Auto Tilbehør: Præstationer Chips & programmører Tips

ECU Mods

Ændring af ECU (elctronic / Engine Control Unit) eller tilføje en chip til ECU er generelt for ydeevne formål. Det vil imidlertid ikke altid hjælpe effektiviteten af ​​din bil. Normalt har andre modifikationer der allerede er gennemført eller er i værkerne. ECU chips kan øge din magt med op til 40 procent samlet, afhængigt af køretøjet og dets brændstoftype. Du kan bruge en ECU chip til at få flere hestekræfter og / eller drejningsmoment, bedre brændstoføkonomi og hurtigere reaktioner på magten med mindre gearskifte. ECU chips remape timingen af ​​tændingen til i højere gas respons. Men ikke alle køretøjer kan håndtere de af chips ECU ændringer. Hvis der findes andre problemer, opgradere en ECU eller programmering ECU kan forårsage skade på andre dele af køretøjet. At sikre dit køretøj er klar til denne form for opgradering er afgørende for chips ECU evnen til at hjælpe dit køretøj udføre. Altid være vidende, når du installerer en del, der kan ændre dit køretøj. Det kan spare dig tid og penge, når det er tid til at gøre opgraderingen ECU.

Installation Programmør

Når du installerer en programmør, tage din tid, være tålmodig og følg vejledningen. Ikke at følge installationsvejledningen vil forårsage dårlige resultater, manglende evne til at installere programmør og gøre garantien ugyldig.

Her er vejledningen til installation af din programmør i 96 og 97 General Motors V-8s med hypertech powere Programmør 3.

-Altid sørge for dit batteri er fuldt opladet, før du starter installationen.
-Sørg For, at du har tid til at starte og afslutte installationen, når du har startet installationen, aldrig forlade køretøjet eller anden grund.
-Med Bilen slukket, finde og fjerne eventuelle bolte holder computeren til firewall, finde og fjerne klemmen, vend computeren, og find stikket den har rød skrift. Eller se på den computer, hvor stikket er tilsluttet, skal en rød fastholdelsesklemme holder stik være der. Fjern forsigtigt clipsen, og nu kan du fjerne stikket.
Insertion ledningsnettet i PTM-stikket. Sæt PTM ledningsnettet stikket til computeren. Sørg for at geninstallere fastholdelsesklemmen fjernet tidligere.
-Drej Computeren tilbage igen og installere det igen. Nu finde et egnet sted under kølerhjelmen at montere PTM, nærmest til den bageste firewall, nær bremsen booster eller ABS-system, altid væk fra enhver opvarmede områder.
-Nu, Vil du ønsker at fjerne dækslet sikringspanel, og sæt PTM i sikringsholder. Drej nøglen til positionen, men ikke tørne køretøjet. Nu kontrollere PTM lys for at sikre, at de fungerer korrekt, drej bilen fra, og tjek igen.

For de bedste resultater, skal du kontakte din programmør producenten. Altid udføre enhver installation til specifikationerne.

Hvordan chiptuning kan forbedre ydeevnen

Man skulle tro, at en forbedring af bilens ydeevne ville tage miles af en bils liv, men i virkeligheden er din motor forventede levetid ikke påvirket af chiptuning. Hvad mere er, vil du bruge mindre brændstof. Fordi? Den tune up kan gøres langt mere præcist, fordi alle nødvendige power felter i EEEPROM (kort for elektrisk sletbar PROM. En særlig type PROM, der kan slettes ved at udsætte det til en elektrisk ladning) er indrettet, overhovedet antal omdrejninger og / eller accelerationer. (Dette er meget vigtigt for automatisk biler). Sidste, og sandsynligvis mindst modsætning krom luft scoop din onkel sat i sidste uge, chiptuning er usynlige udefra.

Tuning Basics

Nu, computerchips er en del af en bils standardudstyr, tuning en bil er ikke så gør-det-selv i stand som det var engang. Men der er stadig masser af ting, du kan gøre for at holde dit køretøj i top kører tilstand. . Som regel en tune-up (ofte eller "større service") bør gøres hvert andet år eller 30000 miles, alt efter hvad der kommer først Her er en liste over hvad du kan gøre:

