Autisme: behandlinger og terapier for Autisme Tips

Anvendt Behavior Analysis

Applied Behavior Analysis (ABA) er måske den mest populære metode til behandling af autisme og andre gennemgribende udviklingsforstyrrelser. Denne undervisning strategi har rødder dybt i adfærdsforsker tilgang til psykologi. Det tjener også til at nedbryde komplekse opgaver ned i deres mest grundlæggende elementer. Barnet bliver introduceret til en opgave på sin mest grundlæggende niveau. Når barnet mestrer første skridt, han introduceres til den næste. Processen kaldes kæde. En færdighed er knyttet til den næste, indtil barnet har mestret opgaven. For eksempel, hvis en terapeut bruger ABA til at undervise de studerende til farve, ville han begynde med optagning farvekridt. Hvis den studerende følger igennem korrekt, er han straks belønnet. Når han viser, at han konsekvent følger gennem det næste skridt ville blive indført. Anvendt Behavior Analysis stærkt afhængig belønne ønsket adfærd og omdirigere negativ adfærd. Negativ adfærd typisk ignoreres, medmindre det er en ikke-omsættelige lignende rammer. Denne tilgang er grundlaget for øvelser og aktiviteter, der anvendes i behandling for autisme, såsom diskrete retssag.

Fordele ved Teknologi i autisme

Teknologisk udstyr har vist sig at være meget motiverende for personer, der har autisme og relaterede gennemgribende udviklingsforstyrrelser. Mange autistiske børn kan lide at interagere med computere og elektroniske spil og disse instrumenter kan hjælpe dem med at forblive på opgaven i længere tid. Den motiverede person er sædvanligvis mere modtagelig for læring. Brug af billeder, gestik og anden teknologi er nyttig til at tilskynde det autistiske barn til at nyde sin læringsmiljø. De fleste teknologiske interventioner, uanset om lav, mellem eller high-tech er visuel karakter. Mange autistiske børn tænker i billeder frem for ord, så ved hjælp af billeder er en fantastisk måde at lette kommunikationen. Teknologi kan bruges til at undervise i årsag og virkning. For eksempel barnet fylder kranken på en jack-in-the-box og legetøjet springer ud på et bestemt tidspunkt i den sag. Barnet hænder et billede af et æble til sin mor, og hun giver ham et æble til gengæld. Personer, som har autisme også drage fordel af at bruge de finmotorik nødvendige for at manipulere enhederne. Fin motorik er en stor anstødssten for nogle tilfælde af autisme. Teknologiske enheder kan bruges til at hjælpe en autistisk person type i stedet for at skrive de ord, han ønsker at bruge.

ABC Chart

ABC diagram er en samling datablad anvendes til at bestemme mulige årsager til en bestemt negativ adfærd. ABC står for antecedent, adfærd og konsekvens. De indsamlede oplysninger kan bidrage til at løse visse gentagne negativ adfærd. Forgængeren til adfærd er, hvad der sker lige før den negative adfærd. Dette er ikke nødvendigvis den specifikke trigger for hændelsen, men det kan være en indikator for, hvad der foregår. Selve adfærd registreres så konsekvensen for adfærden er skrevet på kortet også. Mens dette synes ganske ligetil det kræver ivrig observation samt nogle tanker. De begivenheder, der er optaget på ABC diagrammet er altid objektive og målbare. De individuelle indsamling af data bør ikke fortolke begivenhederne eller tilføj følelsesmæssigt ladet sprog i diagrammet. For eksempel en forkert indtastning ville se ud: antecedent = barn ønskede ikke at sidde Behavior = barn fik gale over at blive bedt om at sidde Konsekvens = barn havde en raserianfald, men måtte sidde alligevel Disse udsagn er følelsesladede og de tror for barnet . ABC diagram er ikke et resumé af observatørens konklusioner. Det er en samling af observerbar adfærd. Den korrekte fremgangsmåde vil være: antecedent = Child var rettet til "komme sidde" Behavior = Child kastede sig på gulvet, sparke og skrige. Konsekvens = barn blev fysisk bedt om at tage hans plads. Det andet eksempel viser begivenhederne på en objektiv, observerbar måde. Hvis problemet gentages, og informationen registreres præcist, kan holdet fastslå årsagen til den negative adfærd. Det er ikke altid så simpelt som det ser ud. Barnet kan indgå i en adfærd på et bestemt tidspunkt af dagen, uanset hvilken aktivitet han er ved at afslutte. Der kan være en duft eller en lyd, som andre måske ikke mærke til, at der forværrer situationen så godt. Barnet kan også deltage i adfærden for konsekvensen. For eksempel kan barnet lide den sensoriske feedback fra terapeuten siger, "nej" hver gang han optræder ud. Han kan føle behov for at gentage ritualet for at køre til hjørne og klynker før hver boremaskine. Der er mange årsager til, at et barn vil engagere sig i en vis negativ adfærd. Finde kilden til problemet normalt tager nogen tid.

