Baby Shower: Nursery Decor TipsPlads til at vokse

Når du vælger planteskole indretning, huske på, at din nye baby vil være et lille barn, før du ved af det. Du ønsker ikke at investere så meget tid til at designe en børnehave, kun at gøre en komplet makeover et par år senere.

Tænke fremad kan spare dig kostbar tid og penge i fremtiden. Her er nogle tips til at designe et værelse, der vil vokse med dit barn:

  1. Vælg en neutral væg farve, der vil passe en række temaer. Det kan være kønsspecifik, men hvis du går med pink eller blå, vælge en mere dæmpet tone.
  2. Hold dig væk fra permanente vægdekorationer, ligesom væg papir og vægmalerier. Brug af flytbare vægtæpper vil være meget nemmere at opdatere senere.
  3. Vælg babymøbler, som ikke behøver at blive udskiftet efter kun et par år. For eksempel får en krybbe, der konverterer til et lille barn seng og et puslebord, der fordobler som en kommode.

Må ikke gå overbord

Picking din planteskole indretning kan være så meget sjov, men nogle mødre kan komme ud af kontrol, når det kommer til tilbehør. Sure, alt ser sød i butikken, men du ikke ønsker din planteskole at ende op med at ligne en katastrofe, fordi der er for meget at se på. Hold nips til et minimum og fokusere på de vigtigste spørgsmål, som virkelig vil trække rum sammen.

Det grundlæggende omfatter møbler, planteskole strøelse, vægtæpper og vindue behandlinger. Disse elementer bør koordineres for at definere rummet i rummet. Hvis du ønsker at tilføje lidt flair, børnenes tæpper er en fantastisk tilføjelse til enhver planteskole. Da det henleder opmærksomheden på gulvet, det giver en jordet brændpunkt, der ikke vil overmande værelset. Der er alle mulige former og størrelser til rådighed, så du kan helt sikkert finde en der passer til din planteskole tema.

Go Green med økologisk bomuld

Oftest er planteskole strøelse vælges ud fra farve og tema, men der er mere at overveje, end hvordan det ser ud. Nogle materialer og farvestoffer indeholder kemikalier, der kan irritere dit barns hud. For en grønnere, sundere indstilling, skal du vælge en krybbe sæt lavet af økologisk bomuld.

En babys hud er tyndere og mere porøse end en voksen, så de har en tendens lettere at absorbere toksiner. Økologisk bomuld er dyrket og forarbejdet uden brug af skadelige pesticider eller kemikalier, hvilket gør det meget sikrere for dit barns sarte hud. Også økologisk bomuld absorberer fugt på en mere effektiv måde end polyester, holde baby, tørrere og gladere. Ud over de sundhedsmæssige fordele, mange mødre hævder det er blødere, mere holdbare og holder længere end strøelse lavet af traditionelle bomuld.

Økologisk bomuld er ikke kun bedre for barnet, men det er bedre for miljøet. Vælge økologisk dyrkede materialer fremmer landbrugsmetoder, der ikke skader miljøet og reducerer mængden af ​​kemiske emissioner til luften.

Safety First

Når du designer din baby planteskole, så sørg for at overveje sikkerheden, når du vælger dit layout og indretning. For at undgå mulige farer, her er et par tips til at hjælpe dig med at træffe rigtige valg:

  • For at reducere sovende farer, skal du vælge en fast krybbe madras og sørg for at det passer godt ind inde i krybbe. Hold også løs strøelse, ligesom tæpper og puder, uden for krybbe.
  • Undgå at hænge nogen væg kunst direkte over barnets krybbe. Ikke alene kunne selve forsendelsen falde på baby, men neglen eller tegnestift bruges til at hænge det kan ende op i barnets krybbe.
  • Anbring ikke krybbe eller puslebord i nærheden af ​​et vindue. Dette vil reducere dit barns eksponering for solen og forhindre kvælning og hængende fare ved at holde draperier snore uden for rækkevidde.
  • Sørg for at dække alle stikkontakter i rummet og sætte vindue vagter på alle vinduer.

