Bachelor: Online bachelorgrad i Teknologi Tips

Hot Trends i den: Train i dag for Tomorrow

Online tekniske grader er ikke kun praktisk, men give mulighed for at komme i stueetagen af ​​nogle af de hotteste ledige job. Her er blot nogle af de spændende og efterspurgte job, som du kan konkurrere om med en online teknisk grad:

 • Netværk Expert
 • Information Architect
 • Hjemmeside / Database Integrator
 • Web programmører og udviklere
 • E-Commerce CFO

Der er rig mulighed for at specialisere sig inden for en teknologi uddannelse. Et par almindelige specialiseringer inkluderer:

 • Computer & Information Security
 • Computer Programmering
 • Databaser
 • Netværk Arkitektur og Design
 • Multimedia og Animation
 • Software Engineering
 • Telekommunikation
 • Webudvikling

En ekstra fordel er, at næsten alle disse stillinger forventes at vokse mere end gennemsnittet gennem 2014 Ifølge Bureau of Labor Statistics. For dem, der søger mindre tradition ruter af beskæftigelse er der masser af freelance arbejde og konsulentydelser muligheder fra Fortune 500-virksomheder til regeringen. Valget er dit!

Overførsel Credit for Teknologi Degree Programs

Mange mennesker er interesseret i at tage online-teknologi kurser for at fortsætte eller færdiggøre en grad online, men er usikker på hvordan man kan overføre kredit- eller bestemme, om de kurser, de tog et andet sted, vil blive accepteret. Her er hvad du har brug for at forstå, om meritoverførsel mod en uddannelse.

Først skal du sørge for kollegium eller universitet er akkrediteret af en af ​​følgende akkrediterings- enheder:

 • Middle stater Sammenslutningen af ​​skoler og skoler
 • Northwest Sammenslutningen af ​​skoler og gymnasier
 • New England Sammenslutningen af ​​skoler og gymnasier
 • Southern Sammenslutningen af ​​skoler og gymnasier
 • North Central Sammenslutningen af ​​skoler og skoler
 • Vestlige Sammenslutningen af ​​skoler og gymnasier

Gymnasier og universiteter, der er akkrediteret af en af ​​de ovennævnte programmer er bredt anerkendt som at tilslutte sig et kvalitetsniveau, der er anerkendt af andre godkendte skoler. For eksempel, hvis du tjener en bachelorgrad fra et akkrediteret kollegium og derefter ønsker at forfølge en kandidatgrad på en anden skole, du har sikkerhed for, vil blive anerkendt. Ligeledes, hvis du har taget klasser på et akkrediteret kollegium og ønsker at overføre dem til et andet program, så har du tillid, de er af samme kvalitet.

Det er måske ikke nok! Det er vigtigt at forstå, at hver skole har forskellige regler for, hvad der kræves for at tjene en grad, herunder et minimum antal timer, der skal optjenes på et kollegium, før de giver en vis grad. Det kan være nødvendigt at tage flere klasser på den nye skole, for at opfylde de standarder fastsat af den skole. Sørg for at spørge, hvor mange kredit timer skal være optjent på skolen selv for at være berettiget til at opgradere.

En anden almindelig situation forskelle mellem programkrav. Nogle gymnasier har krævet kurser med valgfrie kurser, der er forskellige fra program for undersøgelse, du kan have stødt på din tidligere kollegium. Find ud af på forhånd, hvis du bliver nødt til at tage ekstra kurser, eller andre krav for at fuldføre din uddannelse. Vær særlig opmærksom på de præfikser af kurser. Kurser Det kan lyde det samme kan være helt anderledes!

For at sikre du får så meget kredit som muligt og fuldt ud at forstå, hvad der vil være nødvendigt, tale med en akademisk rådgiver og anmode om en fuldstændig anmeldelse af overførsel studerende for at afgøre på forhånd, hvad du vil være i stand til at overføre.