Sikkerhed Awareness

En af de vigtigste faktorer til at overveje, i indstillingen samfund er sikkerhed. Mange børn med autisme ikke er fuldt opmærksomme på deres omgivelser. De har også problemer med kropsbevidsthed (forholdet mellem deres selv for deres omgivelser). Biler og stejle bakker ikke føler truer med at mange børn med autisme og de ofte ikke forstår reglerne, når det kommer til at krydse gaden eller ind og ud bygninger. Mange personer med autisme også gerne den sensoriske feedback, de modtager fra at køre, især med den ekstra følelse af at være udendørs. Boring individet med autisme på spørgsmål om sikkerhed bevidsthed er afgørende, når der iværksættes community udflugter. De øvelser involverer typisk en masse fysisk og verbal tilskyndelse til at hjælpe barnet at forstå, hvad der forventes. Belønninger og positiv forstærkning er vigtige, når udøver flyvesikkerhedsbevidsthed øvelser. Det er en god idé at gemme meget særlige behandler for flyvesikkerhedsbevidsthed øvelser. Barnet får ikke samme behandling i andre sammenhænge. At bringe denne særlige behandler i indstillingen samfund vil hjælpe den enkelte med autisme gøre en stærk forbindelse til den magtfulde motivator. For eksempel kan en terapeut eller forælder ønsker at fokusere på kommandoen "stop", og de ønsker at knytte denne kommando med chokolade chips. Boret vil medtage et billede af et stopskilt, den verbale cue "stop" og tegnet for stop som godt. Når stikord og billeder bruges i samfundet indstilling med tilstedeværelsen af ​​belønning, er mere tilbøjelige til at deltage i og følge op individet med autisme.

Floortime

Den floortime behandling tilgang til autisme og beslægtede gennemgribende udviklingsforstyrrelser anerkender, at alle børn lærer gennem leg. Floortime blev udviklet af Dr. Stanley Greenspan, der har anført, at børn kan regulere deres adfærd, når de er i stand til at regulere deres følelser. Greenspans floortime er en behandling, der ikke tager en adfærdsmæssig tilgang. De legeaktiviteter er givende karakter, og fokus er sociale snarere end adfærdsmæssige. Den floortime tilgang er børne-centreret og den voksne involveret i processen følger barnets bly som han spiller. Floortime indebærer observation og gradvise interaktioner, som er nyttige i at forme barnets adfærd. Et barn kan elske at line objekter i en række og den forælder kan bruge denne aktivitet som en måde at åbne dørene for interaktion. Moderselskabet vil blot tilføje elementer til den linje af objekter i første derefter gradvist begynde at ændre aktivitet. Han kunne begynde med forgrening linjen i anden retning. Senere kan den forælder gøre emnerne gå eller danse samtidig tilskynde barnet til at reagere eller efterligne.

Autisme og den enkelte

Mange af de indgreb i tilfælde af autisme og beslægtede gennemgribende udviklingsforstyrrelser synes at kommunikere en "cookie cutter" tilgang til behandling. Men hver sag er unik og interventioner og belønninger bør taget hensyn til den enkelte. En vigtig ting at huske er, at hver enkelt er unik. Interventioner, der arbejder for en person inden for autisme spektrum af lidelser måske ikke arbejde for en anden. Tager den enkeltes styrker, interesser og behov i betragtning, vil øge sandsynligheden for, at interventioner vil blive en succes. Den enkelte med autisme er ikke den eneste person til at overveje, når du bruger interventioner og forskellige behandlingsmetoder. Den person, gennemførelse af indsatser, bør betragtes som godt. En person, der er analytisk i naturen kan retfærdig bedre begynder med play terapi, mens en person, der er fokuseret på årsag og virkning retfærdig bedre ved måske hjælp adfærdsmæssige interventioner fra starten. Den autisme spektrum af lidelser er stort og der er mange forskellige niveauer af evner og behov blandt autistiske befolkning. Interventioner, der er effektive med et barn måske ikke være effektiv for en anden. Hvad er motiverende for et barn kan ikke være givende for en anden. For eksempel har mange børn i autisme spektrum af lidelser tørster knus og fysisk kontakt. Andre kan ikke være i stand til at tolerere knus og overdreven fysisk kontakt, fordi det er overvældende at deres sensoriske systemer. Ved hjælp af et stort knus som en forstærkende belønning ville være gavnligt for nogle, mens det ville være distraherende og ubehageligt for andre. Personer med autisme tilbyder en bred vifte af styrker og interesser. At tage sig tid til at observere og overveje disse tegn er specifikke for den enkelte er afgørende for, hvilke interventioner der skal bruges.

