Awesome metoder til Ask en pige eller fyr

Awesome metoder til Ask en pige eller fyr


Hvis du er på udkig efter et par tips om fantastiske måder at spørge en pige eller fyr, teen ekspert og forfatter Annie Fox er fuld af rådgivning.

Awesome metoder til Ask en pige eller fyr

Annie Fox har været en online forhold rådgiver for de seneste 10 år. Hun har forfattet talrige bøger for teenagere, herunder:

  • Den Teen Survival Guide til Dating og som vedrører
  • For stresset til at tænke? En teenager guide til at bo sane, når livet gør dig CRAZY
  • Middle School Confidential

Hun har en ny 5 bogserie kaldet Går din egen måde i Middle School og Beyond der kommer ud i efteråret 2008.

Annie tog nogen tid til at besvare vores spørgsmål om fantastiske måder at spørge en pige eller fyr, lige i tide til Homecoming.

Annie, hvad er din nuværende interaktion med teenagere?

Jeg får en lind strøm af e-mail fra piger og fyre i hele verden beder om kæreste / kæreste zone, problemer med venner, problemer med forældre, etcetera.

Er det OK for en pige at spørge en fyr ud, eller skal hun venter på den fyr til at spørge hende ud?

Selvfølgelig er det OK for en pige at spørge en fyr ud. Det er det 21. århundrede! Men ligesom jeg fortælle guys, hver gang du tager en risiko (især med nogen, du ikke kender så godt) du risikerer afvisning. Det er prisen for at spille dating spil. Det betyder ikke, du ikke bør gøre det, men du vil øge dine chancer for at få et positivt svar, hvis du tager dig tid til at komme til at kende den fyr før du spørger ham ud.

Hvis du bare gå med din tarm "Oh my gosh, han er hot! Jeg har tænkt mig at spørge ham ud," han kunne sige "ja". Men du kan finde ud af, at hotness er ikke alt, og han er ikke en, du rent faktisk nyder at være med. Det er ligesom shopping, på en måde. Hvis du tager din tid og virkelig tjek de muligheder, du er mere tilbøjelige til at vælge noget, der er et godt match for dig og dine værdier.

Hvad er de mest awesome måder at spørge en pige eller fyr?

Awesome metoder til Ask en pige eller fyr

For en person til at tænke den måde, du spurgte ham (eller hende) ud var "awesome", du har fået at vide den person godt nok til at vide, hvad de synes er cool. Jeg hørte en historie om en pige, der havde to dusin balloner leveret til matematik klasse af en fyr, hun ville spørge til Homecoming. Han kendte hende knap nok og var fuldstændig flov over balloner og al den opmærksomhed. Hun kunne have troet det var en fantastisk måde at spørge ham ud, men han ikke værdsætter det overhovedet!

Hvis du ikke ved, hvad din pige eller fyr tror er awesome, så du ikke kender dem godt nok til at spørge dem ud. Du kan gå videre og sende i klovnene (eller ballonerne), men chancerne er ... du er ikke kommer til at få det svar du havde håbet på.

Hvordan ville du svare "Hvis jeg tror, ​​at nogen kan lide mig, men kan ikke sige, om han spiller spil, hvordan skal jeg håndtere situationen?"

Tag et kig og se om den opmærksomhed du får fra ham er noget, han lægger på alle, eller er du virkelig får noget særligt? Et spil spiller er en lige muligheder flirt. De er fyre, der nyder spil-spiller og gør det som en ego boost. Piger, der ikke får en masse positiv opmærksomhed fra fyre er mest sårbare over for spillerne. Så det er værd at se efter. Hvis en pige kan virkelig ikke se, om en fyr kan lide hende, og hun træt af gad vide om det, jeg stemme for den direkte tilgang. Hun kan sige noget som dette til ham. "Du har været flirter med mig, og jeg er bare undrende, betyder det noget, eller er du bare at spille spil?" Det tager en selvhævdende pige til at komme ud og spørge, men hvad har hun at tabe? Enten han bliver busted for at spille spil, eller han bliver alvorlig og fortæller hende, at han virkelig kan lide hende. Mindst hun ikke vil være undrende længere.