Fire måder at finansiere en teknologi Degree Program

Der er mange måder at betale for en teknologi kurser eller endda en online teknologi uddannelsen. Mange mennesker er i stand til at bruge mere end én metode, så planlægge en tid til at tale med en hjælp officer finansiel der kan hjælpe dig til at bestemme din fulde berettigelse til hjælp.

1. Hvis du i øjeblikket er ansat så begynde med den menneskelige ressource afdeling på dit job. Mange medarbejdere er berettiget til undervisning refusion især hvis det vil øge deres nuværende job færdigheder. Vær sikker på at finde ud af præcis, hvad der er omfattet, og eventuelle bestemmelser, såsom mindste klasse kræves for tilbagebetaling.

2. Kontakt FAFSA ellers kendt som gratis program for Federal Student Aid på det amerikanske Department of Education. Du kan besøge hjemmesiden eller ring (800) 4-FED-AID (433-3243).

3. Find et stipendium. Stipendier er overalt så holde dine øjne og ører åbne. For at udføre en omfattende legat søgning besøg Fastweb. Fastweb indeholder en enorm database over stipendier med støttekriterier klart opført.

4. Skole finansiel støtte kontor. Dette er et must. Næsten alle skoler har private stipendier ud over tilskud, lån, udskudte betaling planer og meget mere. Planlæg en tid til at tale med en finansiel støtte rådgiver til at undersøge alle tilgængelige muligheder.

Certificering eller Degree: Teknologi kurser og programmer

Online colleges og universiteter tilbyder en så bred vifte af kurser, certificeringer og uddannelser, at det kan være svært at vælge. Her er et par skridt til at få dig i gang.

Først klart definere dit mål. Hvis du ikke har en grad og planlægger at fortsætte din uddannelse kontroller, kollegiet er akkrediteret og seriøst overveje at få en grad. Dette vil tillade dig at yderligere din uddannelse i fremtiden. Sekvensen af ​​grader er typisk som følger:

 • Associates
 • Bachelors
 • Masters
 • Ph.D

Hvis du tjener en online associerede grad fra et akkrediteret kollegium så har du mulighed for at fremme din karriere på et senere tidspunkt. Ikke alle programmer tilbyder hver type grad, og der er mange krav forbundet med hver, så det er bydende nødvendigt, du taler med en akademisk rådgiver for at forstå præcis, hvad der kræves.

Hvis du har en grad, men vil gerne tjene en højere grad så kan du også overveje en uddannelse. For eksempel mange mennesker med en bachelorgrad finde opnå en kandidatgrad giver dem en konkurrencefordel, når det kommer til tid til en forfremmelse.

På den anden side, måske vil du gerne opdatere dine færdigheder uden at forpligte sig til en hel uddannelse. Certificering giver anerkendelse af den nye færdighed sæt, men uden de perifere kurser forbundet med en fuld grad. Certificering er også en stor mulighed for en person midt i jobskifte eller som ønsker at indtaste et nyt felt på kortest mulig tid. Chancerne er der er et program for hvad du har brug!

Teknologi Degree Programs du kan tjene Online

Uanset om du er på vej ind kollegium for første gang, eller en erfaren professionel, der gerne vil opgradere dine teknologiske færdigheder, der er mange online teknologi uddannelser og kurser at vælge imellem, herunder nogle du måske aldrig overvejet!

Teknologi færdigheder er i høj efterspørgsel, og der forventes vækst i beskæftigelsen at være højere end gennemsnittet gennem 2014 for alle disse områder. Hvis du kan lide teknologi så her er blot et par områder at overveje:

 • Computer eller Informationsteknologi: Hvis du ikke kan få nok af computere og teknologi kan dette være den perfekte pasform! Computerteknologi er et bredt felt, og giver dig mulighed for at arbejde i en række forskellige indstillinger.
 • Instruktions-teknologi: Sæt de teknologiske færdigheder til at arbejde undervise andre! Skoler, gymnasier, regeringen og virksomheder har brug for dygtige Instructional Technology eksperter til at designe og implementere uddannelsesprogrammer.
 • Health Information Technology: For dem, der gerne vil sætte deres teknologiske færdigheder til at arbejde i et medicinsk relateret område dette er en perfekt pasform! Medicinsk terminologi opfylder højteknologi i dette voksende område.

