Backpain: Ergonomi Tips

Foranstaltninger til forebyggelse

Bortset ordentlig computer arbejdsstation arrangement er der andre foranstaltninger til forebyggelse rygskader såsom: god siddestilling, regelmæssige pauser og udføre øvelserne regelmæssigt.

Hvad er det?

"Sæt dig ret op!" "Stand up straight" "Træk dine skuldre tilbage!"
Vi alle hørt det som børn, og dem var grundlæggende for vores gode arbejdsstillinger.
Definition for arbejdsstillinger kan være: kropsholdning er en vane, som er udviklet ved at gentage bevægelser og mønstre over tid og i de fleste tilfælde.
Opretholdelse god eller dårlig kropsholdning er ikke noget, der er tænkt på, men det kan forbedres med mange forskellige teknikker.
God kropsholdning giver kroppen til at fungere på sit bedste, men "dårlige" arbejdsstillinger kan forårsage stiv hals, skuldre bøjet fremad eller trukket stramt tilbage, begrænset vejrtrækning, trykken i benene, ondt i ryggen, hovedpine og andre smertefulde symptomer.

Vedvarende kropsholdning

Hvis du med held opretholde en vedvarende kropsholdning men smerte stadig eksisterer, du sikkert gerne vide, hvorfor er, at det sker.
Selv den bedste position af kroppen kan forårsage træthed af de posturale muskler.
Hvis du sidder hele dagen, lejlighedsvis stå, gå eller bare justere dit sæde eller bordhøjde nogensinde så lidt til at ændre postural position af kroppen.

Siddende

For alle, der har sidder job bedste måde at undgå ryg og nakke smerter er at holde en korrekt kropsholdning, mens du arbejder. Forsøg altid at sidde højt med en svag bue i din lav ryg og din hage gemt i. Du må ikke daske eller runde skuldre og hoved fremad

Typing

Tag hænderne fra tastaturet, når de ikke aktivt at skrive, for at give din ryg, nakke og arme til at slappe af.

Screen positionering

Position skærm i armslængde, en anelse under øjenhøjde og lige foran dig.
Sæt dokumentholder tæt på skærmen, i samme afstand fra dine øjne.

Discs skader

Folk, der gør en stor sidder eller løft er i stor risiko for lavere rygskader. Grunden er det fordi disse aktiviteter svækker annulus fibroser af intervertebral disc.

Bryde fra sidder

Du bør aldrig sidde større end en time ad gangen. Efter hver time, du skal stå i et minut og strække dine ben og ryg.

Computer og nakkesmerter

Måske du kunne være en af ​​de mange syge fra ryg og nakke smerter, snart?
Fra klinisk observation, er forekomsten af ​​nakkesmerter steget med den øgede brug af computere på arbejdet, i skolen og også i hjemmet.

Korrekt kropsholdning

Organets holdning er vigtig, fordi, god kropsholdning er en væsentlig del af alle aktiviteter for at minimere skadelige stress på rygsøjlen.
Prøv at bevare denne position, især hvis din ryg gør ondt eller anden grund.
Din hage skal være lidt gemt, skuldre lidt tilbage og niveau med bækkenet flyttet fremad lade hofterne at tilpasse med anklerne.

Årsag til nakkesmerter

Hvis du har nakke eller skuldersmerter kontrol placeringen af ​​din computerskærm. Sandsynligvis den er placeret for langt væk, og det er grunden til, at du flytter hovedet frem. Forward hoved kropsholdning forårsager en nedsat blodtilførsel til de posturale muskler, hvilket resulterer med smerter i nakke, skuldre og arme.

Advarselsskilte

Tidlige advarselstegn på posturale problemer kan omfatte den manglende evne til at sidde eller stå i længere tid eller stivhed, når stigende fra en stol efter at have siddet i længere tid.

Hvad er ergonomi?

Ergonomi beskæftiger sig med samspillet mellem menneske og maskine. I dag, i computer alder, denne gren af ​​videnskaben meste refererer til samspillet mellem menneske og computer.

Goal

Et mål af ergonomi er at rette arbejde design eller dårlig arbejdstager vane, væsentlige årsager til skader. Forsøge at rette hver af disse til en vis grad, og risikoen for skade i fremtiden vil blive stærkt reduceret.

Besvarelse af telefonen

Læn dig tilbage i stolen og støtte rygsøjlen, mens du besvarer telefonen. Telefon headset er en god løsning for nakke-skuldersmerter forebyggelse.

Sikker komme ind og ud af en bil

For dem med rygsmerter, selv simple opgaver, såsom at komme ind og ud af bilen, kan forårsage øget smerte. Den drejende bevægelse generelt bruges til at komme ud af bilen, kan forårsage spasmer i lænden muskler, som kan lægge pres på følsomme nerver.

For at sikkert komme ind i bilen, mens faldende risiko for øget rygsmerter, kan du prøve disse enkle trin.

1. Åbn din bildør så bredt som muligt.

2. Vend rundt, så din ryg er mod bilen, og sidde ned direkte på kanten af ​​autostolen, så dine fødder er både på jorden.

3. Uden at vride din lav ryg, begynder at dreje hele din krop mod fronten af ​​bilen. Hold dine fødder og knæ direkte foran din krop, mens du gør dette.

4. Hvis komme ind på førersædet, løft dit højre ben ind i bilen, nær kanten af ​​døren. Hvis at komme ind i

passagersæde, start med venstre ben.
5. Fortsæt med at dreje kroppen, holde dine fødder og knæ direkte foran dig, indtil du kan løfte din venstre ben ind i bilen.

6. Flyt langsomt, i små trin, indtil du er placeret korrekt i bilen.

Når at komme ud af bilen, vende denne proces.

Nøglerne til at komme ind og ud af en bil med den mindste mængde af smerte omfatter:

1. Flyt langsomt - tage din tid

2. Hold dine fødder og knæ lige foran dig - det holder dine hofter på linie med resten af ​​kroppen.

3. Undgå at vride din torso til enhver tid.

4. Brug de indbyggede håndtag i de fleste nyere biler, til at lede og støtte din overkrop under den drejende proces.