Arkivbilleder: billedopløsninger Tips

JPEG Opløsning

JPEG-fotofiler gør deling af fotos på en computer nemmere og hurtigere. Men du skal være opmærksom på specifikke ændringer i et foto, der sker, når et foto er komprimeret til en JPEG-fil. En given farve i et billede kan have en række forskellige nuancer til det. Men kan JPEG-filer tage alle disse nuancer og gemme dem som en skygge af den særlige farve. Dette er, hvordan de er pladsbesparende. Du kan især tage notits af hudfarver, da de kan være den mest mærkbar tab af kvalitet, når et foto bliver gemt i en JPEG-fil.

Fælles Fotografer Group: JPEG

Som computere og internettet blev mere udbredt, problemer resulterede med brugen af ​​billeder. Billeder fylder en relativ stor mængde af computer rum og downloading eller manøvrering fotos omkring kan være tidskrævende. Være at reducere størrelsen af ​​billedet, eller komprimere det, kan disse problemer løses. En populær sådan format kaldes JPEG, som står for Joint Photographic Experts Group. JPEG er ved kendt som en standard foto format og det gør dele fotos mellem computere meget lettere og hurtigere.

BMP eller TIF fotofiler

Da det er velkendt, at komprimere et billede til et JPEG foto fil gør ofre nogle af billedopløsningen kan du nogle gange ønsker at undgå at bruge denne type foto-format. Husk på, at JPEG-filer er meget populære og er velegnet til mange formål, men fotos med billeder, der er ret detaljeret og farverig kan kræve et andet format. Det er muligt at gemme et foto billede uden at komprimere det. To andre typer af fotofiler er BMP og TIF. Hvis du bruger disse typer af fotofiler, kan billedet være bedre, men det lagerplads på din computer vil være meget større, siden det oprindelige billede ikke bliver komprimeret.

Opløsning og antallet af pixels

Billeder i høj opløsning er sammensat af flere pixels end billeder med lav opløsning. Billeder består af mange små pixels generelt ser glat og sprød. De består af færre, måske større pixels er takkede og uklar. Men det betyder ikke, at et foto med en lavere dpi (eller opløsning) er altid unusuable. Hvis du planlægger at bruge en bestand foto i en lille størrelse (såsom en tegnebog foto), kan du bruge et billede med en lavere opløsning og stadig få et godt resultat.

Kan jeg downloade og bruge billeder jeg ser online?

Før du downloader nogen billeder du finder på din computer, bør du gennemgå alle gældende love om ophavsret. Billeder set online måske lovligt tilhører en anden. Men også, billeder brugt på internettet vil sandsynligvis være en lav dpi eller opløsning. Det gør dem lettere at se på en skærm. Hvis du prøver og hente et billede fra internettet, er du sandsynligvis til at få en dårlig opløsning og en, der ikke ville være tilstrækkeligt for trykt materiale.

Billede Opløsning: afstanden mellem pixels

Hvis billeder består af mange små pixels, er opløsningen af ​​et billede bestemmes af deres indbyrdes afstand. Høj opløsning, såsom 300 dpi, vil vise flere detaljer i en given fotografi. Farver og subtile funktioner vil også være mere klar i en højere opløsning. Skærmen på din computer er sandsynligvis omkring 72 dpi, og det kan være fint for den type arbejde, du skal gøre. Men, et foto, der er kun 72 dpi er ikke sandsynligt, at være tilstrækkeligt til mange andre formål. For kvaliteten brug af stock billeder, vil du ønsker en meget højere dpi.

Komprimerede billeder kan tilbyde et tab af kvalitet

Computere og internettet har gjort det muligt fotografer et bredere publikum. Nogle endda sælge billeder verdensplan på arkivbilleder sites. Men computere tilbyder også unikke udfordringer, når det kommer til at bruge og dele fotos. Fordi billeder fylder så meget computer filplads, nogle programmer faktisk komprimere fotos til at fremskynde processen med at flytte dem rundt. Vær forsigtig, når du bruger en komprimeret foto, fordi du sandsynligvis vil se billedet opløsning falde noget.

Vær forsigtig forstørre billeder

Når du finder eller tage en stor foto, vil du sandsynligvis ønsker at justere det til dit formål. Du kan beskære billedet til at passe i et bestemt område eller eventuelt forstørre det. Hvis du øger fotostørrelse, er det vigtigt, at du ikke antage det vil have den samme billedopløsning, som det gør på en arkivbilleder hjemmeside. Lad os sige, du har et billede ved 100 dpi. Hvis du forstørrer fotoet til fire gange den oprindelige størrelse, vil hver kvadrattomme have det samme antal pixels, så billedet vil sandsynligvis forekomme kornet.