Alle disse områder giver yderligere muligheder for freelance eller konsulentarbejde for dem, der ønsker en alternativ beskæftigelse indstilling. Der er mange sub-specialer i hver områder, så sørg for at diskutere dine muligheder med en akademisk rådgiver, der kan hjælpe dig med at udforske alle tilgængelige muligheder.

Optjening en grad i Instructional Technology

Optjening en grad i Instructional Technology har aldrig været nemmere takket være tilgængeligheden af ​​online teknologi uddannelser. Online-programmer er nem, fleksibel og give studerende mulighed for at forfølge en grad, mens du arbejder. En ekstra fordel ved at tage en online teknologi grad program er, at du får værdifuld praksis, mens du tager dine kurser! De fleste programmer giver økonomisk støtte til dem, der har brug for det, så sørg for at udfylde et ansøgningsskema ved ansøgning til et program.

En uddannelse i Instructional Technology tillader kandidat en stor fleksibilitet og kreativitet med hensyn til type arbejde de udfører, og i hvilken egenskab. Skolesystemer, gymnasier, regeringen og virksomheder bruger instruktions teknologer til at undervise og uddanne studerende og ansatte. Det er en fantastisk grad for en person, der nyder kreativitet kombineret med teknologi. Ifølge Bureau of Labor Statistics, forventes væksten job at ligge over gennemsnittet i forhold til andre karrierer gennem 2014. Kandidater skal have vanskeligt ved at finde beskæftigelse efter endt uddannelse!

Instructional Technology er et relativt nyt område, og mange mennesker er ikke klar over det store antal arbejdspladser, du kan konkurrere om med en grad i Instructional Technology. Nedenfor er blot nogle af de spændende karrierer til rådighed:

 • Pædagogisk teknolog
 • Instructional teknolog
 • Instructional Designer
 • Distance Learning koordinator
 • Instructional Technology manager / Administrator
 • Teknisk support Specialist
 • World Wide Web Specialist
 • Instructional Technology Bibliotekar

Der er en bred vifte af indtjeningsmuligheder forbundet med forskellige jobs inden for instruktions-teknologi: forvente at tjene overalt fra $ 25.000 til $ 75,000 afhængigt af dine pligter og placering. Der er også rig mulighed for rådgivning eller freelance arbejde for dem, der nyder at arbejde i ikke-standard formater.

Hvis du er interesseret i at tjene en grad i Instructional Technology skal du udfylde en ansøgning til kollegiet efter eget valg. Det er stærkt anbefales, at du taler med en akademisk rådgiver eller optagelse rådgiver tidligt i ansøgningsprocessen, så du forstår præcis, hvad de skal forvente. Vær forberedt på at sende gymnasiet eller GED udskrifter, referencer, den udfyldte ansøgning med det relevante program gebyr, og alle andre særlige oplysninger. Hold øje med deadlines! Husk, alt skal indgå i din ansøgning pakke ved bestemte tidspunkter, der optages af en bestemt periode. Det er nemt at miste overblikket over alt så lave en liste og kontrollere det ofte!

Optjening en Health Information Technology Degree

Optjening en Health Information Technology grad har aldrig været nemmere takket være tilgængeligheden af ​​online teknologi uddannelser. Online-programmer er nem, fleksibel og give studerende mulighed for at forfølge en grad, mens du arbejder. De fleste programmer giver økonomisk støtte til dem, der har brug for det, så anmode om en ansøgning om økonomisk støtte, når de anvender et program.

