At leve på en fast indkomst

At leve på en fast indkomst
Betal nødvendige udgifter først

Når du bor på en fast indkomst, er det vigtigt at budgettet omhyggeligt og holde unødvendige udgifter til et minimum. Hvis du er en senior med en fast pensionsindkomst, er det vigtigt at nærme betale regninger, købe fornødenheder, og foretage yderligere indkøb på en måde, der giver dig mulighed for at dække dine behov uden at leve uden din hjælp.

Tips til Living på en fast indkomst

Budget forsigtigt

Når du ved præcis, hvor mange penge du har, der kommer ind på månedsbasis er det vigtigt at udvikle et budget, der giver dig mulighed for at sikre, at de obligatoriske udgifter dækker først. Når du har budgetteret med fornødenheder, vil du være i stand til at afsætte yderligere midler til de andre elementer eller tjenester, som du har brug for eller ønsker. Når dit budget er udviklet, skal du følge det nøje.

Betal for Necessities First

Før Kommissionen fremsætter uvæsentlige køb i en given måned, tage sig af at betale dine obligatoriske udgifter. De første regninger, du skal betale hver måned omfatter dit realkreditlån eller leje, receptpligtig refills, forsyningsselskaber, mad og sygesikring. Indtil disse udgifter er taget sig af, bør du ikke bruge en del af din månedlige indkomst på noget andet.

Shop Klog

Hvis du er indkomst er fast, er det vigtigere end nogensinde at tage skridt til at sikre, at du får mest for dine penge på alle tidspunkter. I stedet for at køre til butikken, hver gang du løber tør for en bestemt vare, er det bedre at tage en systematisk tilgang til shopping. Trin, du kan tage for at få den bedste værdi for din dollars inkluderer:

  • Invester i energieffektive pærer for at spare penge på elregningen.
  • Forbedre hjem isolering for at reducere opvarmning og afkøling regninger.
  • Planlæg måltider omkring sæsonbetinget og "on sale" dagligvarer.
  • Indsend tilgængelige rabat tilbud til produkter, du bruger regelmæssigt.
  • Brug kuponer når de virkelig repræsenterer en besparelse lejlighed.
  • Hold øje med de emner, du bruger til at gå på salg og lager op, når priserne er på deres laveste.

Udnyt Senior Rabatter

Mens særlige tilbud til seniorer varierer fra selskab til selskab, er der mange sparemuligheder for kønsmodne individer. Nogle virksomheder tilbyder senior rabatter til enkeltpersoner 50 og derover, mens andre forbeholder rabatter for ældre voksne. Det er værd at spørge om senior rabatter, når shopping, spise ude, rejse, besøge museer og meget mere. Vær forberedt på at vise bevis på alder for at modtage denne type prisnedsættelse.

Trade Services

Overvej arbejder ud byttehandel ordninger, der er til gensidig fordel for dig og andre mennesker, som du kender. Chancerne er, at du har talent eller adgang til varer, som andre mennesker vil være glade for at handle for produkter eller sådan bistand, som du har brug for. For eksempel, hvis du nyde vegetabilsk havearbejde, men kan ikke lide havearbejde, se om en af ​​dine naboer eller andre bekendte ville være interesseret i handel græsplæne vedligeholdelse af fersk veggies. Dette vil give dig mulighed for at sørge for, at ekstra dusør fra din have er sat til god brug, samtidig med at du kan nyde en velholdt gård uden at skulle købe en slåmaskine og brændstof eller hyre nogen til at gøre arbejdet.

Etablere en nødfond

Det er vigtigt for alle at afsætte midler i en fond, der skal anvendes kun i tilfælde af nødsituationer. Når du stole på en fast indkomst, er det vigtigt at have et sted at henvende sig, når uventede medicinske regninger, bil problemer, hjem reparationer eller andre udgifter strejke. Hvis man ser bort et par dollars hver måned budget for en nødfond kan være den bedste måde at sikre, at midlerne er til rådighed til at tage sig af uforudsete udgifter i tide.

Disse penge bør ikke opbevares på en bankkonto, som du bruger til at betale faste udgifter, som fristelsen til at bruge dem i ikke-akutte situationer kan blive for stor. I stedet holder et særskilt nødsituationer besparelser eller checkkonto, som du kan få adgang til forholdsvis let, men at du ikke bruger hele tiden.

Ophold inden for din hjælp

Den ultimative regel for en vellykket lever på en fast indkomst er at bo inden for din hjælp. Med omhyggelig planlægning og ansvarlig udgifter, vil du opdage, at det ikke er umuligt at leve komfortabelt på en fast indkomst i din senior år.