Avion Trailer Ejer Interview

Avion Trailer Ejer Interview

Avion trailere er blandt de mest populære og bredt beundrede vintage fritidskøretøjer. Tim Casteen, ejer af en 1989 34 'Avion deler sine erfaringer og tips med LoveToKnow Camping læsere.

Interview med Tim Casteen

Hvad førte dig til at vælge - og holde sig til - et Avion rejse trailer?

Jeg voksede op camping med min familie i telte fra omkring den tid, jeg var tre år gammel. Min far havde altid elsket, men havde ikke råd, Airstream trailere. Han beordrede deres salgsbrochurer så langt tilbage som jeg kunne huske. Hans interesse i aluminium nittet anlægsfasen trailere var smitsom. Når jeg blev dyrket og gift, min kone og jeg slog lejr i telte i flere år. Vi "graduerede" til en serie af konventionelt bygget trailere efter flere eventyr med bjørne i Shenandoah National Park.

Flytning op til Avion Trailere

Jeg havde altid værdsat Avion trailere på grund af de tungere rammer, massivt træ kabinet, og skumisolering. Vi fandt en 1972 25 'Avion i 1983, og det var kærlighed ved første blik. I 1992 fik jeg øje på en 1983 30 'Avion til salg i Linville, NC, og straks sørgede for at købe det. (Jeg solgte min 25 'Avion til en ven, der stadig ejer det).

Endelig i 2006, fandt jeg Avion vi havde elsket siden den blev produceret i 1987. Det er en 34 'med en bageste queen-seng grundplan. Jeg faktisk så det på Airstream ejerens forum, som jeg havde ejet en Airstream autocamper for en kort stund, og er medlem af denne gruppe. Jeg havde ikke engang solgt autocamperen eller 30 'Avion, da jeg købte den 34' model. Naturligvis var vi økonomisk trængte, men ikke for længe. Den Airstream autocamper solgt på bare 13 dage og jeg ironisk nok solgt 30 'Avion til den mand, jeg havde lige købt den 34' fra! Bortset fra forskellen i pris, vi i bund og byttes trailere! Avioners, ligesom Airstreamers, er en meget loyal gruppe.

Af den måde, min far til sidst fik sit ønske. Han købte en brugt 1972 Argosy 22 'i 1979, og brugt det i 28 år, før sælge det til min datter og hendes mand. Airstream / Argosy ejere er en loyal gruppe også. Der er masser af forståelse for byggeri kvalitet i begge grupper.

Hvad ser du som de primære fordele ved avions end andre typer af rejse påhængskøretøjer?

  • Nittet aluminiumskonstruktion

Der er ingen tvivl om, at al-aluminium nittet udvendig og indvendig, sammen med en meget kraftig ramme, er de vigtigste fordele.

  • Kvalitet af materialer

Der er også Avion brug af massivt træ kabinet overalt. Desuden brugte de standard trailer apparater, vinduer, sanitetsarmaturer (undtagen for privatkunder vandhaner, håndvaske, etc.), og sådan - så udskiftning / reparation regel nemt at finde og udrette.

Til hvad gør du tilskriver den fortsatte popularitet af avions?

Avion Trailer Ejer Interview

For det første er kvaliteten af ​​trailerne virkelig ikke overgået af noget andet mærke. Jeg kender nogle Airstream folk vil hævde, at punkt, men selv min far indrømmede, at Avion havde en kant i byggekvalitet - og han var en metalplade arbejdstager hele sit liv. Der er også fortsat sammenslutning af en række medlemsgrupper, som gør det muligt for Avion ejere til at holde kontakten, samles til stævner, og selv for længe planlagte ture sammen. Den Avion Travelcade Club er blevet absorberet i Fleetwood Club, men Avioners dannede en klub kaldet Silver Avion Fellowship (SAF), under ledelse af Bob og Jewel Dee Muncy.

Hvad er fordelene ved netværk med andre Avion ejere? Er der nogen grupper, som du anbefale?

Fordelene er forskellen i at have adgang til så mange mennesker, som har været igennem, hvad du har brug for at vide, nyder at være sammen med mennesker, der har samme interesser, og ikke at være på egen hånd med problemer, der let kan løses af rådgivning på Avion websteder. Der er mange hjemmesider med steder at stille spørgsmål og få hjælp.

Websites og organisationer Interessante

Avion Trailer Ejer Interview

Bob og Jewel Dee Muncy, sammen med, og deres søn og datter-in-law har holdt interessen ved at holde Avion ejere kontakten, informeret og ved at have sammenkomster regelmæssigt. Deres site er Vintage Silver avions. Don Gradeless kører også flere uhyre nyttige steder på byggeri, reparationer, links, originale prislister, manualer, etc. De er Avion Travelcade Club (Indiana Unit) og Fleetwood Travelcade Club (Indiana Unit).

"Avion Guy" har også en fremragende site med masser af information på Silver Avion. Sidst, men ikke mindst af de steder, er Tin Can Turister, der drives af Skov og Terry Bone. De har genoplivet en gruppe, der eksisterede næsten hundrede år siden, og det er alt inklusive i medlemskab. De har taget godt imod den forældreløse Avioners varmt.

Listen er bestemt ikke udtømmende, og jeg er sikker på jeg har udeladt flere gode steder, men det giver omfanget af muligheder for Avion ejere. Den sidste, jeg er nødt til at nævne, er et forum for Avion ejere og de interesserede i avions. Det er Avion Camping og genoprettelsen.

Hvilke råd har du til camping entusiaster, der overvejer at købe en Avion?

Tjek alle de steder, jeg har opført. De fleste har en sektion "Til salg", eller links til websteder, der har avions til salg. Nogle folk har haft god succes på eBay. Man kan endda gå på Dr. G websted og skrive hvad du leder efter. Vedligeholdelse råd er alt for omfattende til at dække i en kort skriftlig, men de nævnte steder er fremragende, og det forum site kan temmelig meget hjælp med noget. Som med de fleste ting, hvis man overvejer en Avion køb, intervallet tilstand løber fra næsten ny til at skulle fuldstændig restaurering. Så meget afhænger af ens interesser. Jeg personligt gerne få gode solide trailere, men jeg ved ikke bekymre dig om rutinemæssig slitage. Jeg kan forbedre traileren tilbage til næsten original med nogle hårde arbejde og penge.

Avions, ved design, slæbe ekstremt nemt. Alle, der kender uforudsete hændelser og svaje kontrol produkter kan nemt skifte til en Avion med ingen problemer. Da så meget af sikker bugsering er i hitch og svaje setup, ville jeg råde nogen nye til trailer bugsering at komme med private personer, der har masser af erfaring eller kigge efter en virksomhed, der har specialiseret sig i uforudsete hændelser og bugsering.Elske at vide Camping tak Tim Casteen for at tage sig tid til at diskutere dele sin ekspertise og rådgivning i dette interview om Avion Trailers, og ønsker ham stor succes i hans fremtidige virke og rejser.