Australiens fremtid Fat Bomb

Australiens fremtid Fat Bomb
Gæt hvad land har den højeste fedme sats? De fleste mennesker ville fejlagtigt navngive USA. Undersøgelsen på Baker Heart Institute viste Australien har en højere andel af fede mennesker end USA. Ifølge forskerne, 4 millioner australiere (26% af befolkningen) er overvægtige. Den amerikanske fedme er 25%.

The Daily Telegraph rapporterer 70 procent af mændene og 60 procent af kvinderne i Australien i alderen 45-65 har et body mass index på 18,5-25 normalområdet. Det betyder, at angiveligt aktiv og atletisk nation sidder på en "tikkende fedt bombe". Undersøgelsen hedder Australiens fremtid Fat Bomb involveret over 14 000 voksne australiere.

Overdreven vægt er blandt de store risikofaktorer for hjerte-kar-sygdomme. Simon Stewart, et hjerte ekspert, forudsagde 125 000 australierne kan dø af fedme-forårsagede sygdomme i løbet af de næste 20 år.

, Australierne er endnu ikke den fedeste nation i verden. Ifølge World Health Organization, folk i Nauru ø i Stillehavet er den fedeste med 94,5 procent af befolkningen lider af fedme. Mindst 90 procent af befolkningen er overvægtig i Mikronesiens Forenede Stater (det land i Oceanien), Niue (en ø i Polynesien) og i Tonga (ø-rige i det sydvestlige Stillehav).