Arbejdsplads potlucks: Tre Vigtigste fordele

Arbejdsplads potlucks: Tre Vigtigste fordele
Hvis du leder efter måder at øge følelsen af ​​teamwork og kammeratskab i din organisation på en sjov måde, at medarbejderne vil være begejstret, en af ​​de mange ting, du måske ønsker at overveje at gøre er at organisere en række potluck måltider til klubben medlemmer til at deltage i på frivillig basis.

Tre Fordele ved Medarbejder potlucks

Der er en række fordele ved at inkorporere potluck måltider i din arbejdsplads.

  • Social interaktion - Medarbejdere, der deltager potlucks vil have en chance for at interagere med hinanden i en afslappet, afslappet indstilling, hvor fokus ikke er på at komme gennem et møde dagsorden eller fuldføre et projekt. Det betyder, at de vil være i stand til at komme til at kende hinanden lidt bedre, mens deling et godt måltid, noget, der kan bidrage til bedre arbejdsforhold relationer og teamwork.
  • Fælles oplevelser - potlucks repræsenterer fælles oplevelser på arbejdspladsen. Fælles oplevelser kan gå en lang vej mod at opbygge et stærkt organisatorisk identificere, bliver en del af den overordnede kultur og historierne folk fortæller, når vi diskuterer og reflekterer over deres erfaringer som ansatte. Dette kan føre til øget sammenhængskraft.
  • De individuelle bidrag - alle kan deltage, uanset på hvilket niveau hver person er komfortabel med. Medarbejdere, der brænder for madlavning kan dele deres opskrifter og modtage ros for deres store smag underskrift retter. De, der ikke madlavning entusiaster kan stadig deltage med drikkevarer, købt fødevarer eller hurtigt gjort færdigretter.

Simpel strategi for positive resultater

Holding regelmæssigt planlagte medarbejdernes potluck måltider er en strategi, som du kan bruge til at øge følelsen af ​​kammeratskab og samarbejde i organisationen. Mens potlucks alene ikke vil magisk forvandle dine medarbejdere til en yderst sammenhængende team, de er en (af mange) strategier, der kan bruges til at fremme samspillet medarbejder på en positiv, social indstilling, der opfordrer folk til at komme til at kende hinanden lidt bedre .