Kommunikation

En stor del af stress i hjemmet kredser barnets manglende kommunikationsevner. Udvikle metoder til at lette kommunikationen vil hjælpe med at lette stress meget. En del af fokus, når du arbejder med autisme i hjemmet er at finde måder at udtrykke sine ønsker og behov effektivt. Når barnet er i stand til at kommunikere effektivt, er der større chance for, at negativ adfærd og raserianfald vil falde. Meget af den negative adfærd, der er udstillet i hjemmet kan knyttes til frustration og manglende evne til at kommunikere. Specifikke interventioner, der vedrører kommunikation underskud omfatter tegnsprog, Picture Exchange Communication System og verbale signaler.

  • Verbale signaler er direkte og kortfattet, som består af et eller to ord, der er velkendte for barnet. Fælles verbale signaler er: stop, vent, nej, ja, mere og alle gjort.
  • Picture Exchange Communication System (PECS) har givet gode resultater i mange hjem miljøer. Familier kan bruge billederne til at hjælpe barnet overgangen og gennemføre daglige aktiviteter som badning. PEC kan anvendes som en måde for barnet at indlede kommunikation samt. Barnet blot ombytter et billede til det ønskede objekt. PEC fremgangsmåde fungerer godt, fordi det er konkret og visuel karakter.
  • Tegnsprog er en anden visuel tilgang, der hjælper lette kommunikationen i hjemmet. Tegnsprog kræver nogle grove og finmotorik og skal blive undervist systematisk så barnet gør en forbindelse mellem tegnet og konsekvensen for brug af tegn.

I nogle tilfælde familier vælger at bruge forstørrende enheder at støtte i kommunikation i hjemmet samt. Disse midten teknologier kan være meget nyttige i lettelse kommunikation.

Sønnen Rise Program

Et program er udviklet, der fokuserer på selvstændige stimulerende adfærd og motivation. Sønnen Rise Program blev udviklet af forældre til et autistisk dreng. Barry og Samahria Kaufmann udviklet en hjemme-baseret, børnecentreret program, der bruger barnets tarv som en måde at forbinde med andre. I stedet for at afholde barnet fra at deltage i selv stimulerende adfærd, Sønnen Rise Program omfavner dem som den centrale del af barnets terapi. Med denne fremgangsmåde, den person, der arbejder med barnet imiterer barnets selvstændige stimulerende adfærd. Hvis barnet flytter sin vægt fra den ene fod til den anden, mens stirre på en linje af blokke, terapeuten gør så godt. Teorien bag denne metode er, at terapeuten og forældrene indtaste barnets verden i et forsøg på at trække ham ud. Målet med Sønnen Rise Program er at fremme samspillet ved hjælp af barnets tarv og kan lide. Håbet om at gøre en væsentlig tilknytning, der letter kommunikationen, bevidsthed og forståelse er en stor del af programmet. Når forbindelsen er gjort barnet vil gengælde og interagere bedre.

RDI: Forhold Development Intervention

RDI eller Relationship Development Intervention er ligesom Greenspans floortime, idet den fokuserer på følelsesmæssige udvikling snarere end at tage en adfærdsmæssig tilgang. Denne fremgangsmåde er unik, idet det er et helt program snarere end en komponent til andre behandlinger for autisme medmindre barnet er nonverbal. Relationship Development Intervention blev udviklet af Dr. Steven Gutstein. Fokus i FUI er at skabe en systematisk tilgang til social interaktion og forholdet udvikling. Udviklingen af ​​den sociale og følelsesmæssige tilknytning er stærkt bundet til den studerendes kommunikation og kognitive udvikling samt. Grundlaget for FUI er erfaringsudveksling, en model udviklet af Dr. Steven Gutstein. Dr. Gutstein anser normale følelsesmæssige udvikling samt de særlige omstændigheder og forhindringer personer i autisme spektrum af lidelser ansigt. En forælder kan engagere barnet i et spil peek-a-boo. Dette spil er ideelt, fordi det tilskynder barnet til at henvise til voksne ansigt.

