Bachelorette Party Cakes

Bachelorette Party Cakes


Polterabend kager er et sjovt, erotisk fræk præg føje til fejringen af ​​dine venners kommende nuptials. Typisk formet i form af en mands penis, vil det være en samtale stykke (ingen ordspil bestemt) og en genstand af nysgerrighed for alle der deltager i arrangementet. Efter alt, vil din ven snart være en gift kvinde, så du kan lige så godt lade hende nyde nogle sidste single liv sjovt. Hvor finder du en kage som denne? LoveToKnow er her for at hjælpe dig med at finde nogle gode kilder, hvor du kan købe dem, eller få forsyninger og opskrifter til at lave en selv.

Polterabend Cakes.com

Hjemmeside: www.bachelorettepartycakes.com

Hvis du leder efter tips om hvordan man laver en polterabend kage selv, denne hjemmeside tilbyder nogle sjove råd og masser af billeder til at hjælpe dig i gang. De understreger at du ikke behøver at være ekspert bager at gøre en af ​​disse lækre mand desserter, og du kan have en masse sjov at gøre det særlige "medlem" for din vens polterabend arrangement.

Bachelorette Party Cakes

Planet Bachelorette.com

Website: www.planetbachelorette.com Leder du efter nogle frække polterabend ideer? Planet Bachelorette.com er canadisk polterabend levering butik designet af et nygift par i 2005. Efter oplever problemer med at finde den helt rigtige polterabend poster, blev de inspireret til at gå ind i erhvervslivet for sig selv. Sammen med frække bage ware, kan du købe andre ting som dekorationer, invitationer, spil, slør, service og andre sjove ting.

Polterabend Heaven

Website: www.bachelorettepartyheaven.com anden stor kilde til at finde disse liflig og forjættende ting til din vens sidste dage som en enkelt kvinde. Find et stort udvalg af bachelorette part favoriserer, spil, service, dekorationer, invitationer og erotiske fade til at særlige fest kage.

Bachelorette Party Cake Bagerier

Leder du efter en god bageri, der gør erotiske bachelorette kager? Herunder er en liste over nogle steder rundt omkring i USA.

Miami, Florida

  • Risque Forretning Bageri og Café

Tucson, Arizona

  • Voksen Erotiske Kager - 3308 E Grant Rd, Tucson, AZ 85716 - Telefon: (520) 322-9966

Berkeley, Californien

  • Voksen Erotiske Kager og chokolade - 1561 Solano, Berkeley CA - Telefon: (510) 527-9616.

Erotic Bakery med flere lokationer

  • Kopps Bageri Leverer og skibe erotiske kager i hele USA. Flere steder i forskellige stater, herunder Californien, Arkansas, Arizona, Connecticut, Colorado, Delaware, Florida, Georgia, Hawaii, Illinois, Indiana ... og meget mere.


Af Sheila Robinson

Relaterede links

  • Bachelorette parter
  • Bachelorette Party Favors
  • Bachelorette Party Games
  • Bachelorette Party Idéer
  • Voksen Party Temaer

.