dig at ikke kun være en stor omkreds shooter, men også en knockdown frikast shooter. Kig på nogle af de store Shooting Guards i NBA: Michael Jordan, Kobe Bryant, Dwayne Wade. De har alle én ting til fælles: de er store frikast skytter. Se frikast Shooting sektion af spidsen webstedet, og få din frikast procent i 80% interval.

Skyd de tre

Optagelserne vagt skal være i stand til at spille fremragende forsvar og skabe billeder for sig selv i halfcourt lovovertrædelse. Han har brug for at være et våben fra lang afstand så godt. Det er sandt, fordi det bedre en skydning vagt kan skyde fra bag tre point linjen, jo mere det tvinger forsvar at træde længere ud på banen til at bevogte ham. Dette vil til gengæld giver den vognbane at være åben for gennemtrængning af din pointe vagt og mere plads til at fungere i dit indlæg spillere.

Kom Open

Mange gange i en offensiv sæt den Swingman bliver nødt til at få åbne langs omkredsen. Når der spilles af en aggressiv forsvarsspiller, den bedste måde at gøre dette på er at bruge, hvad der kaldes en V-cut (se Footwork afsnit). V-cut er den mest effecient måde at få åbne langs kanten og 9 gange ud af 10 er alle de offensiv spiller skal bruge til at befri ham / hende selv.

Kort hukommelse

En stor Shooting Guard har en meget kort hukommelse. Han husker ikke det sidste skud han savnede, han kun kender den næste går i. Han ved, at han sætte i arbejde i praksis, og at hvert skud han tager er et skud, han kan og vil gøre. Jon Starks af New York Knicks havde en kort hukommelse (måske for kort til nogle Knicks fans). I spillet 7 i 1994-finalen, Starks gik 2-18 fra marken. Dette omfattede en 0-11 fjerde kvartal. Men hvis han var åben lige nu, jeg vil vædde på du ville han stadig være at skyde. Det er, hvad en stor Shooting Guard har, og Jon Starks var en stor Shooting Guard. En kort hukommelse.

Hvad er en Shooting Guard

A "shooting guard" er generelt lige, hvad du tror, ​​det betyder: en person, hvis primære opgave er at skyde bolden, enten som en plet op shooter, fangst og frigivelse, eller kommer fra skærme; en person, der kan få øje op fra enten lukke eller tre-punkts rækkevidde, og en person, der forsvarer de øvrige team's off-guard. En god skydning vagt er også meget komfortabel scoring og opererer fra Triple Threat holdning. Master Triple Threat og du vil være en kraft, man kan regne med.

Være komfortable fra Triple Threat

Jeg kan ikke understrege dette nok. Du skal beherske Triple Threat position at være en stor Shooting Guard, eller en stor vagt periode. Se Triple Threat del af spidsen stedet og beherske den.