Voice in the Box

Mid-teknologi i behandlingen af ​​autisme og beslægtede gennemgribende udviklingsforstyrrelser involverer elektroniske anordninger, der anvendes til at fremme kommunikation. Mange personer, der har autisme aldrig udvikle tale. Men mange har kapacitet til receptivt forstå sproget. Mid teknologi giver midlerne til ekspressive sprog, som den autistiske person mangler. Fælles anordninger, der anvendes til at hjælpe en person udtrykke sig omfatter en båndoptager samt udstyr skabt specielt til kommunikation. The Voice in the Box er en forstørrende kommunikationsenhed, der indeholder registrerede budskaber, der svarer til knapperne med billeder på dem. Den enkelte bruger ikonerne på knapperne for at afgøre, hvilket budskab han ønsker at spille.

Visuelle Tidsplaner

Under en visuel tidsplan i indstillingen samfund ikke synes måske som den mest bekvemme metode, men det kan være meget nyttig. Den visuelle tidsplan er værdifuldt, fordi det giver konkrete billeder af, hvad de skal forvente, og hvad der forventes i indstillingen samfund. Tidsplanen kan være så detaljerede eller så kort som nødvendigt. Disse velkendte elementer bruges i hjemmet og skolemiljøer og de er nyttige i opbygningen forventninger og give instruktion. Overgange er altid svært, men hvis en visuel tidsplan er designet, der skitserer de begivenheder, der er ved at opstå individet med autisme vil gøre glattere overgange. En simpel tidsplan vil omfatte følgende: Bil Walk Indkøbskurv Vent Kasserer Walk Car Home Alle Udført Fokus for denne visuelle tidsplan er overgangsbestemmelserne øjeblikke. Da hvert arrangement er udført, kan barnet fjerne billedet fra det visuelle plan.

Flydende

En af de største forhindringer, som behandlingen af ​​autisme og relaterede udviklingsforstyrrelser ansigter er tabet af tidligere mestrer færdigheder. Flydende er designet til at fastholde og styrke færdigheder, som barnet har lært i fortiden. Flydende giver nye udfordringer for den studerende i at barnet kan blive bedt om at demonstrere færdigheder, mens distraktioner er til stede. Behandlingen af ​​autisme kræver også den studerende til at generalisere de færdigheder i en række forskellige indstillinger. Hastighed og præcision er også indregnet i flydende behandling for autisme som godt. Frister indføres i opgaverne. For eksempel kan et barn blive bedt om at identificere så mange numre som han kan inden for en 30 anden gang ramme. Flydende er en stor tilgang til at generalisere mestrer færdigheder. Det kan også bruges til at hjælpe barnet forstå, at "kat" henviser til mere end blot en bestemt dyr. Barnet kan tilskyndes til at identificere de forskellige billeder af katte, tredimensionelle katte, tegneserie katte og levende kæledyr i løbet af processen.

Gennemførelsesforordning Technology

Som hovedregel bør teknologi til behandling af autisme begynder altid med den enkleste metode. Lav teknologi er det bedste udgangspunkt, fordi det er den mindst indgribende og mest forbundet til real-life oplevelse. Teknologi i sine mest grundlæggende former inkluderer verbale, visuelle og fysiske prompter, der tjener som en slags adfærdsmæssige guide for emnet. Hver gang en lærer eller forældre beder et barn til at sidde mens håndbevægelse mod en stol han bruger lav-teknologi. Fysiske prompter som førende barnet til sin plads i hånden er lav teknologi så godt. Indførelsen af ​​simple elektroniske enheder kan bruges i nogle tilfælde for at lette kommunikationen og motiveret barnet i midten teknologi og mere komplekse enheder kan blive indført i højteknologi. De metoder, der anvendes til at indføre disse instrumenter i behandlingen af ​​autisme er systematisk og bevidst i naturen. Det er vigtigt, at barnet er udviklingsmæssigt klar til processen ved anvendelse af de mellemste og høje teknologiske enheder. Ellers kan barnet bruge enheden som en kilde til tom underholdning snarere end som et læringsredskab.

