Auto lån: billeasing Tips

Længde af leasingperioden

Sikker på det lyder godt, men er det? Leasingperioden på din nye eller brugte bil er længden af ​​lejemålet er udtrykt i måneder. Typiske lejemål spænder fra 24 måneder til 48 måneder. Mens en længere lejemål generelt vil resultere i en lavere månedlig betaling, du ender med at betale mere overordnet på grund af den forlængede beskyttelsestid.

* Aldrig acceptere en leasingperioden, der overstiger bilens generelle garanti.

Lån vs Lease Sammenligning

Kan ikke beslutte, om at købe eller lease den nye Ford F-150? Tjek de auto-sider, som nogle steder (som Bankrate.com). På det, vil du finde et væld af værdifulde ting for at hjælpe dig med din bil at købe, som:

• Links til artikler
• Interaktive værktøjer
• lommeregnere (for lån betalinger og bil leasing, der sammenligner de månedlige betalinger og de samlede omkostninger)

Der er også interaktive spørgeskemaer, du kan fuldføre denne vilje, baseret på dine svar, en henstilling om, hvorvidt det er bedre for dig at købe eller leje (nogle en sammenfattende rapport om, hvordan værktøjet ankom henstillingen).

Sammenligning lejemål

Spekulerer hvor du kan få den bedste bil lejebetingelser og priser? Tjek Leasecompare.com. Denne online service vil sammenligne leasingydelser og vilkår fra flere långivere på alle mærker og modeller af biler, herunder Hyundai, Nissan, Pontiac, og Dodge. Du kan faktisk udfylde lejemålet ansøgning online og spare tid og penge. Sitet tilbyder tre serviceniveauer:

• Express-for dem, der allerede har fundet en bil og forhandler
• Trin-for-trin-for dem, der endnu ikke har fundet en bil og har brug for hjælp at forhandle de bedste vilkår
• By-payment- for dem, der ønsker at se, hvad der er tilgængeligt inden for en vis betaling interval

* Express kan bruges til både nye og brugte biler. Trin-for-trin og ved betaling kun gælde for nye biler.

The Money Factor

Hvordan denne faktor i ?! Pengene faktor på en ny bil leasing er den procentdel, der anvendes af långivere til at beregne lejen del af din månedlige betaling. Det er ikke det samme som din lejekontrakt sats. En leasingydelse omfatter en række forskellige komponenter, herunder:

• Afskrivninger
• En leje (og muligvis andre gebyrer)
• Skatter

Du kan konvertere de penge faktor, der normalt udtrykkes som et decimaltal (f.eks 0,00249) til april ved at gange med 2400. En god tommelfingerregel er, at pengene faktor, når den omregnes til april, skal være lavere end eller lig med ny-bil lånerenter.

* For mere information om lejebetingelser og begreber, besøg Leaseguide.com eller Federal Reserve Board online forbruger leasingperioden ordliste.

Dealer Incitamenter & Rabatter

Et stykke tid siden, da bilindustrien og den amerikanske økonomi generelt var i dumper, bilfabrikanter fra Chevrolet til Volkswagen tilbød forhandler incitamenter sådan nul-procent finansiering, ingen penge ned lejemål, og rabatter i massevis. Forbrugerne blev forkælet, og nu mange vil ikke engang overveje et køb, medmindre de får en bon-bon fra forhandleren.

Lad os sige, du overvejer at leje en Ford Mustang. Forhandleren har givet dig valget mellem en diskonteret rente på din nye bil lease eller en cash back rabat. Hvordan kan du vide, hvilken er den bedste incitament? Prøv en specialiseret hjemmeside (ligesom Edmunds.com), der tilbyder en beslutning lommeregner på sin hjemmeside til at hjælpe dig knuse tallene. Sæt et par stykker af data, og du vil vide inden for sekunder som er den bedre tilbud til dig.

Car Lease Fakta

Billeasing fortsætter med at vokse i popularitet. Ifølge statistikker offentliggjort af Bureau of Transportation Statistics, fra 1990 til 2004, salget af nye biler køretøjer steg 2,3%. I samme tid, nye billeasing steg 82%.

På trods af den stigende popularitet af leasing, fortsætter mange folk til at være på vagt over for lejemål, der har hørt historier om enorme udbetalinger i slutningen af ​​lejemålet. Forbrugerne har ret ved lov til at modtage visse oplysninger om omkostninger og vilkår for et køretøj leasingkontrakten i henhold til Consumer Leasing Act.

* For mere information om forskellene mellem leasing og køb, kan du besøge Federal Reserve Board online forbruger guide til leasing.

Lukkede Lease

Der er mange forskellige grå nuancer, når det gælder ny bil leasing, men der er virkelig kun to hovedtyper af lejemål: den åbne og lukkede.