Hvis nogen er genert og får nervøse stille spørgsmålet "vil du gå til Homecoming?", Er der en alternativ måde, de kan bede den anden person til at være deres date?

Sikker, kan du bede en generel type spørgsmål som, "Så vil du Homecoming?" Det er mindre direkte, og det vil ikke sætte dig op til afvisning. Hvis personen siger "Nej", så kunne du spørge: "Fordi du ikke vil?" Hvis de siger "ja" kan du sige, "Fik en date?" Begge veje, vil samtalen fortsætte, og taler er altid en god ting.

Kan du dele nogle tips om håndtering afvisning?

Hvis den person, du spørger ikke siger "ja", vil det sandsynligvis være en skuffelse. Men afvisningen kan have absolut intet at gøre med dig, personligt. Personen kan være at gå ud af byen, eller har andre planer (ikke Homecoming) eller aftalt at gå med en anden først. Forhåbentlig afvisningen kom i en høflig pakke. Men selv om det ikke gjorde det, gør ikke et enormt meget ud af det. Vis, at du har fået klasse og modenhed og sige: "OK. Tak alligevel." Må ikke fortælle alle dine venner og opkog hvert ord og ansigtsudtryk af "nej tak" du fik. Det bare gør det mere af en traumatisk begivenhed, så er det faktisk var.

Hvis nogen bliver bedt om at Homecoming, men ikke ønsker at gå med denne person, hvad der er den bedste måde at sige "nej tak?"

Det er en hård en. En af mine nummer et regler i livet er dette: "Du behøver ikke at være venner (eller gå ud) med alle, der spørger, men det er aldrig fedt at være uforskammet." Det er heller aldrig en god ide at uddele noget, som du ikke ønsker at modtage, som en lie.So, den bedste måde at håndtere en invitation, du ikke ønsker at acceptere, er at falde, høfligt. Man kan sige noget som dette, "Det er virkelig pænt af dig at spørge mig, men nej tak." Du behøver ikke skylder den person en stor forklaring om "hvorfor" du ikke ønsker at gå med dem. Ikke nødvendigt og alt for akavet for dig og dem. I stedet bare "Tak for at spørge. Men nej tak."

Hvis du ikke kan finde en dato, hvad er nogle alternativer til stadig deltog i dansen?

Gå med en flok venner, der er også dato-mindre. Dressing up er sjovt, at være på et arrangement som Homecoming er sjovt. Dans er sjovt. Og garanteret du og dine venner vil ikke være de eneste singler der. Gå til det!

Hvilke råd til du har for en person, der går på deres første rigtige date?

Forhåbentlig du forstå, hvorfor ordet "ven" er i ordene »kæreste" og "kæreste". Forhåbentlig din første date er med en, du kender og stoler på, og som du har ud fra et venskab. Hvis du har fået alt det, gå for dig, og du er meget klar over, hvad du er, og er ikke tryg ved at gøre (ja, vi taler om alkohol, stoffer og sex), så vil du være fint. Enjoy!

Fortæl os mere om din nye bog!

Awesome metoder til Ask en pige eller fyr

Alt jeg fri til at sige om den nye bogserie, Going din egen måde i Middle School and Beyond, er, at der vil være fem bøger, hvoraf den første vil blive offentliggjort Fall 2008. Hver fokuserer på "Going din egen måde" i områder, der er problematiske for unge teenagere.

Hvad var din motivation?

Simple! Middle skoleelever har en enorm overgang spørgsmål; de skrævende barndom og teendom. For dem alt ændrer sig, FAST. Deres kroppe, deres selvopfattelse, deres forhold til deres forældre, deres venskaber, deres prioriteter, deres afhængighed af peer godkendelse, socialt pres til dato, for ikke at nævne de faglige pres og forventninger andre lå på dem. Det hele kan gøre dem føler sig magtesløse. Min serie, vil forhåbentlig hjælpe dem holde på deres selvopfattelse, så de kan navigere i vanskelige farvande. Gennem er en meget cool tegneserie skrevet af mig og illustreret af en fabelagtig ung tegneserie kunstner.

Er der andre dating tips du kan dele med os?

Læs min bog, The Teen Survival Guide til Dating og som vedrører, og hvis du har nogen dating spørgsmål, bare kontakte mig via min hjemmeside.