Ulemper til teknologi

Der er nogle væsentlige ulemper ved at bruge teknologi til behandling af autisme i nogle tilfælde. Dem, der bruger mid teknologi og høj teknologi til personer, der ikke udviklingsmæssigt forberedt kan opleve, at barnet bruger enhederne til stimulering i stedet kommunikation eller kognitive udvikling. Disse forstørrende teknologiske enheder tilbyder sensoriske feedback, mange autistiske børn vil nyde strengt for deres præsentationen værdi. De kan ikke bruge enheden som et middel til ekspressiv kommunikation, men som et middel til underholdning. Videospil er af særlig bekymring, fordi det fungerer som en slags flugt for spilleren. Målet til behandling af autisme er at integrere individet i sine omgivelser. Aktiviteter som videospil og computerspil isolere den enkelte og kan være en kilde til en besættelse og ikke som et middel til social og kognitiv udvikling.

Valg og Compliant Behavior

Det er aldrig en god idé at hule i når de står med et altfavnende raserianfald. Dog kan forældre og terapeuter bruge valg som en slags kompromis, når barnet forsøger at kommunikere, at han ikke ønsker at engagere sig i en opgave gennem mere hensigtsmæssige måder. Forudsat enkle valg samtidig tilskynde den enkelte til at fuldføre opgaven er en stor tilgang til at få klagen adfærd. For eksempel kan et barn har en aversion mod at børste sine tænder. Hun har sensoriske problemer, der gør det hele prøvelser ubehageligt. Men det er en opgave, der skal løses. Startende med enkle valg ligesom et udvalg af tandpasta og tandbørster er en begyndelse. Også nedbryde opgaven i meget små skridt og slutter sessionen er en anden måde at tilskynde til adfærd kompatibel også. Den forælder eller terapeut kunne modellere børste tænder og bede barnet til at vælge en tandbørste. Når barnet gør valget, er hun belønnet og processen er afsluttet. På et senere tidspunkt er tandbørste aktivitet indført igen og det indledende trin at vælge en tandbørste følges ved at vælge en tandpasta. Et skridt tilføjes til næste gradvist, alt imens barnet får valg at gøre for at fremme overholdelsen.

Fokus på behandling for autisme

I øjeblikket er der ingen kur for gennemgribende udviklingsforstyrrelser. Imidlertid har en række behandlingsmetoder er udviklet i årenes løb har udløst store resultater. Fokus på behandling for autisme ligger i kommunikation, adfærd, social interaktion og egenomsorg. Hver enkelt er forskellige, og den behandling, som en autistisk barn får bør være skræddersyet til hans specifikke behov. De tilgange bør også omfatte sine styrker til at maksimere sit potentiale. En behandlingsplan er typisk udviklet i et samarbejde. Barnets pedeller sagsbehandlere og læge bygge behandlingsplan ved at anerkende barnets behov og stærke sider og udvikle mål. Målene er beskrevet i den enkeltes behandlingsplan. Fokus i behandling for autisme vil hvile på disse mål og behandlingsplan skitserer specifikke interventioner og strategier, der vil hjælpe barnet nå dem. Når en behandlingsplan udvikles forældrene skitsere specifikke problemområder. For eksempel kan barnet ikke bruge ord til at få adgang ønsker og behov. Målet for barnet ville være: "Barn vil bruge ord, tegnsprog eller gestus at få adgang til ønsker og behov med 80 procent nøjagtighed." Forældrene opfordres til at bede barnet til at bruge en form for funktionel kommunikation for at få adgang ønsker og behov. Behandlere på personale vil engagere barnet i øvelser er specifikke for dette mål. En fælles bore der ville blive brugt, er at bede barnet til at underskrive eller sige, "ønsker" i nærværelse af en ønsket genstand eller aktivitet. Når barnet følger igennem, er han straks får belønning. Typisk vil lægen vurdere barnets fremskridt og afgøre, om behandlingsplanen skal omarbejdet. Møder er almindeligt anset for at vurdere behandlingsplan på kvartalsbasis. Lægen kan også ordinere medicin til behandling af autisme i nogle tilfælde.

