Back-to-School Mode til Young Boys

Back-to-School Mode til Young Boys

Med så mange tøj valg for drenge på markedet, kan det være overvældende, når du forsøger at beslutte hvad du skal vælge til din søn og, vigtigst af alt, hvad der er passende for skolen. Sørg for, at børn vælger stykker, der er on-trend og sjov, så de ønsker at få klædt om morgenen og hovedet ud af døren for skolebus!

Back-to-School modetrends for små drenge

Emerald Green Tops

Color er nøglen til børn, fordi det øjeblikkeligt trækker dem til forskellige beklædningsgenstande. Samlet set lyse farver er altid vindere til børn året rundt, men smaragdgrønne er en meget populær farve til denne kommende skoleår! Så gem denne juvel tone i tankerne, når du er shopping, og din lille fyr vil være på punkt med sine farvevalg.

Der er også en masse flotte farver for at understøtte denne tone, herunder beige, kaki, mørk vask denim, og sjove popper af farve som lilla og kongeblå lilla nuancer. Bare sørg for, at den smaragdgrønne er centrum for opmærksomhed!

Store shopping muligheder omfatter:

 • Bull Print Pique Polo - Solgt på populære børnetøj butik Crazy 8 og (tilgængelig online), denne top er en sand vinder for overgangen fra varm til køligt vejr for tilbage til skolen! Det er 100% bomuld for nem maskinvask. Din søn kan nemt bære en lang T-shirt nedenunder for ekstra varme. Det leveres i størrelserne 4 til 14 år og retails i $ 10 til $ 15 prisklasse.
 • Under Armour Kids Hoodie - Denne hættetrøje er den perfekte garderobe afgørende for drenge dette skoleår! Det giver ekstra varme og er stærkt vandafvisende, så den nemt fordobler som en jakke! Det leveres i børnenes størrelser XS til XL i $ 40 til $ 50 prisklasse på Zappos.

Farvestrålende Bottoms

Lyse farver er ikke begrænset til toppe. Designere er også vender sig mod sjove popper af farve på bunden. Det betyder at søge efter din lille fyr skole bukser i deres yndlingsfarver!

Fun-farvede bunde inkluderer:

 • Twill Pants - H & M er stedet på med deres farvestrålende bukser denne sæson for drenge, og de er markeret på sådan en utrolig fantastisk pris! Solgt for omkring $ 10 pr par, disse bunde kommer i forskellige farver og er let for dine små drenge til at køre rundt i, og føle sig godt tilpas. De kommer i størrelserne 2 til 10 år.
 • Chinos - Også fra H & M, farvede chinos er fantastisk til alle de små fyre derude, der elsker at bære farver og have det sjovt med deres garderobe. Disse er 100-procent bomuld og kan vaskes nemt i maskinen. De kommer i størrelser designet til at passe småbørn til ti-årige. Disse er en lille smule dyrere på omkring $ 15, men de er helt det værd!

Layered Tøj

Lagdeling er en fantastisk måde for unge drenge til at vise deres personlige stil denne back-to-school sæson. Denne overgangsordning stil giver dem mulighed for at holde varm som vejret bliver koldere. De kan også kaste lag som det bliver varmere i løbet af skoleåret eller som deres aktivitetsniveau ændres.

Lad din søn vælger et par sjove grafiske tees for lagdeling fordi Marvel-figurer samt kranier er populære i denne sæson! Har ham smide på en kortærmet plaid eller stribet nede skjorte over tee, og bære det knappet. Denne stil fungerer over kort ærme eller langærmede grafiske tees.

Prøv denne fantastiske kombination:

 • Marvel Tees & Tops - Vælg mellem et stort udvalg af drenge tees at funktionen din søns yndlingsfigurer fra den officielle Marvel shop. Korte og lange ærmer stilarter er tilgængelige i en række farver og stilarter. Uanset om din lille mand er en fan af Spiderman, Thor, eller Captain America, kan du finde gode muligheder her. Drenge størrelser 2 til 10 er til rådighed, og i prisklasser fra omkring $ 12 til 25 dollar.
 • Stripe Oxford Shirt - Denne store knap ned fra Gap par perfekt med Marvel tees, men det kan også bæres af sig selv for de øjeblikke børnene har brug for at klæde sig i skole eller andre lejligheder. Den kommer i XS til XXL og er lavet af en blød bomuld fabrikation, der er behagelig at have på af sig selv. Du kan købe dette i $ 20 til $ 30 prisklasse.

Zip-Up Hættetrøjer

Endelig skal du sørge for, at du får din lille dreng en stor ensfarvet lyne op hoodie der kan fordoble som et fald jakke. Han vil leve i dette punkt; det bliver en anden hud, da han går fra skole til aktiviteter og så hjem igen.

Disse er nogle store muligheder for at få dine indkøb i gang:

 • Old Navy Logo applikationsfoden Hoodie - Old Navy har store zip up hoodie muligheder som byder mærkets logo, og de er perfekte til at bære året rundt. Denne praktisk mulighed for drenge er en fantastisk tilføjelse til enhver garderobe. Denne specifikke hoodie kommer i drenge størrelser XS til XXL og er så hyggeligt, at din søn aldrig vil ønske at tage det ud! Du kan købe dette produkt i $ 15 til $ 25 prisklasse.
 • Letvægts Tee Hoodie - Også fra Old Navy, denne mulighed er lidt mere let. Det er fantastisk til lagdeling og kan bæres under tunge jakker som vejret skifter. Den kommer i XS til XXL og er en bomuld / poly blanding for nem vask og iført. Du kan købe dette i $ 13 til $ 18 prisklasse.

Hovedpunkter at tænke over, når Shopping for Boys

 • Komfort: Drenge kan lide at bevæge sig rundt med lethed og være aktiv. Sørg for at vælge stykker, der giver din søn til at bevæge sig frit eller kan han ende med at bære sine nye klæder bare én gang!
 • Omfattende yndlings ting: Uanset om det er farver, action figurer, eller noget andet, så sørg for din søns garderobe viser off hvad han er interesseret i den måde han vil være mere tilbøjelige til at bære sin nye tøj..
 • Nem mix og match: Ligesom piger, drenge gerne have uafhængighed få klædt på egen hånd. Når du køber stykker til Tilbage til skolen, der er nemme at mikse og matche og arbejde med din søns eksisterende garderobe, har du lige lavet skole morgener lettere for dig selv!

Inddrag dit barn i Shopping

Sørg for at involvere din søn i back-to-school shopping proces! Jo mere involveret han er, jo mere ophidset han vil være om at få klædt, som sætter lader stress på dig. Lad din lille mand vise sin personlige stil og virkelig nyde back-to-school shopping oplevelse!