En lukkede lease (også kendt som walk-away lease) er en, hvor forbrugeren ikke er ansvarlig for forskellen mellem den leasede bil faktiske værdi og dets restværdi.
Lukkede leasing er virkelig den bedste leasing for forbrugerne.

Brugt bil Leasing

Den brugte bil leasing bliver mere og mere af et dagligt syn i bilen finansiering industri. En brugt bil leasing kan levere fremragende værdi (forudsat du leaser en bil, der er kendt for at holde sin værdi, såsom en Honda Accord eller en BMW-3-serien).

En leasingydelse er primært for afskrivninger. En bil svækkes hurtigst i det første år. Det betyder, at en brugt bil leasing bør være billigere end en ny bil lease. Når man overvejer en brugt bil lease, kigge efter biler, der er ikke mere end to år (et år er bedre) og har lavt kilometertal. Hold også leasingperioden til 36 måneder eller derunder.

Leasing: Mere Bil for dine penge?

Hvis du ikke har et enormt budget til at passe en bil betaling, kan du overveje ny bil leasing. Et lejemål er dybest set en langtidsleje. Stort set alle producenter, herunder Honda, Chrysler, Ford og Toyota for at nævne nogle få, tilbyde leasing muligheder i deres standard finans produkt lineup. Din månedlige betaling indeholder afskrivninger på bilen under lejeperioden, en leje, og eventuelle afgifter. Dette kan være en dobbelt kant sværd, selv om.

Mens de månedlige betalinger på en lejekontrakt er normalt lavere undertiden betydeligt så end betalinger på et køb lån, har du intet at vise for det i slutningen af ​​lejemålet. Du returnere bilen til forhandleren, der har noget at vise for din investering. Den opadrettede til leasing, er imidlertid, at, forudsat du forhandle vilkår, som passer til din livsstil, er du i ny, pålidelig bil hvert år.

* Hvis du er træt af at opretholde ældre biler, der synes at nedbryde på hver tur, men har ikke råd til en ny bil lån betaling kan en lejekontrakt være vejen at gå.

Open-end Lease

En tidsubegrænset lejekontrakt er en, hvor det beløb, du skylder på lejemålet opsigelse (forudsat at du ikke slutter tidligt) er baseret på forskellen mellem den resterende værdi af den leasede bil og dens realiserede værdi. Mens dette kan lyde som en hel del, virkeligheden er, at denne lejekontrakt type er gearet mere til business leasing og bør undgås af forbrugerne.

Hvis du ender med en tidsubegrænset lejekontrakt og den realiserede værdi er højere end forventet, kan forbrugeren få refunderet eventuelt overskydende hvis den realiserede værdi er større end den restværdi (FYI, er restværdien betragtes som urimelige, hvis den overstiger den realiserede værdi med mere end tre gange den base-månedlige betaling). Denne regel forudsætter, at du har mødt kilometertal og slid bestemmelserne i lejekontrakten.

* Hvis du mener restværdien er urimeligt ved slutningen af ​​leasingperioden, kan du nægte at betale, men du kan have til at beskæftige sig med forhandleraftalen i retten, hvis det beslutter at forfølge sagen yderligere.

Tidlig afslutning Sanktioner

Før du logger på den stiplede linje, så sørg for du forstår sanktioner klausul i din bil lejekontrakt for tidlig afslutning. Mange forbrugere er så glade for at få en ny bil, som de glans over straffen sektion. Desværre omstændighederne ændrer og uanset af hvilken grund, du kan få brug for at opsige dit lejemål tidligt.

Hvis du overvejer en ny bil lease, besøg Leaseguide.com. Den indeholder et væld af ressourcer til at hjælpe med at uddanne forbrugerne og forebygge lease hovedpine ned linjen. Der er specifikke oplysninger om, hvordan at opsige et lejemål tidligt (forhåbentlig uden at miste din skjorte).

Direkte Leasing

Vidste du, at du kan leje en bil direkte fra leasingselskab? Auto Leasing Direct leverer mange forhandlere i bilindustrien med et softwareprodukt kaldet Expert Lease Pro. Forhandlerne bruger denne software til at beregne din lejekontrakt tal og vilkår. Nå, viser sig, at Auto Leasing Direct besluttede at forsøge at slå forhandlerne på deres eget spil.

Du kan lease en bil direkte fra Auto Leasing Direkte og spare tusindvis af kroner ved at undgå forhandler markup. Selskabets leasing partnere har aftalt at give konkurrencedygtige leasing med fuld offentliggørelse af alle vilkår direkte til forbrugerne uden at skulle gå igennem en forhandler.