Bad og køkken design magasiner

Bad og køkken design magasiner
Drej til design mags til dekoration inspiration

Bad og køkken design magasiner indeholder side efter farverige side af design inspiration til to af de mest funktionelle rum i dit hjem. Fra fransk land køkkener til spa stil badeværelser og alt i mellem, hvis du har forestillet sig det til dit badeværelse eller køkken, er der et magasin, der har bragt denne idé til livet i dens sider.

Populære bad og køkken design magasiner

Har du brug for nogle dekoration ideer og design rådgivning til dit køkken eller badeværelse? Giv følgende bad og køkken design magasiner en prøve:

  • Køkken Bad Ideas - Denne online magasin er en del af Better hjem og haver netværk af interiør design hjemmesider. Udover hyppige nye funktioner og indhold, webstedet har en enorm mængde af arkiveret materiale til at hjælpe dig med at få design ideer og komme ind i detaljerne grovkornet planlægge din udsmykning projektet.
  • Køkken og Bad Design News - Zinio er tilgængelig i både print og online udgaver. Selv om det er rettet mod handel snarere end amatør designere, er der masser af nyttige oplysninger at hente om du tager på klienter eller laver din egen remodeling projektet. Du kan finde info om køkken og badeværelse produkter og leverandører, design teknikker og ideer og dækning af de nyeste trends. På hjemmesiden kan du også få adgang til web-casts, der giver dig yderligere instruktioner om udførelsen af ​​forskellige køkken og badeværelse design projekter.
  • Køkken og Bad Business - Køkken og Bad Business er en anden magasin med en handel fokus, der stadig gælder for den DIY designer. Der er masser af dybdegående dækning af industrien selv, men stadig masser af inspiration og ideer til nye drejninger på køkken og badeværelse design. Publikationen er tilgængelig på tryk og online. På hjemmesiden kan du også gennemse en omfattende købers guide til at hjælpe dig med at finde ud af, hvilke produkter er de bedste egnet til dit hjem.
  • Underskrift Køkkener og bade - Signature Køkkener og bade er primært en trykte udgave, selvom de har en hjemmeside, der har en begrænset mængde materiale fra den trykte version. Magasinet sætter fokus på fremvisning nyindrettede køkkener og badeværelser skabt af forskellige hold af professionelle designere og er et fantastisk sted at gå idé shopping. Du kan også finde tips om hvilke køkken og bad produkt virksomheder er de mest pålidelige.
  • Remodeling Magazine - Remodeling Magazine er en anden trykte udgave med begrænset online publicering. Selvom fokus her er ikke på køkkener og badeværelser specifikt, er der omfattende dækning af ombygning af begge disse værelser. Zinio er godt ikke kun for kreativ inspiration, men også for nogle af de mere sorte og hvide aspekter af dit projekt, ligesom budget og hvordan din remodeling kan påvirke dit hjem værdi.
  • Better Homes and Gardens - overmænd hjem og haver er en af de bedst kendte hjem interiør design magasiner omkring. Selv om det måske ikke udelukkende fokusere på køkkener og badeværelser, vil du stadig finde masser af relevant indhold på dens sider. Den trykte udgave og BHG hjemmeside arbejde i tandem - kan du finde mange af de oplysninger fra den trykte udgave online, men ikke det hele. Ligeledes hjemmesiden tilbyder udvidede dækning og arkivering information ikke tilgængelig i magasiner.

Tænk lokalt

Hvis du leder efter endnu flere køkken og bad ideer, kigge efter lokale publikationer. Mange byer har en lokal indretning magasin, der byder job udført af lokale designere, så du kan ikke bare få nogle ideer, men finde ud af, hvem i dit område gør arbejde, du kan lide. Også være sikker på at tjekke de kosttilskud i din lokale avis, hvor du er næsten sikker på at finde indretning relaterede dækning.