Self Hjælp Skills

Målet med de fleste interventioner i behandlingen af ​​autisme og relaterede gennemgribende udviklingsforstyrrelser er at hjælpe den enkelte gevinst uafhængighed. Self pleje kan være en udfordring for nogle mennesker med autisme til en række årsager. Mange personer med autisme har brug for hjælp med aktiviteter, der kræver finmotorik. Finmotoriske færdigheder er nødvendige for at gennemføre daglige aktiviteter som at knappe en skjorte eller lukke en lynlås. Disse opgaver kræver hånd-øje koordination, opmærksomhed og en vis tålmodighed. Mange personer, der har autisme deltage erhvervsmæssige terapi sessioner, der er designet til at udvikle finmotoriske færdigheder og grovmotoriske færdigheder. Dog kan familier opmuntre finmotoriske aktiviteter hele dagen. Der er masser af muligheder, der fremmer disse færdigheder. Play Doh (R) er et vidunderligt redskab til udvikling af finmotorik. Aktiviteten ofte belønne i sig selv, og det kan også anvendes som et redskab til interaktion samt kommunikation. Andre finmotoriske aktiviteter omfatter tegning, skrivning, snøring snor og noget, der kræver en vis smidighed. Selvhjælp færdigheder også over en anden stor hindring, at mange personer med autisme har. Sensoriske spørgsmål kan være til skade for de bestræbelser, færdiggøre self care aktiviteter. For eksempel kan et barn ikke tolerere følelsen af ​​en børste eller kam i håret. Den intolerance skyldes ikke manglende overholdelse. Det er ofte på grund af sensoriske problemer.

Negativ forstærkning

Negativ forstærkning er ikke præcis det modsatte af positiv forstærkning, som man kunne forvente. Denne strategi i behandlingen af ​​autisme og relaterede gennemgribende udviklingsforstyrrelser bruger uønskede genstande eller aktiviteter som forme værktøj til adfærd. Dybest set, er det stødende objekt fjernes eller barnet ikke længere skal deltage i den uønskede aktivitet. For eksempel er en terapeut arbejder med en autistisk barn med det specifikke mål om at lære ham at underskrive "alle gjort." Dette studerende hader farve. Tilgangen med at bruge negativ forstærkning ville bruge farvelægning som et redskab til læring. Barnet introduceres til den opgave, han ikke kan lide, og terapeuten beder ham til at underskrive "alle gjort", og når barnet gør opgaven hurtigt taget væk. I dette eksempel er målet ikke aktiviteten af ​​farve. Målet er kommunikationen skiltet "alle gjort." Opgaven med farve anvendes som negativ forstærkning for at motivere barnet til at vise, at han ikke længere ønsker at deltage i aktiviteten.

Positiv forstærkning

Da kommunikation er et væsentligt problem i behandlingen af ​​autisme og relaterede gennemgribende udviklingsforstyrrelser, terapeuter bruger positiv forstærkning til at hjælpe deres elever at forstå, hvilke adfærd til at udstille. Positiv forstærkning er simpelthen belønner. Der er et par vigtige komponenter at kunne bruge belønninger som motivatorer i behandlingen af ​​autisme. Den positive forstærkning skal være meningsfuldt for den studerende. Terapeuten kan elsker chokolade, men hvis den studerende er ligeglade med behandler det gør lidt eller ingen gode. Barnet skal være motiveret nok til at ville fuldføre en opgave for at få sin belønning. Brug stærke drivkraft i behandlingen af ​​autisme med til at holde barnet fokuseret på opgaven, og det er med til at forme den ønskede adfærd. Den studerende er nødt til at en konkret forbindelse mellem hans handlinger og positiv forstærkning, så det er afgørende, at belønningen gives umiddelbart efter den ønskede adfærd. Barnet har brug for at skabe en forbindelse mellem hans opførsel og konsekvensen. I de indledende faser af ABA og diskrete retssag positiv forstærkning skal bruges konsekvent og hyppigt. Belønningen skal være konkret og så mange terapeuter bruger godbidder. Den childâ € ™ s foretrukne candy er almindeligt anvendt, fordi den kan leveres med det samme, og det er håndgribeligt.

Adfærdsmæssige og fremgangsmåden

Dybest set, kan vi se på en person, der arbejder inden for autisme som adfærdsmæssige eller analytisk. Den adfærdsmæssige tilgang er velegnet til en terapeut, der foretrækker at springe lige ind i diskrete forsøg og Applied Behavior Analysis. Den adfærdsmæssige tilgang er nyttig i at sætte en tone og om regler. Barnet griber den konkrete, præcise prompter og visuel karakter af programmet. Legeaktiviteter bruges som belønning for ønsket adfærd. Startende med en adfærdsmæssig tilgang er en fælles praksis for mange indgreb. Dem, der er mere analytisk karakter, kan dog ønsker at bruge en anden tilgang. Mange terapeuter gerne observere barnet og gradvist arbejde sig ind i sine omgivelser. RDI og Greenspans floortime er store tilgange til terapeuten, der ønsker at gøre en personlig forbindelse og opbygge tillid, før der indføres adfærdsbaserede behandlingsformer. Den fremgangsmåde, du vælger, vil afhænge af din personlighed og den måde, du interagerer med børn.

