ATV camplet

ATV camplet


ATV telt trailere er en alsidig og kompakt løsning til campister, der ønsker at sove komfortabelt, mens i den store udendørs. Da flere og flere mennesker gå camping hvert år, er campingpladser ofte overfyldt. Med et telt trailer, behøver du ikke at få stukket gå til en campingplads, hvor stress, jag, og overbelastning er ikke bedre end i byen. Et telt trailer kan bugseres bag din ATV eller motorcykel nemt, og kan lige så let blive taget til din foretrukne destination under en stjerneklar himmel i midten af ​​ingenting.

Telt Trailer Options

Mange muligheder er i øjeblikket tilgængelige for at tilpasse din telt trailer, herunder forskellige farvemuligheder for traileren og teltet, dækstørrelse, og indvendig farve. Hvis du har en idé til dit telt trailer, mange producenter er villige til at tilpasse dit køb når det er muligt.

Andre muligheder til rådighed, er brændstof / vand kan indehavere, et ben kit, der bruger et panel af traileren at lave en tabel, og stativer til at spænde din køler sikkert til traileren. Nogle trailer designs er nu udstyret med dræn og andre faciliteter, der ikke var mulige for blot få år siden.

Du bør også tjekke med flere ATV trailer fabrikanter, inden du foretager et køb for at se, hvad andre muligheder kan bidrage til at gøre din udendørs eventyr sjovere. Populære ATV telt trailere inkluderer:

  • Jumping Jack Trailers: Med funktioner som plads til to ATV'er, 96 kvadrat. ft. telt plads, vand-forseglet træ dæk, og mere, Jumping Jack trailere er et godt valg for ivrig udendørs entusiaster.
  • Spudbug: Udstyret med en køler og vandbeholdere og stor nok til at rumme to voksne, det Spudbug er en stor telt trailer mulighed. Andre valgfrie funktioner omfatter et varmeapparat, blæser, og endda en bruser vedhæftet fil.

ATV Tent Trailer Design

Ikke alene kan disse camplet bugseres bag din ATV, nogle kan også blive trukket bag bilen og vil også trække din ATV til camping stedet, ligesom Jumping Jack Trailers. Mens der i sin trailer form denne type telt trailer har en fast overflade til at trække ATV eller noget andet, du ønsker at bringe på dit eventyr. Dette kan komme i meget praktisk med alle camping relaterede fornødenheder kræver rigelig indhaling plads.

Det skal også bemærkes, at disse enheder er blevet specielt designet til at modstå barske terræn i transit til din fjernbetjening camping placering. Uanset om det er ved at blive trukket bag din ATV eller din SUV, vil du gøre det der med et meget behageligt sted at sove, eller bare hænge ud i skønheden i udendørs.

Telt Trailer Størrelser

Forskellige mennesker vil have forskellige anvendelsesmuligheder for ATV telt trailere. Med det i tankerne, har producenterne udviklet forskellige størrelser til at sove én person hele vejen op til seks personer komfortabelt. Selvfølgelig større traileren er, desto dyrere bliver det.

Telt Trailer Set-Up og Take Down

De fleste af disse typer af trailere kan sættes op inden for få minutter efter fjernelse af udstyret på toppen af ​​traileren. Nogle producenter tilbyder magt bistået telt set-up. Dette giver dig mulighed for at få en del af teltet klar til at gå, før en gas opladet cylinder hjælper du løfter resten af ​​teltet på plads. Denne indstilling gør det lettere for ældre, natur kærlig campister til at nyde vidundere et fjerntliggende camping placering uden at skulle kæmpe for at få teltet op.

Tager ned teltet trailer er som regel lige så simpelt som at sætte det op. Alt er selvstændig i ATV telt trailere. De teltpløkker og alt, der anvendes i at sætte op og tage ned i teltet er gemt direkte i / på traileren.

Alsidighed

Alsidigheden i denne unikke stil af telt trailer har ændret den måde mange mennesker går camping. Med denne relativt nye opfindelse, kan du bruge din ATV til at trække teltet trailer til en mere fjerntliggende område, end du kan komme til med din SUV eller rejse trailer. Eller, kan du bruge en SUV til at trække dit telt trailer til din almindelige camping plads, mens din ATV rider på toppen af ​​teltet trailer. Mulighederne er næsten uendelige!

Mere om rejser Trailers

Vil du vide mere om camping trailere? Tjek disse interessante artikler!


ATV camplet
Vintage RVs

ATV camplet
Letvægts Campister

ATV camplet
Kan udvides Campister