En Health Information Technology grad gør det muligt for kandidat til at slutte en af ​​de få medicinske relaterede områder, som ikke kræver direkte kontakt patient. Ifølge Bureau of Labor Statistics, forventes væksten job at være over gennemsnittet i forhold til andre karrierer gennem 2014, hvilket betyder kandidater bør ikke have svært ved at finde beskæftigelse efter endt uddannelse.

Når du opgradere med en sundheds informationsteknologi grad kan du forvente at tjene omkring $ 25,000 om året. Ifølge BLS, median årsløn var $ 25,590 i 2004 med det laveste 10 procent tjener mindre end $ 17,720 og den højeste 10 procent tjener mere end $ 41,760. Disse positioner har normalt en for 40 timers arbejdsuge med fordel pakker, der omfatter forsikring, ferie og meget andet.

Hvis du er interesseret i at tjene en Health Information Technology grad skal du udfylde en ansøgning til kollegiet efter eget valg. Det er stærkt anbefales, at du taler med en akademisk rådgiver og optagelse rådgiver tidligt i ansøgningsprocessen, så du forstår præcis, hvad de skal forvente. Vær forberedt på at sende gymnasiet eller GED udskrifter, referencer, den udfyldte ansøgning med det relevante program gebyr, og alle andre særlige oplysninger.

Hold øje med deadlines! Husk, alt skal indgå i din ansøgning pakke ved bestemte tidspunkter, der optages af en bestemt periode. Det er nemt at miste overblikket over alt så lave en liste og kontrollere det ofte!

Kvinder i datalogi

Industrien af ​​højteknologi var engang mættet med mænd. Men det er simpelthen ikke rigtigt i dag. Som flere kvinder at deltage i arbejdsstyrken, er de også nå større uddannelse. Og kan mange af disse kvinder opnår deres ekspertise hjemmefra via online teknologiprogrammer. Flere kvinder end nogensinde søger bacheloruddannelser i teknologi og blive aktiv i computeren området. Den stereotype "computer nørd", ikke længere eksisterer i det, der nu en dot com generation. Flere kvinder er nu Webmasters, samt yderligere drejning computerindustrien på hovedet.

Online Bachelor Degree Experience

Mange mennesker nyder den online bachelorgrad oplevelse. Ikke alene det giver redskaberne til at få viden og praktisk uddannelse, kan det bringe en følelse af selvtilfredshed til kandidat. Klasser kan være selv-ledede, uden ekstern hjælp. Der er også synkrone, instruktør-ledede kurser, genskaber klasseværelset miljø på internettet. Hvad mange føler at være den bedste del af en online bachelorgrad er mulighed for at gå til klasse på ens fritid. Med hektiske tidsplaner, børn, eller måske endda et fysisk handicap, kan online oplevelse være den eneste mulighed.

Online bachelorgrad i Teknologi

En online bachelorgrad program bringer en stor ting at en elev: bekvemmelighed. Studere teknologi kan gøres lige så grundigt off campus som det kan på campus, så dem med travle hverdag kan finde Internet kurser for at være den bedste mulighed. Hvis du vil deltage i college online med fokus på teknologi er en fordel i online-undervisning. De, der har nogen form for fysisk eller indlæringsvanskeligheder vil finde, at tage klasser fra komfort hjem for at være en livsændrende plus.

Hvad skal du se efter i en teknologi Degree Program

De fleste er nu klar over den høje konkurrenceevne i it-branchen. De, der engang var hoppe med på vognen af ​​den stigende Internet-markedet er nu fladet ud. Det betyder ikke, en grad i teknologi er en dårlig ting, dog. Faktisk med den rette uddannelse, kan det være en meget klogt træk. Når forsker gymnasier til en bachelor af teknologi, kigge efter følgende:
* Akkreditering
* En alsidig læseplan, der tog i ledelse
* Muligheder for at arbejde i gruppe projekter
* Hæderkronede finansiel bistand afdeling
* Lovende statistik involverer tidligere kandidater

Hvorfor vælge en karriere i computere?