Forberedelse til EF-indstillinger

Kan træffes forebyggende foranstaltninger til at hjælpe den enkelte med autisme trives i indstillingen samfund uden hændelse. Kan tages visse skridt for at sikre, at sandsynligheden for et raserianfald, vil blive mindsket, og nogle indgreb kan bruges, når et raserianfald danner mens indstillingen samfund:

  • Planlægning for udflugt involverer forbereder individet for aktiviteter og oplevelser. Sociale historier bruges som forebyggende foranstaltninger ved at opbygge forventninger og øvede svar.
  • Sikkerhed bevidstgørelse øvelser kan være afsluttet i et sikkert miljø og praktiseres indtil udflugt finder sted i indstillingen samfund. De velkendte verbale signaler og visuelle hjælpemidler sammen med motiverende belønninger hjælpe de enkelte follow sikkerhedsinstruktionerne i indstillingen samfund.
  • Organisering af en visuel tidsplan samt værdifuld PECS er en stor del af planlægningen af ​​et fællesskab indstilling og vælge den mest hensigtsmæssige tidspunkt af dagen er vigtig.
  • I betragtning af den enkelte med autisme primære tidspunkt på dagen kan tage lidt tid og en masse observation. Undgå at tage barnet på en tur, når han er typisk træt eller sulten
  • Forberedelse nogle sanseintegration aktiviteter som et hurtigt stop på en park kan tjene som en udgivelse samt en belønning. EF-indstillinger kan tilbyde gode muligheder for en person med autisme til at lære og spille.

Brug sociale historier til behandling Autisme

Social historier kan anvendes til behandling af autisme. Denne autisme behandlingsmetode er designet af Carol Gray. Den sociale historier metode er beregnet til at undervise autistiske børn sociale færdigheder, som de kan mangle. Historierne, der anvendes i denne metode er skrevet i første person og nutid, indeholder beskrivende sætninger, perspektiv sætninger og direktiv sætninger, kan inkorporere billeder eller musik og er skrevet for at løse et barns specifik frygt. De deskriptive sætninger beskrive situationen, perspektivet sætninger give indsigt i de følelser af dem i historien og direktivet sætninger er rettet mod at fremkalde en reaktion fra patienten.

Brug Floor Tid til Treat Autisme

Floor tid er en autisme behandlingsmetode, der er designet af børnepsykolog Stanley Greenspan. Dette er en pædagogisk behandling metode, der bruges ofte i løbet af en barneleg tid og sammen med andre behandlingsmetoder såsom anvendt adfærdsanalyse. Ifølge Greenspan teori er der seks stadier af udvikling, der er nødvendige for mere avancerede læring. Denne behandling indebærer systematisk øger samspillet mellem barnet og en voksen. Denne metode tager sigte på at hjælpe patienten til at opfylde deres udviklingsmæssige milepæle ved at hjælpe dem med at overvinde problemer som over eller under reagere på sanser, problemer med at behandle information og svært ved at koordinere deres kroppens bevægelser. Et andet aspekt af denne behandlingsmetode er at fremme interaktionen mellem barn og voksen. Forældrene eller pædagoger forsøger at engagere barnet i samspil ved at følge barnets bly og hjælpe dem med at bygge videre på deres handlinger.

Tegnsprog

Tegnsprog er et værdifuldt redskab i indstillingen samfund. Denne form for kommunikation er visuel karakter, og barnet kan deltage til tegnene lettere end de fleste talte ord. Lettere kommunikation gennem tegnsprog kan bidrage til at lette stress og frustration i disse uvante omgivelser. Den enkelte med autisme fordele i at se velkendte tegn på, at hjælpe ham navigere gennem stressede situationer. Evnen til at lave en forbindelse med alle de distraktioner stede i indstillingen samfund er meget værdifuld. En forælder eller terapeut behøver ikke at være flydende i tegnsprog til effektivt at kommunikere ved hjælp af dette system. Den enkelte med autisme er normalt undervises en masse nyttige tegn, der er nyttige og kende disse centrale tegn vil bidrage til at lette kommunikationen. Tegnsprog er også diskret. Det kræver ingen billeder, så der er ingen famlende rundt for ikoner. Hvis den enkelte med autisme er bekendt nok med tegnsprog vil han deltage i dem. Almindelige tegn, der bruges i samfundet, omfatter: Stop Vent hjælpe alle gjort mere potte Spis Mange af disse tegn er almindeligt anvendt i hjemmet, skolen og terapi indstillinger. Integrere dem i indstillingen samfund vil give en stor kommunikationsmidler, og det vil bidrage til at gøre omgivelserne mindre skræmmende ved at indføre velkendte elementer.