Tænk Retro

Hvis du søger efter en sjov, ikke-traditionel børnehave tema, se til fortiden for inspiration. Jeg taler ikke om at købe alle antikke møbler eller udsmykning med dyner fra din oldemor. Der er en række måder at skabe en hip, moderne planteskole hjælp indretning muligheder, der er påvirkninger fra tidligere tider.

For eksempel, hvis du har en pige, se til de brølende 20'erne for en Stopgarnet inspireret tema. Vælg rød og sort strøelse og dekorere med fjer og sequined kunst. For en mere girly mulighed, gå tilbage til 80'erne med en "Material Girl" tema. Opret en super-girly miljø med lyserøde vægge og dekorere hjælp overdimensioneret kostume smykker.

For en dreng, gå med en klassisk bil tema. Der er en bred vifte af planteskole produkter til rådighed, ligesom lamper og vægtæpper, som byder forskellige bilmodeller. Mix og match farver og stilarter for en eklektisk look. For en stor plads tilbehør, der fordobler som et stykke legetøj, så tjek nogle af de muligheder fra amerikanske Retro Cars. De tilbyder et udvalg af kids pedal biler, der er inspireret af de berømte biler i 1940'erne.

Rock-A-Bye Baby

Ingen børnehave er komplet uden en rocker / svævefly med matchende fodskammel. Faktisk kan det være den vigtigste stykke baby møbler, du kan købe. Det vil hurtigt blive den vigtigste plads i huset, mens du sidder i det nat efter nat fodring og beroligende din nye baby.

Når du vælger en rocker / svævefly til din børnehave, sørg for at det er behageligt alligevel moderigtigt. Du ønsker at nyde at sidde det, men også nyde hvordan det ser ud som en del af din samlede værelse design. Angel Song tilbyder nogle meget elegante muligheder at funktionen plys sæder betrukket med top-of-the-line tekstiler. Vælg mellem klassiske eller moderne stilarter, afhængigt af din planteskole tema. Ligegyldigt hvad stil du vælger, vil en engel Song rocker / svævefly være en elegant, sofistikeret supplement til din planteskole.

For når dit barn er ældre, Angel Song tilbyder barnestole, loveseats og rocker / svævefly med legetøj box osmannerne. Denne kombination giver plads og opbevaring for en virkelig funktionel tilføjelse til dit barns værelse.

Glem ikke opbevaring

Når du designer din børnehave, skal du sørge for at indarbejde partier eller opbevaring. Babyer har en masse ting, og de bare akkumulere mere som de vokser. Der er mange typer af opbevaring behov, så sørg for at tage hver enkelt med det rigtige udstyr.

En god løsning til ble lagring er en combo puslebord og kommode. Generelt, vil det have en skuffe på den ene side til tøj og en pull-out sektion for bleer og vådservietter på den anden. En boghylde vil fordoble som et sted at opbevare bøger og vise billeder og nips. Toy kister er især praktisk, da de kan holde næsten alt. De er en fantastisk løsning for tæpper og sengetøj til baby og naturligvis, legetøj, når dit barn er ældre. Nogle legetøj kister er også udstyret med puder, der giver ekstra bænk-lignende siddepladser. Nursery opbevaringsløsninger kommer i mange farver og stilarter. Nogle har endda finurlig vægmalerier til at komplimentere din indretning.

Spell It Out

Når dekorere en børnehave, væg breve, stave dit barns navn er en glimrende måde at tilføje et personligt præg. Historisk du skulle gå til et håndværk butik for at købe træ bogstaver og skabe dit eget design. Nu som væg breve bliver stadig mere populære, er der en bred vifte af farver og stilarter at vælge imellem.

Når du vælger væg bogstaver, skal du først beslutte, hvad du gerne vil præcisere - dit barns hele navnet eller bare initialerne. Derefter vælger du, om du ønsker, at alle store eller små bogstaver, eller en kombination af begge. Også, afgøre, om brevene vil blive brugt som et knudepunkt, eller hvis du vil have dem til at blande med væggen farve. Andre ting at overveje omfatter skrifttype, farvekombinationer og ekstra tilbehør. For at tilfredsstille din samlede planteskole indretning, kan din væg breve være så enkel eller kompliceret som du ønsker.

Relaterede artikler