Badehåndklæder, der bliver til strandtasker

Badehåndklæder, der bliver til strandtasker
The Kicker (c) Urban Barrels

Regnskabsmæssig elementer til stranden kan ofte være en kamp. Badehåndklæder tilføje bulk og ekstra vægt til din taske og kan tage op plads, der kunne anvendes til andre væsentlige. En fantastisk løsning til at overveje, er en strand håndklæde, der konverterer til en pose. Denne indstilling gemmer ikke kun du plads, men giver dig en unik måde at bære din strand poster.

Cabriolet Håndklæde strandtaske Options

Der er flere muligheder for badehåndklæder, der kan konverteres til en strand taske. Nogle at overveje omfatter:

Urban Barrels Kicker Bag Håndklæde

The Kicker (c) stil af Urban Barrels Bag Håndklæde begyndte som et Kickstarter projekt. Det har et absorberende håndklæde på den ene side (indersiden!), Og ydersiden er en Mulepose lavet af sejl fra gamle sejlbåde, så det er holdbart og vandafvisende. Håndklædet er syet på plads, så det kan foldes ind og ud af posen nemt. Der er en lynlås lomme på fronten for at holde din tegnebog, telefon og andre personlige genstande sikkert og tørt. Denne strand håndklæde / taske combo er prissat på $ 85.

Texas Longhorns Beach Towel Rygsæk

Den officielt licenserede Texas Longhorns Beach Towel Rygsæk sælges af FansEdge. Det er prissat omkring $ 30 og er lavet af en lys orange frotté håndklæde med et Texas Longhorns tema. Håndklædet selv måler 30 "x 60" når den er fuldt åben og lukker til 14 "x 12" x 7 ". Denne rygsæk kan holde nødvendigheder som solcreme og strand tilbehør. Da det konverterer til en strand håndklæde, er der ingen grund til at pakke et omfangsrigt håndklæde i posen. Andre licenserede hold logo indstillinger er også tilgængelige på FansEdge.

Chicago Cubs 2-i-1 strandtaske og håndklæde

Hvis du er mere af en Chicago Cubs fan, det officielt licenserede 2-i-1 strandtaske og håndklæde på MLB.com vil være mere din hastighed. Denne indstilling er en rygsæk stil, der bliver til en 30 "med 60" strand håndklæde. Når det er tid til at folde det hele op igen, kan du bruge pull ledningen for at lukke den og holde dine personlige ejendele sikkert. Forvent at betale lige under $ 30.

Beach Buddy Beach Tote

The Beach Buddy Beach Tote Bag er en Mulepose og håndklæde i ét. Det sker i dit valg af et tydeligt lyst mønstret stof. Alle tasker er lavet med to lag for holdbarhed og kommer i to størrelse muligheder. Den voksne størrelse taske er prissat omkring $ 30 og kids 'taske er prissat omkring $ 20. Begge størrelser har en ydre delt lomme, kan elementer såsom bøger og vandflasker. Tasken har også en lomme på øverste hjørne af håndklæde til at beskytte dine emner mens om i solen.

Itsa strandtaske

Badehåndklæder, der bliver til strandtasker

ITSA strandtaske og håndklæde

Itsa Beach Bag er en frotté strand taske, der bliver til en stor strand håndklæde. Når åbnet for et håndklæde, der er tre lommer på venstre og højre side samt en lomme til at holde din iPod eller telefon. Der er også en lynlås lomme til at holde dine værdigenstande sikkert, en klap for at hjælpe med at holde dine fødder fra solskoldning og bånd på hver side, som kan fastgøres til en lounge stol.

Den Itsa Beach Bag kommer i mønstre som striber og det amerikanske flag og i lyse solide farver som blå, pink, turkis, rød og grøn. Det er prissat mellem $ 30 og $ 40.

Bekvemmelighed og Style

En strand håndklæde taske er en bekvem måde at tote din strand Essentials i stil. Da du ikke behøver at bære en separat håndklæde, vil din strand taske være lettere og have mere plads til elementer såsom bøger, blade, solbriller og mere. Husk, at da håndklædet ofte får våde og sandet, vil du ønsker at vaske og tørre det inden næste brug. Du kan selv ønsker at have mere end én på hånden, så du er aldrig uden en pose til at tote til stranden.