Brug Sensory Integration til Treat Autisme

En anden behandlingsmetode for autisme omfatter sanseintegration (SI). Denne metode hjælper børn, der har problemer med sanseintegration sandsynligvis enten over eller under reagerer på stimuli, der påvirker sanserne såsom lyde, seværdigheder, lugt, smag eller følelse. SI metoder virker til desensibilisering barnet til de stimuli, at de har svært forarbejdning. For example children who have difficulty with touch may be treated by exposure to objects of a variety of textures so they will be less reactive to objects that have these textures. Exposing the patient to a variety of sounds and decibel levels can be beneficial for a child who has difficulty processing sounds. These types of treatments should take place under the supervision of a specialist who has carefully evaluated the patient prior to beginning treatment.

Using Applied Behavioral Analysis to Treat Autism

One method of treating autism is the applied behavioral analysis (ABA) method. This method uses positive reinforcement, repetition and prompting to teach language, play and social skills. Discrete trial teaching (DTT) is the most common teaching style incorporated into the ABA method. This teaching style involves breaking behaviors down into subcategories and teaching each subcategory through repetition, positive reinforcement and prompts that are gradually removed from the program as the child progresses. During this teaching, each subcategory is taught intensely and exclusively until the behavior is learned to help to ensure success for the child.

Discrete Trial

One of the most popular components in applied behavioral analysis is discrete trial. This treatment for autism uses cause-and-effect learning as well as scaffolding. Tasks are broken down into their most fundamental elements. The child is introduced to each element from easiest to complex throughout a progression of drills. The program uses a lot of repetition. The student has two independent chances to make a correct response. If he is unable to give the desired response, the therapist prompts him and repeats the command. The student learns that there is a definite routine that has an identifiable beginning, middle and end through the discrete trial drills. Discrete trial also uses consistent rewards for each and every desired response that the autistic individual provides. Positive reinforcement is very important in the process. It helps the student understand when he has given a correct response. This treatment for autism focuses on the positive and negates undesired behavior. Since discrete trial keeps the child focused on a small amount of information during each drill, it is ideal for autism therapy. The student can pay attention to the specific command. He develops an understanding that he is supposed to give a response and he learns that there are consequences for that response.

PECS

Individuals who have a diagnosis within the autism spectrum of disorders typically have great difficulty with communication. They have trouble processing language and they have trouble using language to express wants and needs. On the other hand, autistic individuals are very visual. The Picture Exchange Communication System (PECS) is an intricate teaching tool that uses pictures to help individual with autism or other communicative disorders communicate. The pictures used in PECS are commonly printed and laminated on two-inch by two-inch cards. This teaching tool is very helpful as a means of communication. The process of using PECS is a little complex. There are six deliberate steps that this treatment for autism uses in order to help the child understand the concept behind the pictures. The six phases of PECS are systematic. As with many of the treatments for autism, this approach uses small steps to reach a specific goal and each phase must be presented in order to maximize the benefits of the program. As the child masters one phase he is introduced to the next successive step. Using pictures to facilitate communication has yielded great success in the treatment for autism and related pervasive developmental disorders. The ability to communicate effectively is one of the major obstacles that individuals with autism face.

PECS: Picture Exchange Communication System

The Picture Exchange Communication System is the core of most visual schedules. The images are printed on laminated cards that are 2" by 2" or 1" by 1" and are attached to the schedule with Velcro. This makes placing and removing the images quick and easy. Once a task is completed the PEC is put into a "done" envelop in most cases. While the PECS approach is used to help make smooth transitions, facilitate communication and build expectations, it can also be helpful in calming and organizing behavior as well. When the child with autism knows what to expect and he is able to communicate a little better he feels less stress and frustration. However, the unexpected often occurs that can really through things off. Using certain PECS can help the individual with autism calm and organize his behavior in the community setting. PECS that can be used include: Quiet Quiet hands Okay Good Job Wait These images are used in the home, school and therapy settings and they are strongly tied to dealing with anxious moments and unexpected events. One of the most effective is the "Okay" PEC that lets the child know that everything is fine.