1. Udskift brændstoffilteret. Brændstofsindsprøjtningssystemer kræver ikke regelmæssig rengøring, medmindre dine injektorer er tilstoppede.
2. Skift tændrør (medmindre de er platin. De kan gå 60000 miles.). Også undersøge tændrøret ledninger og udskift efter behov. Et nyt sæt af høj kvalitet ledninger er prisen værd. De kan være permanent fastgjort til distributøren cap, så det skal ændres så godt.
3. Sæt distributør hætte og rotor, hvis din bil har dem (nogle nyere modeller med distributør-mindre tænding ikke).
4. Hvis du har en ældre bil (ca. pre-1978) ændre de punkter og kondensator. Points bør ændres, eller i det mindste justeres, hver sjette måned eller deromkring. Når du ændrer dem, skal du kontrollere tændingen så godt.
5. Kontroller fortænding og justere efter behov, hvis det er muligt. Sandsynligvis ikke behøver at hvis din bil har elektronisk tænding (post-1980).
6. Juster ventilerne efter behov (medmindre din bil har hydrauliske ventiler). Også, du ser olie på toppen af ​​din motor; udskifte ventil-cover pakning samt.
7. Kontroller bælter. Udskift hvis slidt.
8. Kontrollér væskerne under kølerhjelmen og genopbygge efter behov. Skift olie og oliefilter, hvis det har været 3000 miles siden sidste olieskift.
9. Udskift luftfilteret, som bør ændres mellem store tjenester - hver 15 tusind miles - så godt.
10. Justér koblingen, hvis du har en manuel gearkasse (selvom nogle biler nu sport selvjusterende koblinger).
11. Tjeneste batteriet, tilsætning af destilleret vand (hvis påkrævet), rengøring og kabelenderne.
12. Udskift PCV (positive krumtaphus ventilation) ventil.

Når tilstoppet, kan det gøre din bil køre ru eller stall. Udskiftning det er nemt og billigt.

Chip tuning

Som du sikkert ved nu, har karburatoren, som fascineret baggård motorheads så længe gået vejen for Yugo. Indsprøjtningsdyser nu regere. Og det er her, chiptuning kommer i hvert indsprøjtningsmotor kommer på stregen med en indbygget computer-ECU (Electronic Control Unit), som regulerer tændingen, injektionen og luften -. Brændstof andel. Dette ECU indeholder en chip med motorparametrene nødvendige for at drive motoren. For at give motoren et nyt driftsprogram, kan chippen omprogrammeres. Disse chips kan fås fra producenter som Bulldog og Superchips og installeres af lay mekaniker, der er ikke en raket videnskabsmand eller maskiningeniør. Virkelig.

Rollen af ​​computere i en tune-up

Tro det eller ej, folk, auto eksperter nu hævder, at der er mere computerteknologi i de fleste biler, end der findes på rumfærgen. Fra det tidspunkt en forhandleraftale receptionist hilser forbrugeren til færdiggørelse af et køretøj serviceaftale, computere og programmører, ligesom hypertech programmør, er et væsentligt element i hele reparation og vedligeholdelse proces. Faktisk er noget så grundlæggende som at justere bilens tomgang nu udført af software. Musen har erstattet en skruenøgle som mekaniker primære tune-up værktøj. Ved hjælp af en computer terminal i kontakt med producenten, mekanikeren henter software i en håndholdt enhed, og oplysningerne på sin side overføres til køretøjet. Tal om en "hands-off" tilgang til en tune-up.

Diesel Power

Dit køretøj er en awesome maskine, med evnen til at producere enorme mængder af strøm. Men, den bilproducent begrænser dine køretøjer evner på grund af de love, der styrer den automotive industri. Sikkerhed, brændstoføkonomi og emissioner er de største bekymringer. Kom ind i uudnyttet magt dit køretøj kan producere, kan være lige så nemt som at tilslutte en ledning. En masse mennesker er betænkelig, når det kommer til deres køretøj komplekse elektriske og computersystem og vil ignorere enkelhed få bedre ydeevne og magt.

Men med de nye fremskridt inden for bilindustrien, performance er, men et par minutter væk. Bullydog er verdens førende inden for højtydende produkter og elektronik. Med lidt erfaring, kan du tilføje op til 230 hestekræfter og 450 lbs. af drejningsmoment. Tal om en masse magt. Bullydog er kendt for at få mest magt ud af enhver diesel lastbil ved at give den en bedre transmission beskyttelse, beskyttelse af motoren og en hurtigere reaktion på hestekræfter. Tilføjet hestekræfter og drejningsmoment betyder bedre ydeevne og bugsering kapaciteter. Bedre ydeevne betyder bedre brændstoføkonomi og emissioner.