I dagens verden, alle har brug for grundlæggende computerfærdigheder. Næsten alle større virksomhed har en officiel hjemmeside, og som ikke har en e-mail-adresse? Med dette niveau af mætning, har teknologien også blevet lidt af en besættelse og en afhængighed i vores kultur. Det er præcis grunden til en bachelorgrad i teknologi eller computere vil komme i handy. Der er mange niveauer for beskæftigelse for dem med en bachelor i teknologi. Selv om markedet er oversvømmet med computer-relaterede grad indehavere, er der altid en efterspørgsel et sted for en person, der er ekspert i teknologi.

Jobmuligheder i Technology

Efter at tjene din uddannelse i teknologi og bruge utallige timer mastering computeren regimer enten gennem din online teknologi klasser, eller via klasseværelset expirements kan mulighederne i teknologien eller computer felt være ganske indbringende. Men det er et meget konkurrencepræget område, så mange mennesker søger disse sekscifrede positioner inden store virksomheder. Nogle vil måske opleve, at de er nødt til at tage en væsentligt lavere løn især når de starter deres karriere. Men der er masser af disse højt betalte job derude og heldigvis, det meste af verden er afhængig af dem, der forstår teknologi. Netværk og postgraduate grader øge ens chancer for at blive den såkaldte "dot.com millionær".

Graduate Programmer

Studerende, der har dimitterede med en bachelor i teknologi kan finde sig selv ringere i deres valgte område. Selvom der er mange virksomheder, som ansætter teknologi guruer, er der ikke en masse sekscifret startløn for den gennemsnitlige bachelor. Den bachelorgrad program forbereder de studerende til rigor og fordele en kandidatuddannelse eller PhD. En postgraduat grad, som kan tages online, mens du i øjeblikket er ansat i teknologi eller business administration kan sikkert give en kandidat overhånd. Økonomisk støtte er til rådighed for dem, der ikke har råd til at udskyde deres karriere for et par år endnu.

Alsidighed af teknologien Degree

En bachelorgrad i teknologi er en meget alsidig én. Mens mange antager, at en grad i computer: at flytte sig over på noget som software engineering, der er mange andre former for relaterede områder, der nyder godt en teknologi grad. Endnu mere så, at have en online teknologi grad giver eleverne et løft som hele programmet er afsat til og taget via online og edb-kurser. En, der er bekendt med mange programmer kan endda glide ind i et andet felt end computere, såsom grafisk design eller udgivelse. Også, er selvstændig virksomhed altid en drøm om dem, der ikke kan lide efter andres fodspor. En teknologi kandidat kan blive en vellykket webmaster eller tekniker uden at arbejde for andre end sig selv.

Den Bachelor of Technology

En bachelorgrad i teknologi eller online bachelorgrad i teknologi fokuserer på computeren og ledelsesmæssige uddannelse af studerende. Det er en fire-årig bacheloruddannelse, der dækker kurser såsom softwareudvikling, operativsystemer, programmer, database teknologi og netværk. Hvis du arbejder hen imod grad online, kan klassen og kurset struktur være forskellige afhængigt af din tidsplan og tid tilgængelighed. Det er en meget efterspurgt grad, som verden er blevet så oversvømmet med teknologiske fremskridt og afhængigheder. Den Bachelor of teknologi kan åbne mange døre i denne mest indbringende industri.

Arbejdsgivere i Technology

De, der har dimitterede med en bachelor af teknologi enten online eller oncampus har mange valgmuligheder, når de søger tjenestesteder. Nogle af disse steder kan endda være overraskende. Når man overvejer jobmuligheder, se til disse steder:

* Software selskaber

* Banker

* Universiteter

* Forsikringsselskaber

* Statslige organer

* konsulentfirmaer

* Detailhandel

* designfirmaer